A kisméretű fürdőszobák megtervezése nagy feladat, hiszen egyszerre kell megvalósítani a használhatóságot, ízlésességet és tartósságot korlátozott helyen úgy, hogy lehetőleg még a tágasság érzetét is megkapjuk. A Jika most azokba a fürdőszobákba kínál megoldást Tigo fürdőszoba sorozatával, ahol minden centiméter számít!

jika  tigo csalad iskolamosdófelújítás laufen

 

Olvasd el cikkünket, töltsd ki a cikk végén található kvízt és nyerj! A részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti! https://goo.gl/JLVC85

Még a profi lakberendezőknek is nagy kihívás a kis terek beépítése, és talán jobb is, ha rájuk bízzuk az ilyen munkát. Persze egy jó designer, aki kreatívan és a mi igényeink szerint tervezi meg a fürdőszobánkat drága mulatság. A Jika segítségével ezt az extra költséget megspórolhatjuk, mert a gyártó olyan fürdőszoba sorozattal lépett piacra, amely kifejezetten kis alapterületű, panelházi fürdőszobákba készült.

A Tigo márka darabjai minden rendelkezésre álló helyet a lehető legötletesebben és legesztétikusabban használnak ki, és még egy picike fürdőben is képesek megoldani, hogy elférjen a kád, egy kényelmes méretű mosdó, a tárolószekrény sőt még akár egy mosógép és egy zuhanyzó is! Hogyan lehetséges ez? Például az ergonomikusan megtervezett Tigo kád egyszerre tölt be két funkciót, hiszen kiszélesedő részével és ízléses válaszfalával teljes értékű zuhanyzóhelyet biztosít a gyors tusoláshoz, míg maga a kád a kényelmes fürdőzést teszi lehetővé. Hasonlóan helytakarékos a Tigo wc és mosdó is: az előbbi mindössze 62 cm mélységű – a falra szerelhető változat pedig ennél is kisebb, csak 49 cm-es! –, míg a mosdónak csupán 37 centiméternyi helyre van szüksége, és az ötletesen elhelyezett szifonnak köszönhetően alatta is bőven marad hely egy tárolószekrénynek.

A Tigo sorozat darabjai természetesen nem csak új fürdőszobákba építhetők be, hanem lakásfelújítás során is lecserélhetjük velük a régi, túlméretezett mosdót, wc-t vagy kádat. Kifejezetten ajánlja a Tigo termékeket a Jika azokba a panellakásokba, ahol a terek átrendezésére, bővítésére nincs mód, ám a régi fürdőszobát mégis szeretnénk helytakarékos megoldásokkal tágasabbá is tenni és szebbé, kényelmesebbé varázsolni!

powered by Typeform