Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„Kötelességünk az elkövetkező generációt is szolgálni”

Beszélgetés Rimanóczy Gézával a Wavin ügyvezető igazgatójával.

Mindenkinek joga van a tiszta és egészséges jövőhöz - ez az alapelv motiválta a Wavint abban, hogy idén részt vegyen az Iskolamosdó Felújítási Programban. Rimanóczy Géza

a cég ügyvezető igazgatója elmondta, fontos szempont volt számukra, hogy a hátrányos helyzetű intézményeknek nyújtott támogatás érezhető és fontos pozitív változást hoz a diákok életében.

Tovább 0

ÚJABB ISKOLAMOSDÓ KERÜL FELÚJÍTÁSRA IDÉN ŐSSZEL

Hetedik alkalommal indul útjára az Iskolamosdó Felújítási Program, melynek megvalósítására idén is vállalati összefogással kerül sor. A MÖSZ (Magyar Ökumenikus Segélyszervezet) és a PLANB Magyarország Kft. együttműködésében megvalósuló program iskolák közös használatú mosdóhelyiségeinek felújításához nyújt anyagi és fizikai támogatást az építőipari partnerek segítségével.

Tovább 0

Hogyan tartsuk tisztán az autónkat?

Az autóval való utazás az egyik legbiztonságosabb módja jelenleg annak, hogy egészségügyi szempontból biztonságban legyünk a vírusok és baktériumok ellen, mindaddig, amíg ügyelünk arra, hogy a belső teret tisztán tartsuk. Figyelve arra is hogy fertőtlenítsük a kezünket tankolás után vagy akár egy boltban történő fizetés követően. Végül is a tömör fém, az ablakok és a jól karbantartott légkondicionáló egység hatékony akadályt jelentenek a külvilágban megjelenő baktériumok számára.

Tovább 0

Fényes nappal, fényes éjszaka: elegáns kapcsolók a Schneider Electrictől

A Schneider Electric idén harmadszor vett részt az Iskolamosdó Felújítási Programban: olyan villanykapcsolókkal is támogatták a kezdeményezést, amelyek nem csak biztonságosak és takarékosak, hanem esztétikusak is. Mert egy kapcsoló lehet egyszerre funkcionális és szép is.

A Schneider Electric új Sedna Design és Elements termékcsaládja erre az igényre reagál: a kapcsolók stílusosak, elegánsak, és nem csupán illeszkednek az adott tér berendezéséhez, hanem akár azok díszeivé is válnak - mindezt elérhető áron. A Sedna kapcsolók között modern színek és textúrák széles választékával találkozunk, amelyek hiperrealisztikus módon keltik a fa, üveg, kő és fém érzetét.

A kapcsolók kifinomult vonalvezetése maximálisan figyelembe veszi az aktuális trendeket. Ipari vagy country? Glamour vagy natúr? Klasszikus vagy kortárs? Mivel a mai otthonokra jellemző, hogy a különböző stílusok szabadon keverednek, a kapcsolók esetében is biztosított, hogy a keretek és a betétek szabadon kombinálhatók legyenek, ezzel korlátlan számú lehetőséget adva a vásárlóknak.

Tovább 0

“A biztonság a legfontosabb egy otthon kialakításánál” – Interjú Hargita Péterrel, a Schneider Electric Magyarország marketing igazgatójával

A Schneider Electric visszatérő támogatója az Iskolamosdó Felújítási Programnak, mely során a felújított vizesblokkok elektromos biztonságáról és energiahatékonyságáról gondoskodnak az esztétikát is szem előtt tartva. Hargita Péterrel, a Schneider Electric Magyarország marketing igazgatójával a felújításról, funkcionalitás kontra dizájnról, valamint okos megoldásokról beszélgettünk.

Tovább 0

Tiszta kezek, egészséges munkahelyek – Fertőzés-megelőzési rendszerek a B&K-nál

A jelenlegi helyzetben fokozottan ügyelnünk kell a személyi higiéniára, amelynek legfontosabb módja a gyakori és alapos kézmosás. A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program szakmai partnere, a B&K olyan érintés nélkül működő kézfertőtlenítőszer-adagolókat forgalmaz, melyek aktív használatával a fertőzési lánc közösségen belül megszakíthatók.

Ahol sok ember fordul meg nap mint nap, ott már nem elég a rendszeres takarítás, mivel a fertőzések terjedésének legfőbb okozója az elhanyagolt kézhigiénia, a vírusok 80%-a piszkos kézen terjed tovább. Erre nyújtanak hatékony megoldást a kézfertőtlenítő rendszerek, melyek folyamatos munkahelyi (és akár otthoni) használatával a fertőzések terjedése a megállítható.

Tovább 0

A jó példa ragadós: ismerd meg a Sikát!

A Sika Hungária Kft. idén másodszor vett részt a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programban: ezúttal is professzionális vízszigetelő, ragasztó és tömítő rendszerrel járult hozzá a kezdeményezéshez, hogy a felújított iskolai vizesblokkok hosszú évekig bírják az aktív terhelést.

A szigetelés, ragasztás, zajcsökkentés és megerősítés terén a Sika már 100 éve élen jár, és kínál innovatív, tartós megoldásokat az építő- és feldolgozóipar területén. A Sika szakembereinek munkájával országszerte számos helyen találkozhatunk. Az alábbiakban két olyan kiemelkedő és nagy szabású beruházást szeretnénk bemutatni, amelyeknél a Sika megoldások rendkívül aktív terhelés közepette bizonyíthatják tökéletességüket hosszú távon.

SIKA Iskolamosdó Felújítási Program 2020

Tovább 0

A közösségi mosdók szakértője idén is támogatta az Iskolamosdó Felújítási Programot

A közösségi mosdók szakértője, a B&K Kft. idén harmadik alkalommal csatlakozott a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz, hogy az iskolai higiéniai körülmények javítása révén járulhasson hozzá a kisiskolások higiéniai neveléshez.

Tovább 0

Különleges kézikönyvvel segíti az építkezőket a STAVMAT

A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program partnere, a STAVMAT Építőanyag Kereskedelmi Zrt. a műfajában egyedülálló kiadvánnyal segíti az építkezőket: a szakmai kézikönyv online már le is tölthető!

Tovább 0

Már második alkalommal segített top technológiai rendszermegoldással a Sika Hungária

A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program kiemelt partnere a Sika Hungária Kft, a társaság idén is professzionális vízszigetelő-ragasztó-tömítő rendszerrel járult hozzá ahhoz, ahogy az iskolai mosdókat újjá lehessen varázsolni. A technológiai rendszer már tavaly is bizonyított: az iskolai mosdókra jellemző intenzív terhelésben is kiválóra vizsgázott.

SIKA Iskolamosdó Felújítás2020

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink