A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program kiemelt partnere a Sika Hungária Kft, a társaság idén is professzionális vízszigetelő-ragasztó-tömítő rendszerrel járult hozzá ahhoz, ahogy az iskolai mosdókat újjá lehessen varázsolni. A technológiai rendszer már tavaly is bizonyított: az iskolai mosdókra jellemző intenzív terhelésben is kiválóra vizsgázott.

SIKA Iskolamosdó Felújítás2020

 

A Sika Hungária neve a vízszigetelés, a hideg és melegburkolás, ragasztás-tömítés terén egyet jelent a minőséggel, a hosszútávú felületvédelemmel. 2019-ben vett először részt a társaság az Iskolamosdó Felújítási Programban, hangsúlyozva, úgy látják, legjobb termékeik a legjobb helyekre, azaz az iskolákba kerülnek. Ugyanakkor a Sika már akkor is kiemelte, nem egyedi alkalomról van szó, a társadalmi felelősségvállalás keretében szeretnének évről-évre még több gyermek arcára mosolyt csalni.

Tavaly a felújított iskolamosdók esetében is komplett vízszigetelő-ragasztó-tömítő rendszerrel járultak hozzá, amely tartalmazta a kenhető vízszigetelést, a vízszigetelő habarcsot, a speciális vízszigetelő szalagot, a ragasztó, a fugázó és  szilikon tömítőanyagot is. A tapasztalatok azt mutatják, a Sika rendszere kiválóra vizsgázott. Elég csak arra gondolni, mennyire extrém terhelésnek vannak kitéve az iskola mosdók például egy otthoni fürdőszobához képest! A Sika szakemberei szerint éppen ezért az iskolákban a lehető legmagas minőségű, azaz a szélsőséges körülmények között is helytálló anyagokra van szükség, hiszen csak így tartható fenn az iskolai higiénia, így kerülhetjük el a burkolatokon a kiszivárgást, a kivirágzást, elszíneződést és a felválásokat.

Mivel a 2019-ben beépített anyagok remekül állták a sarat (illetve a vizet), így idén is ezeket biztosították a programhoz. A vízszigetelési termékek (Sikalastic-220W, SikaSeal Tape S vízszigetelő szalag), a hidegburkolási anyagok (SikaCeram-225 flexibilis, cementbázisú ragasztó, SikaCeram CleanGrout csempe-és padlólap fugázó) stabilan ellátják feladatukat, és a Sikasil Universal szilikon tömítőanyag pedig nemcsak a padló és falfelületek tömítését oldja meg, hanem esztétikai feladatot is ellát, sőt megkönnyíti a szakszerű takarítást is, ugyanis nem tapadnak rá a szennyező anyagok.

Márpedig az nem kérdés, hogy gyermekeink védelme érdekében az iskolai mosdók tisztasága létfontosságú – ezt segíti nap mint nap az intézményekben a Sika Hungária termékeivel.

A játékban való részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelent :https://bit.ly/3jI1754 

powered by Typeform