Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újdonságok a MOFÉM életében – innovatív termékek, friss arculat

Tovább 0

Hogyan válasszunk PPG Trilak festéket? 

A PPG Trilak Kft. több éve támogatja kitöltő és festékanyagokkal az Iskolamosdó Felújítási Programot. A cég számára fontos, hogy a gyerekeknek megfelelő környezetet teremtsenek, ezért is csatlakoznak már harmadszorra a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programjához. A nyár folyamán négy általános iskola mosdóját újították fel PPG Trilak termékekkel, hogy szeptemberben a gyerekek már szép, tiszta mellékhelyiséggel kezdhessék a tanévet.

Olvasd el cikkünket, töltsd ki a kvízt és nyerj! A részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti! https://goo.gl/C1Sykt

powered by Typeform

Tovább 0

Trükkök, amikkel ráveheted a gyereked a kézmosásra

A rendszeres kézmosás akár a felére is csökkentheti a megbetegedések gyakoriságát a gyerekeknél, akik persze pici korukban ezt a nyomós érvet még nem igazán értékelik. Annál nagyobb hatással van rájuk, ha a kézmosást örömtelivé és vidámmá varázsoljuk számukra.

kézmosás higiéniai nevelés iskolamosdó felújítási program

Tovább 0

Így motiváld a gyermeked a higiéniára!

Egy idén februárban készült átfogó felmérés szerint a magyar gyerekek háromnegyede minden nap egyszer, 19 százalékuk pedig naponta többször is tisztálkodik, 8 százalékuk pedig hetente csak 3-5 alkalommal zuhanyzik vagy fürdik le. A beszámoló kitér arra is, hogy időnként, évente néhány alkalommal még a "legtisztább" gyerek is megpróbálja elkerülni a tisztálkodás procedúráját. Vajon hogyan motiválhatjuk őket, hogy egy fárasztó iskolanap után, vagy éppen hétfő reggel a kedvetlenség és a kényelemszeretet ellenére is elmenjenek mosakodni?

higiéniai nevelés szülőknek higiéniai tippek Iskolamosdó felújítasi program

Tovább 0

Erre figyeljünk csempe és padlólap vásárláskor

Csempe és padlólap vásárlása közben a legtöbben azon töprengenek, vajon melyik lenne a legszebb szín, a legdivatosabb forma és az otthonukhoz leginkább illő mintázat, ám közben elsiklanak a végső összképet komolyan meghatározó fontos kérdések felett. A Zalakerámia szakértőinek tanácsait ez utóbbiakhoz kértük ki.

Tovább 0

JIKA csaptelepek – a lakás tartós díszei

A csapok csillogó díszei és egyúttal mindennapos használati tárgyai lakásunknak. Ma már azonban nem elégszünk meg annyival, hogy megbízhatóak és a többi berendezési tárggyal szép harmóniába illeszkedve emelik az enteriőr fényét. A 21. században a minőség és az esztétikum mellett a vásárlók részéről alapvető elvárás a környezetet kímélő víztakarékos működés és a biztonság is. A Jika modern készülékei mindezeknek a feltételeknek magas szinten felelnek meg.

jika csaptelepek iskolamosdó felújítás

Tovább 0

Nagy örömmel vették birtokba a kisdiákok a megújult mosdókat

Az Unilever akciója több mint 250 gyermek tisztálkodási körülményeit javította.

2015 óta már negyedik alkalommal kerülhetett sor hátrányos helyzetű kisiskolák mosdóinak teljes felújítására az Unilever Magyarország Kft. Domestos Iskolamosdó Felújítási Programjának jóvoltából. A számos támogató segítségvel megvalósult kezdeményezés idén négy tanintézményben tett lehetővé modern, kulturált és ragyogóan tiszta higiéniás körülményeket összesen 250 kisdiák számára.

Tovább 0

Így tanítsd a kisdiákokat a higiéniára - 10 tipp iskoláknak

A lelkiismeretes tanítók mindent elkövetnek azért, hogy hivatásuknak megfelelve a legjobbra neveljék a kisdiákokat - legyen szó akár az iskolai tantárgyakról, akár a hétköznapi élet szokásairól. Az alábbi tippek abban segíthetnek az iskoláknak, hogyan tehetnek még többet azért, hogy a gyerekek a leghamarabb elsajátítsák a higiénia alapszabályait.

iskolai higiéniai nevelés domestos iskolamosdofelújítási program játékos tisztálkodás

Tovább 0

Fontos higiéniai kiegészítőket kaptak ajándékba az iskolák

A B&K Kft. adományaival több száz gyermek tisztálkodási körülményei váltak jobbá

A jótékonysági akcióban ebben az évben részt vett a B&K Kft. is, amely kifejezetten közösségi vizesblokkokba tervezett, saját fejlesztésű és gyártású kiegészítőkkel ajándékozta meg az iskolákat.

Kéztörlőtartókkal, folyékonyszappan adagolókkal és WC-papír-tartókkal támogatta az immáron négy éve sikeresen zajló országos Iskolamosdó Felújítási Programot a B&K Kft. A magyar gyártó és forgalmazó által ingyenesen átadott felszerelések látványosan komfortosabbá, modernebbé és higiénikusabbá tették a jótékonysági akcióban résztvevő hátrányos helyzetű iskolák kisdiákjainak tisztálkodási lehetőségeit.

bandk iskolamosdófelujitas kozossegi mosdok

Tovább 0

Az Iskolamosdó Felújítási Program logisztikai támogatója a WSZL

A Waberer's cégcsoporthoz tartozó Waberer's-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL) a komplett rakományok belföldi fuvarozása, illetve a komplex logisztikai szolgáltatások tekintetében Magyarország piacvezető vállalata, ahol nap mint nap nem kevesebb mint 924 ember dolgozik azon, hogy minden megrendelt termék időben a helyére kerüljön, illetve hogy partnereik a legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesüljenek. Ennyi emberrel csaknem két Airbus A380-as repülőgépet lehetne teljesen megtölteni.

Olvasd el cikkünket, töltsd ki a kvízt és nyerj! A részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti! https://bit.ly/2Oe83Y1

powered by Typeform

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink