A Schneider Electric idén harmadszor vett részt az Iskolamosdó Felújítási Programban: olyan villanykapcsolókkal is támogatták a kezdeményezést, amelyek nem csak biztonságosak és takarékosak, hanem esztétikusak is. Mert egy kapcsoló lehet egyszerre funkcionális és szép is.

A Schneider Electric új Sedna Design és Elements termékcsaládja erre az igényre reagál: a kapcsolók stílusosak, elegánsak, és nem csupán illeszkednek az adott tér berendezéséhez, hanem akár azok díszeivé is válnak – mindezt elérhető áron. A Sedna kapcsolók között modern színek és textúrák széles választékával találkozunk, amelyek hiperrealisztikus módon keltik a fa, üveg, kő és fém érzetét.

A kapcsolók kifinomult vonalvezetése maximálisan figyelembe veszi az aktuális trendeket. Ipari vagy country? Glamour vagy natúr? Klasszikus vagy kortárs? Mivel a mai otthonokra jellemző, hogy a különböző stílusok szabadon keverednek, a kapcsolók esetében is biztosított, hogy a keretek és a betétek szabadon kombinálhatók legyenek, ezzel korlátlan számú lehetőséget adva a vásárlóknak.

 

A fahatású kapcsolók tapintásra is a fa érzetét keltik, részletgazdag színük és textúrájuk pedig tökéletesen illeszkedik az olyan otthonokba, ahol a természetes anyagok dominálnak. A kőhatás egyfajta nyers erőt közvetít: a cement és pala textúrájú kapcsolók kiváló kiegészítői az olyan lakásoknak, ahol a masszív és megmunkálatlan hatású felületeken van a hangsúly. A fémes hatású kapcsolók egyértelmű kellékei a csillogásnak és eleganciának, legyen szó visszafogottabb ezüst vagy extravagánsabb arany színhatásról, akár a kettő keverékéről. Az üveghatás pedig nem más, mint játék a fénnyel: az opál, füstkvarc vagy kristályfekete színösszeállítások különleges vizuális effekteket hoznak létre.

Az esztétika mellett a funkcióra is nagy hangsúly került: gyorsan és pontosan telepíthetők, függőlegesen és vízszintesen is beszerelhetőek, IP20 és IP44-es védettséggel rendelkeznek, amely ideálissá teszi őket párás vagy nedves helyiségekben való használatra is, és minden takarókeret elérhető 1-től 5-ös sorolhatóságig. A keretek formáját úgy alakították ki, hogy ne ülhessen meg rajta a por: széleik lekerekítettek és a fal felé íveltek.

Játékszabályzat: https://bit.ly/2VDKkG8