Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aranyi László bíztató szavai

Nézzétek meg Aranyi László, a Domestost gyártó Unilever Magyarország kategória menedzsere kedves szavait a 2018-ban negyedik éve induló Iskolamosdó Felújítási Programról! Ne feledjétek még tart a szavazás a http://www.domestos.hu/iskolai-program/szavazas// oldalon! Döntsétek el ti, hogy melyik iskolák szépülhetnek meg idén!

Tovább 0

A Konyhafőnök VIP sztárjaival készítettek muffint a kisiskolások

Idén negyedik éve veszi kezdetét a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programja. A projekt keretében hátrányos helyzetű települések iskolái pályázhatnak illemhelyeik felújítására, amihez a Domestos nyújt többmilliós támogatást.

Wossala Rozinával, a Konyhafőnök VIP zsűritagjával közösen készítenek muffint a kisiskolások

Tovább 0

Ha erre a két dologra figyel, még hosszú évekig nem kell a terasz burkolatához nyúlnia

Belegondolt már, hogy erkélye, terasza mennyi mindent kénytelen elviselni egész évben?
Nyáron a közvetlen napsugárzás után akár egy hirtelen jégesőt, az állandó forróságot, télen a fagyokat, de emellett az esőt, jeget, havat is. Nem is csoda, hogy a szaktanácsadókat rengetegen keresik fel azzal a problémával, hogy 2-3 év után tönkrement a teraszburkolatuk, de volt már arra is példa, hogy a burkolat az első telet sem élte túl.

Tovább 0

Citerázva nyertek új iskolamosdót a csabacsűdi diákok

A Geberit Kft. fogadta örökbe az iskolát

Közel negyven éve nem történt semmilyen jelentősebb rekonstrukció a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskolában, így óriási változást hozott a diákok és a tanárok életében is, amikor 2017-ben sikerült bekerülniük a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programba négy másik, hátrányos helyzetű iskolával együtt. Önerőből gyakorlatilag esély sem volt rá, hogy a Szarvastól nyolc kilométerre található Békés megyei település iskolájának mosdóját akár csak részben renoválják, viszont a nagyvállalatok önkéntes felajánlásaiból és a Klik támogatásával megvalósuló program kiutat kínált a korábbi reménytelen helyzetből.

Tovább 0

Ez a mosdó a világ bármelyik iskolájában megállná a helyét!

Átadták a pilisi Gubányi Károly Általános Iskola felújított mosdóját, így a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programnak köszönhetően hosszú idő után először végre kényelmes és higiénikus körülmények között tisztálkodhat 310 gyerek.

Tovább 0

Kezdjük a szeptembert új energiákkal!

Az iskolakezdés a csemeténk rémálma? Könnyítsük meg számára ezt az időszakot és alakítsuk át a régi íróasztalt. Válasszunk olyan színeket és mintákat, amelyeket ő is kedvel, így jól fogja érezni magát ebben a környezetben. Így pedig a tanuláshoz is plusz motivációt nyújthatunk.

Tovább 0

Hideg vízzel nem szeretnek kezet mosni a gyerekek

A Stiebel Eltron bojlereket ajándékoz hátrányos helyzetű iskoláknak

Apróságnak tűnik, de mégis nagyon fontos a gyerekek egészsége szempontjából, hogy gyakran és alaposan mossanak kezet, hiszen az ő immunrendszerük még nem elég ellenálló, és a kezükre tapadó bacilusoktól és vírusoktól könnyebben megbetegszenek. A kézmosásra szoktatáshoz azonban szükség van megfelelő körülményekre is - a Stiebel Eltron ebben segít már két éve, amikor az Iskolamosdó Felújítási Programban ingyen ad bojlereket hátrányos helyzetű iskoláknak.

Tovább 0

Képek szívből

A mosdók után a falak is megszépültek a hajdúszováti iskolában

Melyik gyerek ne szeretné, hogy az iskoláját színes, szívhez szóló falrajzok és festmények díszítsék? Hajdúszováton ez az álom valósággá vált, és Szabó Szonja falfestő művésznek, az Art by Heart nevű Facebook oldal elindítójának köszönhetően szeptemberben egészen új hangulat várja vissza a nyári szünetről a Diószegi Lajos Általános Iskola diákjait.

Tovább 0

Az NLCafé napja a hajdúszováti iskolában 

A Nők Lapja Café már második éve támogatja a mosdófelújítási programot és idén is meglátogatták az iskolát, melyet "örökbe fogadtak". A hajdúszováti Diószegi Lajos Általános Iskolában eltöltött nap során a szerkesztőség munkatársai lefestették a mosdók ajtóit, illetve egyedi falfestménnyel is díszítették a környéküket. 
Nagy gonddal és odafigyeléssel csinosították ki a kisdiákok nagy örömére, nézzétek meg az erről készült képgalériánkat:

Tovább 0

Guruló mosdók

A Waberer's és az Unilever között nem csupán egy szoros üzleti kapcsolat vette kezdetét azzal, hogy 2017 óta a logisztikai cég látja el az Unilever teljes körű logisztikai tevékenységét Magyarországon, hanem egy karitatív célú együttműködés is született, amelynek legfőbb haszonélvezői a gyerekek. Ettől az évtől kezdve ugyanis a társadalmi ügyek melletti elkötelezettségéről ismert Waberer's részt vesz az Iskolamosdó Felújítási Programban is, és ingyen szállítja a felújítási munkákhoz szükséges építőanyagot a pályázatot megnyerő iskoláknak.

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink