A trónok harca a történelemben

trónok harca iskolamosdófelújítás wc történet domestos

Tovább 0

Tekeredik a WC papír – De merre?

Minden nap használjuk, de nem nagyon beszélünk róla, mi az? Hát a WC papír! Mai bejegyzésünkben bemutatjuk, miként alakult ennek a hasznos higiéniai terméknek a története, és azt is megtudhatjátok, hogy hogyan kell helyesen behelyezni a tartójába - mert bizony, ez sem mindegy!

Tovább 0

Frissítsd fel a fürdőszobádat tavasszal!

Itt a tavasz! A ragyogó napsugarak beszűrődnek az ablakon, a szellők simogatóvá szelídülnek, a madarak csicseregnek. Ideális időszak arra, hogy a természet megújulásával az otthonunkat is felfrissítsük kicsit egy kiadós takarítás formájában. Nézzük, hogy ess neki a fürdőszobának!

tavaszi nagytakarítás iskolamosdófelújítás higiéniai nevelés

Tovább 0

Vicces szokások, amiket a kórokozók ellen teszünk

Az emberek sok mindent megtesznek azért, hogy megőrizzék egészségüket. Ezzel nincs is semmi gond, egészen addig, amíg nem válik kényszeressé és túlzottá a nagy odafigyelés. Mai bejegyzésünkben bemutatunk néhány furcsa és értelmetlen szokást, amiket a fürdőszobában követünk el a "saját érdekünkben".

rossz szokások a higiániai védelmünk érdekében higiénia iskolamosdófelújítás

Tovább 0

Tabutémák a mosdóból, amikről beszélni kell

A WC intim hely, az emberek általában nem szívesen beszélnek arról, hogy mi történik velük a zárt ajtó mögött, főleg gyerekként tűnhet kellemetlennek beszélni erről. Azonban ez egy minden embert érintő kérdéskör. Nézzünk néhány ezzel kapcsolatos témát!

higiéniai nevelés domestos

Tovább 0

Így szelídítsd meg a WC szörnyet!

A felnőttek és a gyerekek számára sem egészséges, ha visszatartják, amikor wc-re kell menniük, ugyanis ha ez gyakran előfordul, annak káros hatásai lehetnek az egészségre. Ezért adunk néhány tippet, hogy mit tehetsz, ha a wc-n nem tündérek jártak előtted.

Tovább 0

Semmelweistől a DOMESTOS kendőig

A fertőtlenítés fontosságára sajnos sokáig nem derült fény, csupán a XIX. század végére vált egyértelművé, hogy csak így lehetett megelőzni a különféle betegségek elterjedését. Nézzük, hogy fejlődött ez a tudományterület!

Tovább 0

Új nap ragyog a papírtörlőkre!

Örökös dilemma, hogy a papírtörlő vagy a kézszárító jobb választás a fürdőszobába. Habár azt gondolnánk, hogy ez csupán ízlés kérdése, kutatások bizonyítják, hogy jobb a tudatosság, mivel a kézszárítók igazi vírustanyák is lehetnek.

higiénia domestos papítörlőkendő

Tovább 0

És te helyesen tisztítod otthon a WC-t?

Amikor a családban osztozkodunk, hogy ki melyik helyiséget takarítsa ki, akkor a WC tisztítása bizony a mostoha feladatok közé tartozik. Annak ellenére, hogy nem a legszívmelengetőbb tevékenység, elképesztően fontos és kihagyhatatlan, és szerencsére gyorsan túl is eshetünk rajta. A kérdés, hogy jól csinálod-e!

helyes wc tisztítás higiénia domestos iskolamosdofelujitasi program higiéniai nevelés

Tovább 0

Szívből jövő adományok – gyönyörű falfestményeket kaptak az iskolák

Immár negyedik éve zajlik az Unilever kezdeményezésére indított Iskolamosdó Felújítási Program, amely során eddig 19 hátrányos helyzetű vidéki általános iskolában összesen több mint 3000 gyermek higiéniás körülményein sikerült látványosan javítani. A Program nem működhetne ilyen hatékonyan, ha nem állnának mögé olyan nagyvonalú támogatók, mint Szabó Szonja, aki kreatív alkotásaival hoz színt és vidámságot az iskolás gyermekek életébe.

artbyheart iskolamosdófelújítási program falfestmény pilisjaszfalu rossmann vászonnyomatok

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink