A divat a fürdőszobában is állandóan változik, és nem csak új formák és színek trendjei bukkannak fel időről időre, hanem technológiai fejlesztések, amelyek kényelmesebbé teszik mindennapi életünket. A toalettek kapcsán ilyen újdonságnak számítanak azok a perem nélküli WC csészék, amelyek nemrégiben a JIKA kínálatában is megjelentek.

jika laufen peremnélküli wc jika dino jika mio

 

Olvasd el cikkünket, töltsd ki a cikk végén található kvízt és nyerj! A részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti! https://bit.ly/2UB7rix

A higiénia és a könnyű tisztíthatóság alapvető szempont egy WC esetében. A hagyományos toaletteknek ebből a szempontból mindig volt egy kritikus pontjuk: a perem, amely alatt csak a legambiciózusabb felhasználók súrolták tisztára a porcelánt. Természetesen a peremnek fontos szerepe is volt ezeknél a konstrukcióknál, hiszen az öblítővíz víz egyenletes elosztásáért feleltek, azonban mára ezt a megoldást sikerült kiváltani más módszerrel, így megjelenhettek a speciális, perem nélküli csészék.

Tökéletes higiénia

Arra, hogy milyen fontos lépés volt ez a WC-k evolúciójában, mi sem mutatja jobban, mint az, hogy amióta megjelentek a JIKA kínálatában a Dino és Mio termékcsaládba tartozó perem nélküli toalettek, azóta ezek a legkeresettebb darabok. A vásárlók nagyra értékelik, hogy tökéletesen tisztán tarthatók ezek a csészék, így a magas szintű higiéniai elvárásoknak is megfelelnek, és emellett a karbantarthatóságuk is jóval egyszerűbb a hagyományos, peremes kialakítású WC-knél, hiszen vájatok és mélyedések híján nem képződik nehezen eltávolítható lerakódás. Mindez természetesen energiát, fáradtságot és időt takarít meg a használóknak, és ez az apró, de lényeges fejlesztés komfortosabbá varázsolja a mindennapjaikat.

Víztakarékos megoldás

A JIKA Dino és Mio perem nélküli WC csészék természetesen több variációban – például falra szerelhető verzióban és különféle formaterv szerint készülnek, így nem csak a használatóságuk, hanem a megjelenésük is megfelel a kor elvárásainak. Ezen felül a Dual Flush rendszer a WC kifinomult kialakításával együtt jelentős vízmegtakarítást eredményez ennél a termékcsaládnál is, hiszen egy kisebb öblítéshez mindössze 3 liter vízre van szüksége a Dino és Mio WC-knek, amik a nagy öblítés is mindössze 4,5 liter vizet használnak el, szemben például a régi, tartályos rendszerrel, amely akár ennek a dupláját is felhasználta.

powered by Typeform