A STIEBEL ELTRON családi vállalatként 1924 óta fejleszt és gyárt magas színvonalon korszerű épületgépészeti és elektromos rendszereket, készülékeket. A németországi központtal rendelkező nemzetközi vállalatcsoport ma már több ezer munkavállalót számlál, és összesen 120 országban van jelen. 1976 óta foglalkozik intenzíven a megújuló energiaforrásokkal, és ebben az iparágban világviszonylatban is vezető szerepet tölt be. A vállalat szakértelmét, tapasztalatát számos szabadalom és csúcsminőségű energiatakarékos rendszer is tükrözi. 

A Magyarországon több mint 25 éve jelen lévő cég, szervizzel, szaktanácsadással, raktárral és bemutatóteremmel szolgálja partnereit és az érdeklődőket. 

stiebel eltron iskolamosdófelújítás hőszivattyú

 

A STIEBEL ELTRON által gyártott épületgépészeti és elektromos rendszerek között megtalálhatók a napenergia hasznosításán alapuló rendszerek, hővisszanyerő szellőztetők, hőszivattyúk, használati melegvíz-termelő és elektromos fűtőberendezések.

Olvasd el cikkünket, töltsd ki a kvízt és nyerj! A részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti! https://goo.gl/J1xCRz

powered by Typeform

A vállalat magas minőségű, energiahatékony, környezetbarát, zöldenergiát hasznosító berendezései jelentősen csökkentik az épületek ökológiai lábnyomát, ezzel is hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez.

A társadalmi felelősségvállalás keretében a vállalat 2015 óta vesz részt a Domestos iskolamosdó-felújítási programjában, és rendszeresen támogat oktatási intézményeket, szakmai szervezeteket, valamint alapítványokat.

stiebel eltron iskolamosdófelújítás hőszivattyú

„Örömmel tölt el bennünket, hogy olyan termékeket forgalmazunk, amelyek hasznát mindenki élvezi. Üzleti sikereink egyben a környezetvédelem sikerei is. Minden egyes megújuló energiát felhasználó berendezésünk üzembe helyezése egyben azt is jelenti, hogy kevesebb fosszilis energiahordozó kerül felhasználásra. Jó érzés abban a tudatban dolgozni, hogy az eredményeink hozzájárulnak a fenntartható jövő megvalósításához.”

A német gyártó nagy hangsúlyt fektet a hatékonyságra (COP, SPF értékek), a formatervezésre, az alacsony zajkibocsájtásra és a környezetkímélő gyártástechnológiára is. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a STIEBEL ELTRON készülékek kiemelkedő minőséget biztosítanak.

2016-ban, a hőszivattyús berendezések gyártásának 40. évfordulója alkalmából új levegő-víz készülékek kerültek forgalomba, melyekbe a világ első fűtésre optimalizált inverteres scroll kompresszora lett beépítve. Az új technológiáknak köszönhetően a hőszivattyúk rekord jóságfok értékeket produkálnak.

stiebel eltron iskolamosdófelújítás hőszivattyú

LWZ 504 kompakt készülék a következő funkciókkal: szellőzés, fűtés, hűtés és használati melegvíz készítés

stiebel eltron iskolamosdófelújítás hőszivattyú

WPL 25 inverteres levegő-víz hőszivattyú kültéri telepítésre