Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan készülnek a mosdók a Jika gyárban?

Minden nap használjuk a mosdót és a wc-t, de elképzeltétek már, hogy vajon hogyan és miből gyártják ezeket a felszereléseket?

Nyereményjáték és kvíz a lap alján!

Az idei Iskolamosdó Felújítási Program egyik idei kiemelt támogatója a Jika, aki mosdókkal, piszoárokkal és wc tartályokkal támogatja a programot. A JIKA termékek két csehországi gyárban - Bechinyében és Znojmóban, természetes alapanyagból a legkorszerűbb technológiával készülnek.

mosdógyártás kerámia Jika gyár iskolamosdófelújítás

Tovább 0

Az MGYOSZ is támogatja az Iskolamosdó Felújítási Programot

A Szövetség két iskolát segített tavaly óta

Az Iskolamosdó Felújítási Program segítségével 2018-ban is lehetőséget kapott több vidéki, hátrányos helyzetű kisiskola, hogy felújíthassa elavult vizesblokkjait, és higiénikus, korszerű körülményeket teremtsen a gyermekeknek a tisztálkodáshoz. A Programban - immár második alkalommal - ebben az évben is részt vállalat támogatóként a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége.

Tovább 0

Így készülnek a csempék és padlólapok a Zalakerámiánál

A Zalakerámia Zrt. mára már az egyetlen hazai kerámia burkolólap gyártó. Az ámulatba ejtően sokszínű mintázatú és színű fal- és padlóburkoló lapok, valamint gres lapok a legmodernebb technológiákkal készülnek a romhányi és tófeji gépsorain, amelyeket munka közben is megtekinthettünk és ízelítőt kaphattunk a csempegyártás műhelytitkaiból.

Tovább 0

A támogatóink fontossága

Az idei program kiemelt támogatói: Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége, Waberer’s Szemerey Logisztika Kft., Zalakerámia Zrt., Laufen CZ s. r. o. Magyarországi Közvetlen Képviselete, Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. illetve több további hazai és multinacionális nagyvállalat összefogásával valósul meg a 2018-as Iskolamosdó Felújítási Program:

PPG Trilak Kft., TEKA Magyarország Kft., B&K Csomagoló Fafeldolgozó Szolgáltató Kft.,  Kaercher Hungária Tisztítási-Rendszerek Kft., Rossmann Magyarország Kft., Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft., Wienerberger Téglaipari Zrt.

Hallgassátok meg Aranyi Lászlót, a Domestos kategória menedzserét, arról, hogy milyen sok mindent köszönhetünk a támogatóinknak a Program megvalósulásában az elmúlt évek alatt! 

Tovább 0

TI MIÉRT SZERETITEK A DOMESTOST? 

Dobó Ági szerint már a Domestos illata magában hordozza a tisztaság érzését :) Ti miért szeretitek a Domestost? 

Tovább 0

Tiszta a kezed? – Többnyire igen!

Kijött a Domestos friss felmérése a magyar családok higiéniás szokásairól

Nagyon érdekes kutatási eredmények láttak napvilágot a közelmúltban a magyar lakosság - elsősorban a gyermekek és szülők - higiéniai szokásaival kapcsolatban. A Kutatópont.hu és a Domestos együttműködésével 2018 februárjának első két hetében elvégzett felmérés szerint óriási hatással van a szülői és nagyszülői példa az óvodás- és iskoláskorú gyermekre, akik a szüleik után legjobban a tanító- és óvónénikre hallgatnak kézmosási és tisztálkodási ügyekben.

higiéniai szokások iskolamosdófelújítási program kézmosás

Tovább 0

Négy vidéki hátrányos helyzetben lévő kisiskola mosdóját újítja fel az Unilever

Idén már negyedik éve fut a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program az Unilever Magyarország Kft. jóvoltából, melynek 2018-as győzteseit Dobó Ági, a Konyhafőnök VIP című népszerű főzőműsor győztese és Aranyi László hirdette ki június 19-én. A bejelentés Facebook-on élő adásban történt. A közvetítés ideje alatt a nézők között több nyeremény is kisorsolásra került.

4 vidéki kisiskola domestos iskolamosdófelújítás Aranyi László Unilever Dobó Ági

Tovább 0

MIÉRT FONTOS A DOMESTOS ISKOLAMOSDÓ FELÚJÍTÁSI PROGRAM?

Idén már negyedik évébe lépett a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program, de minden szeptemberben nagy az izgalom, amikor meglátják a gyerekek a felújított mosdóhelyiségeket. Nemrég ellátogattunk egy tavaly felújított iskolába, nézzétek meg, hogy hogyan örültek a gyerekek az új mosdóknak és hogy miért is olyan fontos ez a program!

Tovább 0

Az RTL klub sztárjainak kedves szavai a mosdófelújítási programról

Dobó Ágit, a Konyhafőnök VIP 2. évadának nyertesét, Kiss Ramóna, műsorvezetőt és Wossala Rozinát, a Konyhafőnök VIP zsűritagját kérdeztük a gyerekkori mosdóélményeikről, és hogy miért tartják fontosnak az Iskolamosdó Felújítási Programot.

Tovább 0

Krizsánné Turcsányi Marianna beszéde

Nézzétek meg a tavaly felújított pilisi Gubányi Károly Általános Iskola intézményvezetőjének, Krizsánné Turcsányi Mariannának az idei Iskolamosdó Felújítási Program kampánynyitó sajtótájékoztatóján elmondott beszédét! Ne feledjétek még tart a szavazás a http://www.domestos.hu/iskolai-program/szavazas// oldalon! Döntsétek el ti, hogy melyik iskolák szépülhetnek meg idén!

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink