Az energiaellátás az iskolák és közintézmények esetén kiemelt kérdés. Fontos és kívánatos ugyanis, hogy a hálózatnak biztonságos,  a beépített készülékek takarékosak, az elhelyezett kapcsolók pedig esztétikusak legyenek. Az Iskolamosdó Felújítási Program során már másodszor a Schneider Electric Hungária Villamosság Zrt. felelt azért, hogy ezek a várakozások maradéktalanul teljesüljenek.

Schneider Electric Domestos Iskolamosdó Felújítási Program

 

 

A Schneider Electric Hungária Villamosság Zrt. az energiamenedzsment egyik vezető szakértője itthon és az egész világban. A vállalat munkatársai nap mint nap azon dolgoznak, hogy hűek legyenek a „Life is On” szlogenjükhöz. Céljuk, hogy ne csak a közvetlen partnereik és munkavállalóik számára tegyék komfortosabbá az életet, hanem az egész társadalom életminőségén javítsanak.

„A Schneider Electricnél hiszünk abban, hogy a biztonságos, folyamatosan megbízható és a forrásokat gazdaságosan kezelő energiához való hozzáférés mindannyiunk alapvető emberi joga. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek növelik a hatékonyságot és a fenntarthatóságot. Emellett folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, ahol az oktatási intézményeket, és így az ott tanulókat is támogathatjuk. Ezek lehetnek szakmai együttműködések, ahol tudásunk megosztása, tapasztalataink átadása a cél, de szó van olyan projektekről is, ahol az iskola épületének megújításában és hatékonyabbá tételében tudunk segíteni.” - mondta el Veres Zsolt, a Schneider Electric Magyarország országigazgatója.

Schneider Electric Domestos Iskolamosdó Felújítási Program

Az energiaspecialista vállalat az Iskolamosdó Felújítási Programhoz villanyszerelési anyagokkal és termékekkel, például villanykapcsolókkal, vezetékekkel, kismegszakítókkal és kiselosztó szekrényekkel járult hozzá. A termékek kiválasztása során kiemelt szempont volt a biztonság, így kerültek a csomagba a gyermekvédős csatlakozóaljzatok, az áram-védőkapcsolók és a terheléskapcsolók is. Legalább ennyire fontos volt az is, hogy minél inkább energiatakarékos rendszert építsenek ki. Ennek érdekében vetették be például a mozgásérzékelőket, melyekkel jelentős mennyiségű áramot lehet megspórolni. Természetesen a szakemberek arra is ügyeltek, hogy a termékek megfeleljenek a szabványoknak és esztétikailag is mutatósak legyenek.

Schneider Electric Domestos Iskolamosdó Felújítási Program

Az Iskolamosdó Felújítási Program nem az egyetlen a Schneider Electric CSR történetében, támogatják például a Csodalámpa Alapítványt is, ezzel segítve a beteg gyerekek különleges kívánságaink teljesülését. A támogató szemlélet egyébként a cégen belül is érvényesül, különösen ügyelnek a munka-magánélet egyensúlyára: a vállalatnál lehetőség van például rugalmas munkabeosztásra, távmunkára, speciális szabadságra, sőt rendszeresen szerveznek csapatépítőket és szakmai programokat is.

powered by Typeform