Ez ma a fürdőszoba trend – divatos csempék és színek a Zalakerámiától

Dönthetünk a végletekig letisztult, minimál irányzatok mellett, és rusztikus, klasszikus, mediterrán, távol-keleti vagy éppen retró arculat szerint is kialakíthatjuk a fürdőszobánkat - mégis divatos lehet. A trendiséget ugyanis ma már nem lakberendezési stílus határozza meg, hanem a kényelem és a minőség foka.

zalakerámia zalakerámia csempetrendek fürdőszobatrend

Tovább 0

A Rossmann is az Iskolamosdófelújítási Program mellé állt 

2018-ban is töretlen lendülettel folytatódott az országos Iskolamosdó Felújítási program, amely során idén 15 millió forintból négy vidéki, hátrányos helyzetű általános iskolában zajlott le a vizesblokkok teljes körű rekonstrukciója. Idén több olyan támogatóval sikerült együttműködni, akik a korábbi években is részt vettek a programban, de sok új cég is csatlakozott a fontos társadalmi felelősségvállaláshoz. Ilyen vállalat például a Rossmann Magyarország Kft.

Tovább 0

A  Wienerberger tovább bővítette az egészséges épített környezethez jutás támogatását - Együttműködés az Iskolamosdó Felújítási Programmal

A Wienerberger a világ legnagyobb falazótégla-gyártó vállalata és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén is Európában. Az üzleti sikerek mellett fontos szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás is, aminek keretében rászorulók egészséges épített környezethez jutását támogatja a vállalat.

wienerberger iskolamosdófelújítási program 2018

Tovább 0

Mostantól kényelmes és higiénikus körülmények várják a gyerekeket a Pilisjászfalui Dózsa György Általános Iskolában is

November 15-én adták át az iskola felújított mosdóblokkját, ezzel a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretében idén négy iskolában javultak a gyermekek higiéniás körülményei

záró sajtótájékoztató iskolamosdófelújítás 2018 pilisjaszfalui dózsa györgy általános iskola unilever mgyosz waberers szemerey logisztika kft

Tovább 0

Perem nélküli WC-k a JIKA kínálatában – Tisztaság és kényelem kompromisszum nélkül

A divat a fürdőszobában is állandóan változik, és nem csak új formák és színek trendjei bukkannak fel időről időre, hanem technológiai fejlesztések, amelyek kényelmesebbé teszik mindennapi életünket. A toalettek kapcsán ilyen újdonságnak számítanak azok a perem nélküli WC csészék, amelyek nemrégiben a JIKA kínálatában is megjelentek.

jika laufen peremnélküli wc jika dino jika mio

Tovább 0

Tudatosság a higiéniára nevelésben – adjunk válaszokat a gyermek kérdéseire!

Ha egy gyereket folyton a rendrakással és a kézmosással piszkálunk, és katonás fegyelmezéssel minidig azt válaszoljuk a "De miért kell ezt nekem megcsinálni!?" kérdésére, hogy "mert én azt mondtam", akkor nem az ő javát szolgáljuk.

iskolamosdó felújítási program tudatosság a higiéniai nevelésben

Tovább 0

A WSZL-nek kiterjedt felsőoktatási együttműködései vannak

Tovább 0

Jika Tigo – nagy ötletek kis fürdőszobákba

A kisméretű fürdőszobák megtervezése nagy feladat, hiszen egyszerre kell megvalósítani a használhatóságot, ízlésességet és tartósságot korlátozott helyen úgy, hogy lehetőleg még a tágasság érzetét is megkapjuk. A Jika most azokba a fürdőszobákba kínál megoldást Tigo fürdőszoba sorozatával, ahol minden centiméter számít!

jika tigo csalad iskolamosdófelújítás laufen

Tovább 0

Minden második lány sminkel már az általános iskolákban

A sminkelés és a szépségápolás kényes kérdés az általános iskolában, hiszen sok helyen nem tartják helyesnek, ha egy kamaszodó lány a tanulás helyett inkább azzal törődik, hogy a külsejét csinosítsa. Pedig ezeknek a dolgoknak a fortélyát éppen olyan fontos megtanulni és gyakorolni, mint a matematikát vagy az idegen nyelvet, hiszen a felnőtt életben ennek a tudásnak is nagy hasznát veszi majd a gyermek! Persze a mértéket ilyenkor sem árt megtartani!

sminkelés az iskolában higiéniai nevelés

Tovább 0

A Rigips is csatlakozott az Iskolamosdó Felújítási Programhoz

Rigips gipszkartonból épültek az új mosdók térelválasztó falai

Évről évre nő azoknak a lelkes támogatóknak a száma a vállalati szférában, akik önkéntes segítséggel járulnak hozzá a 2015-ben indított országos Iskolamosdó Felújítás Programhoz. Nagyvonalú felajánlásaiknak köszönhetően eddig már 19 hátrányos helyzetű vidéki kisiskolában több ezer kisdiák jutott hozzá higiénikus, rendezett és modern tisztálkodási körülményekhez. Idén a támogatók sorába lépett a Rigips is, amely gipszkarton falak szerelésével segítette a programot.

rigips iskolamosdó felújitasi program gipszkarton

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink