Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

4 iskola mosdóját már biztosan felújítják a nyári szünetben

Segítsen kiválasztani az ötödiket, szavazzon az Indexen!

A nyári szünetben iskolai mosdókat újítanak fel abban a társadalmi felelősségvállalás programban, amit az Unilever Magyarország Kft. a Klebelsberg Intézményfenntartóval közösen valósít meg. A tisztítószergyártó fontosnak tartja, hogy felhívja a pedagógusok és a szülők figyelmét az illemhelyek, különösen az iskolai illemhelyek tisztán tartásának fontosságára. Ezért az Unilever vállalta, hogy: a 2015. március 1. és május 31. között minden, Magyarországon eladott Domestos után 5 forintot a leghátrányosabb helyzetű térségekben található általános iskolai mosdók felújítására fordít.

mosdófelújítási program iskolai mosdó mosdó felújítás KLIK Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Domestos Unilever fertőtlenítés tisztítószer higiénia általános iskola szavazás

Tovább 0

Ritkán mos kezet a magyar

Felemás képet mutat a magyarok takarítási szokásairól a Domestos és az Index legfrissebb felmérése. Nem egyformán zavar bennünket a kosz, a kézmosással sokan hadilábon állnak, a takarítást pedig a nők feladatának tekintik Magyarországon. A higiéniai szokások kialakítását gyerekkorban kell elkezdeni, az otthon és az iskola szerepe pedig különösen fontos - vallják a szakemberek, ezért a Domestos minden kiskereskedelemben értékesített fertőtlenítőjének árából március elsejétől május végéig 5 forintot arra áldoz, hogy iskolai mosdókat újítson fel a leghátrányosabb helyzetű térségek intézményeiben. Az iskolákat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ segítségével választják ki.


Tovább 0

TEGYÜNK EGYÜTT AZ ISKOLAI MOSDÓK HIGIÉNIÁJÁÉRT

Iskolai mosdófelújítási program indult

Gyermekeink gyakran több időt töltenek az iskolában, mint otthon. Így persze ott a mosdót is többször látogatnák - van, ahol mégsem szívesen teszik. Védjük gyermekeinket, és teremtsük meg nekik az egészséges, higiénikus környezetet az iskolákban is!

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink