Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új nap ragyog a papírtörlőkre!

Örökös dilemma, hogy a papírtörlő vagy a kézszárító jobb választás a fürdőszobába. Habár azt gondolnánk, hogy ez csupán ízlés kérdése, kutatások bizonyítják, hogy jobb a tudatosság, mivel a kézszárítók igazi vírustanyák is lehetnek.

higiénia domestos papítörlőkendő

Tovább 0

És te helyesen tisztítod otthon a WC-t?

Amikor a családban osztozkodunk, hogy ki melyik helyiséget takarítsa ki, akkor a WC tisztítása bizony a mostoha feladatok közé tartozik. Annak ellenére, hogy nem a legszívmelengetőbb tevékenység, elképesztően fontos és kihagyhatatlan, és szerencsére gyorsan túl is eshetünk rajta. A kérdés, hogy jól csinálod-e!

helyes wc tisztítás higiénia domestos iskolamosdofelujitasi program higiéniai nevelés

Tovább 0

Szívből jövő adományok – gyönyörű falfestményeket kaptak az iskolák

Immár negyedik éve zajlik az Unilever kezdeményezésére indított Iskolamosdó Felújítási Program, amely során eddig 19 hátrányos helyzetű vidéki általános iskolában összesen több mint 3000 gyermek higiéniás körülményein sikerült látványosan javítani. A Program nem működhetne ilyen hatékonyan, ha nem állnának mögé olyan nagyvonalú támogatók, mint Szabó Szonja, aki kreatív alkotásaival hoz színt és vidámságot az iskolás gyermekek életébe.

artbyheart iskolamosdófelújítási program falfestmény pilisjaszfalu rossmann vászonnyomatok

Tovább 0

Ez ma a fürdőszoba trend – divatos csempék és színek a Zalakerámiától

Dönthetünk a végletekig letisztult, minimál irányzatok mellett, és rusztikus, klasszikus, mediterrán, távol-keleti vagy éppen retró arculat szerint is kialakíthatjuk a fürdőszobánkat - mégis divatos lehet. A trendiséget ugyanis ma már nem lakberendezési stílus határozza meg, hanem a kényelem és a minőség foka.

zalakerámia zalakerámia csempetrendek fürdőszobatrend

Tovább 0

A Rossmann is az Iskolamosdófelújítási Program mellé állt 

2018-ban is töretlen lendülettel folytatódott az országos Iskolamosdó Felújítási program, amely során idén 15 millió forintból négy vidéki, hátrányos helyzetű általános iskolában zajlott le a vizesblokkok teljes körű rekonstrukciója. Idén több olyan támogatóval sikerült együttműködni, akik a korábbi években is részt vettek a programban, de sok új cég is csatlakozott a fontos társadalmi felelősségvállaláshoz. Ilyen vállalat például a Rossmann Magyarország Kft.

Tovább 0

A  Wienerberger tovább bővítette az egészséges épített környezethez jutás támogatását - Együttműködés az Iskolamosdó Felújítási Programmal

A Wienerberger a világ legnagyobb falazótégla-gyártó vállalata és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén is Európában. Az üzleti sikerek mellett fontos szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás is, aminek keretében rászorulók egészséges épített környezethez jutását támogatja a vállalat.

wienerberger iskolamosdófelújítási program 2018

Tovább 0

Mostantól kényelmes és higiénikus körülmények várják a gyerekeket a Pilisjászfalui Dózsa György Általános Iskolában is

November 15-én adták át az iskola felújított mosdóblokkját, ezzel a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretében idén négy iskolában javultak a gyermekek higiéniás körülményei

záró sajtótájékoztató iskolamosdófelújítás 2018 pilisjaszfalui dózsa györgy általános iskola unilever mgyosz waberers szemerey logisztika kft

Tovább 0

Perem nélküli WC-k a JIKA kínálatában – Tisztaság és kényelem kompromisszum nélkül

A divat a fürdőszobában is állandóan változik, és nem csak új formák és színek trendjei bukkannak fel időről időre, hanem technológiai fejlesztések, amelyek kényelmesebbé teszik mindennapi életünket. A toalettek kapcsán ilyen újdonságnak számítanak azok a perem nélküli WC csészék, amelyek nemrégiben a JIKA kínálatában is megjelentek.

jika laufen peremnélküli wc jika dino jika mio

Tovább 0

Tudatosság a higiéniára nevelésben – adjunk válaszokat a gyermek kérdéseire!

Ha egy gyereket folyton a rendrakással és a kézmosással piszkálunk, és katonás fegyelmezéssel minidig azt válaszoljuk a "De miért kell ezt nekem megcsinálni!?" kérdésére, hogy "mert én azt mondtam", akkor nem az ő javát szolgáljuk.

iskolamosdó felújítási program tudatosság a higiéniai nevelésben

Tovább 0

A WSZL-nek kiterjedt felsőoktatási együttműködései vannak

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink