A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program neves szakmai partnerek közreműködésével valósul meg, melyek köre évről évre bővül. Idén debütál például a Magyarországon 32 telephellyel rendelkező STAVMAT, aminek fő profilja az építőanyag kereskedelem. 

 

A STAVMAT a mosdók felújításához szükséges hidegburkolási építőanyagokkal, valamint segédanyagokkal járul hozzá az idei felújítási programhoz. Ezek az építőanyagok többségében a STAVMAT saját márkás termékköréből, az ST line termékek közül kerülnek ki. A mosdófelújításhoz nélkülözhetetlen anyagok megfelelő előírások mellett lakóházak, óvodák, iskolák, ipari intézmények esetében használhatók. A program számára biztosítanak például ST line alapvakolatot, cementesztrichet, aljzatkiegyenlítőket és purhabot is.

„A STAVMAT cégfilozófia egyik alapeleme, hogy erőfeszítéseket kell tennünk a környezetünk megóvása, valamint a bennünket körülvevő társadalom életszínvonalának javítása érdekében” - mondta el a programmal kapcsolatban a STAVMAT. Ennek szellemében építik a vállalat CSR tevékenységét is, támogatják például az SOS Gyermekfalu működését, részt vesznek az Építőipari Szakiskola Mosdófelújítási Programban és idén újonnan csatlakoztak a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz is.

Az építőpari vállalat innovatív szemlélete nemcsak a társadalmi felelősségvállalásban jelenik meg, de az általuk forgalmazott termékekben is. A magas minőséget képviselő ST line építőipari termékek gondos odafigyeléssel és szakértelemmel készülnek és kerülnek a telephelyekre, majd a felhasználókhoz.