Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jika Tigo – nagy ötletek kis fürdőszobákba

A kisméretű fürdőszobák megtervezése nagy feladat, hiszen egyszerre kell megvalósítani a használhatóságot, ízlésességet és tartósságot korlátozott helyen úgy, hogy lehetőleg még a tágasság érzetét is megkapjuk. A Jika most azokba a fürdőszobákba kínál megoldást Tigo fürdőszoba sorozatával, ahol minden centiméter számít!

jika tigo csalad iskolamosdófelújítás laufen

Tovább 0

Minden második lány sminkel már az általános iskolákban

A sminkelés és a szépségápolás kényes kérdés az általános iskolában, hiszen sok helyen nem tartják helyesnek, ha egy kamaszodó lány a tanulás helyett inkább azzal törődik, hogy a külsejét csinosítsa. Pedig ezeknek a dolgoknak a fortélyát éppen olyan fontos megtanulni és gyakorolni, mint a matematikát vagy az idegen nyelvet, hiszen a felnőtt életben ennek a tudásnak is nagy hasznát veszi majd a gyermek! Persze a mértéket ilyenkor sem árt megtartani!

sminkelés az iskolában higiéniai nevelés

Tovább 0

A Rigips is csatlakozott az Iskolamosdó Felújítási Programhoz

Rigips gipszkartonból épültek az új mosdók térelválasztó falai

Évről évre nő azoknak a lelkes támogatóknak a száma a vállalati szférában, akik önkéntes segítséggel járulnak hozzá a 2015-ben indított országos Iskolamosdó Felújítás Programhoz. Nagyvonalú felajánlásaiknak köszönhetően eddig már 19 hátrányos helyzetű vidéki kisiskolában több ezer kisdiák jutott hozzá higiénikus, rendezett és modern tisztálkodási körülményekhez. Idén a támogatók sorába lépett a Rigips is, amely gipszkarton falak szerelésével segítette a programot.

rigips iskolamosdó felújitasi program gipszkarton

Tovább 0

Így tanítsd takarítani a gyermeked

Téged is kimerít, hogy folyton a gyerekek után takarítasz? Vond be már kicsi korukban őket ebbe a munkába, és néhány év múlva élvezd ennek a gyümölcseit: akkor már maguktól és örömmel fognak rendet tartani a környezetükben. Íme három tipp arra, hogy ezt elérd.

Tovább 0

A Kärcher is támogatta az Iskolamosdó Felújítási Programot

Magasnyomású Kärcher mosókkal tisztítottak az építkezések után

2018-ban is töretlen lendülettel folytatódott az országos Iskolamosdó Felújítási Program, amely során idén 15 millió forintból négy vidéki, hátrányos helyzetű általános iskolában zajlott le a vizesblokkok teljes körű rekonstrukciója. A kormányzat és a versenyszféra szereplőinek összefogásával immár négy éve futó jótékonysági akciót ebben az évben a Kärcher olyan magasnyomású ipari kültéri tisztítóberendezésekkel támogatta, amelyekkel a felújítások után gyorsan és hatékonyan tehették rendbe az iskolák környezetét.

kaercher iskolamosdófelujitasi program magasnyomasu tisztitogepek

Tovább 0

A Domestos útja a WSZL raktárban

Ahhoz, hogy nap, mint nap minden Domestos termék időben a helyére kerüljön, összehangolt munkafolyamatokra és maximális precizitásra van szükség.

Azt gondolhatnánk, az áru egyszerűen csak megérkezik a gyárból a raktárba, ahol aztán arra a kiszállítást megelőzően csupán a szétválogatás és tárolás vár - a valóságban az eljárások és folyamatok ennél jóval összetettebbek.

wszl iskolamosdófelújítás domestos útja a raktárban

Tovább 0

A Stiebel Eltron harmadik éve támogatója az Iskolamosdó Felújítási Programnak

A STIEBEL ELTRON családi vállalatként 1924 óta fejleszt és gyárt magas színvonalon korszerű épületgépészeti és elektromos rendszereket, készülékeket. A németországi központtal rendelkező nemzetközi vállalatcsoport ma már több ezer munkavállalót számlál, és összesen 120 országban van jelen. 1976 óta foglalkozik intenzíven a megújuló energiaforrásokkal, és ebben az iparágban világviszonylatban is vezető szerepet tölt be. A vállalat szakértelmét, tapasztalatát számos szabadalom és csúcsminőségű energiatakarékos rendszer is tükrözi.

A Magyarországon több mint 25 éve jelen lévő cég, szervizzel, szaktanácsadással, raktárral és bemutatóteremmel szolgálja partnereit és az érdeklődőket.

stiebel eltron iskolamosdófelújítás hőszivattyú

Tovább 0

Lehet, hogy eddig rosszul mostad a fogad…

Egy év eleji kutatás szerint a magyarok elég jók fogmosásban, hiszen több mint kilencven százalékuk rendszeresen a kezébe veszi a fogkefét, és közülük is a legtöbben naponta legalább egyszer, vagy kétszer alaposan megtisztítja a fogait. De vajon tudják-e, hogyan mikor kell fogat mosni, és van-e ötletük arra, mivel vegyék rá makacskodó csemetéiket a fogmosásra?

higiénia iskolamosdófelújítás helyes fogmosás

Tovább 0

Örökbe fogadott egy zempléni iskolát az MGYOSZ

A Szövetség második éve aktív támogatója az Iskolamosdó Felújítás Programnak

Negyedik éve zajlik az a kezdeményezés, amely már több ezer vidéki kisiskolás életkörülményeit tette komfortosabbá és higiénikusabbá azzal, hogy támogatói adományok segítségével lehetőséget teremtett a tanintézmények mosdóinak felújítására. A nagyvonalú mecénások sorába tavaly az MGYOSZ is belépett, és mint a hazai ipar szereplőinek legnagyobb érdekképviseleti szervezete két iskolában is állta azóta a felújítások szakipari díjának költségeit.

2017-ben a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége a Bagamér-Kokad Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola vizesblokkjának modernizálását segítette azzal, hogy az építési munkálatok szakipari költségeit átvállalta. Akkor az MGYOSZ főtitkára, Wimmer István így fogalmazott az átadó ünnepségen: „Örültünk neki, hogy egy több éve futó programba bekerült a Szövetségünk is, mint résztvevő és támogató. Büszkék vagyunk rá, hogy mi is segíthettünk abban, hogy a gyermekek tisztálkodási és higiéniás körülményein javuljanak.”

A Szövetség lelkesedése és elkötelezettsége a program iránt töretlen maradt, és úgy döntött, a 2018-as évben is részt vállal az iskolák támogatásában. A márciustól májusig tartó nyílt szavazáson idén nyolc indulóból négy iskola nyerte el a lehetőséget, hogy a programot elindító Unliever Magyarország Kft. valamint a hozzá csatlakozó mecénások segítségével megújíthassa a mosdóit. A program hagyományai közé tartozik, hogy a győztes iskolák mindegyikét örökbe fogadja egy-egy támogató, amely ebben a minőségében nem csupán hozzájárul a felújítási munkálatokhoz, hanem kiemelt gondossággal követi annak alakulását is, valamint a felújítást követő években is figyelemmel kíséri az iskola és diákjai életét. Idén az MGYOSZ-t az a megtiszteltetés érte, hogy Kántor Mihály Általános Iskola Révleányvári Tagintézményének örökbefogadójává válhatott, és ezzel hosszú évekre szoros kapcsolatba kerülhetett a több mint ötven éve működő zempléni iskolával.

 

Tovább 0

Zalakerámia - modern technológiák csempegyártásban

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink