Magasnyomású Kärcher mosókkal tisztítottak az építkezések után

2018-ban is töretlen lendülettel folytatódott az országos Iskolamosdó Felújítási Program, amely során idén 15 millió forintból négy vidéki, hátrányos helyzetű általános iskolában zajlott le a vizesblokkok teljes körű rekonstrukciója. A kormányzat és a versenyszféra szereplőinek összefogásával immár négy éve futó jótékonysági akciót ebben az évben a Kärcher olyan magasnyomású ipari kültéri tisztítóberendezésekkel támogatta, amelyekkel a felújítások után gyorsan és hatékonyan tehették rendbe az iskolák környezetét.

kaercher iskolamosdófelujitasi program magasnyomasu tisztitogepek

 

Olvasd el cikkünket, töltsd ki a cikk végén található kvízt és nyerj! A részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti! https://goo.gl/iPuJvd

A felajánlott magasnyomású professzionális Kärcher géppel gyorsabban és könnyebben sikerült eltüntetni a felújítások után felgyűlt koszt, így az évkezdésre nem csupán az új mosdókban várja teljes tisztaság a gyerekeket, hanem az iskolák udvarán is, ahol így már rendezett és biztonságos körülmények között játszhatnak. Mivel az udvarokat sok iskolában nem csak a szünetekben használják, hanem a testnevelési órákon is, ezért a Kärcher gépei hozzájárultak ahhoz is, hogy a tanítás zavartalanul beindulhasson szeptemberben. 

kaercher iskolamosdófelujitasi program magasnyomasu tisztitogepek

Az iskolákban használt ipari magasnyomású mosók mellett a Kärcher számos olyan gépet kínál, amelyek a nagyobb takarítási igényű közintézményekben, irodaépületekben és ipari létesítményekben is költséghatékonnyá és gyorsabbá teszik a tisztítási munkákat. Emellett természetesen otthoni használatra is fejleszt megbízható, tartós és könnyen kezelhető készülékeket a német gyártó: például háztartási gőztisztítókat, porszívókat és akkumulátoros ablaktisztítókat, amelyekkel rengeteg fáradtság és idő spórolható meg a takarítás során. A Kärcher háztartási magasnyomású mosói is sokoldalúan használhatók otthon, hiszen nem csak a konyhapadló, az udvar, a terasz vagy a kocsibeálló varázsolható velük gyorsan és könnyedén ragyogóvá az őszi nagytakarítások és ház körüli munkálatok alkalmával, hanem az autók, kerékpárok vagy akár a kerti szerszámok is.

powered by Typeform