A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program partnere, a STAVMAT Építőanyag Kereskedelmi Zrt. a műfajában egyedülálló kiadvánnyal segíti az építkezőket: a szakmai kézikönyv online már le is tölthető!

 

Ha valaki építkezésbe fog, vagy „csak” egy helyiséget, mondjuk épp a mosdót akarja felújítani, számtalan kérdéssel fog szembesülni. Jó volna, ha egyszerre, egy helyen kaphatna magas színvonalú segítséget a munkálatokról, az építőanyagok fajtáiról, a lehetséges technikákról. Ez nem elérhetetlen, ugyanis  megjelent a STAVMAT Építőanyag Kereskedelmi Zrt. új kézikönyve, amely 480 oldalon kínál hatalmas tudásanyagot.

A kiadványban hasznos építőipari tanácsok, a szakemberek szerint is egyedülálló rétegrendi rajzok, valamint hiánypótló műszaki és szakmai tartalom található. A könyv külön előnye, hogy könnyen átlátható, elfogulatlan és kifejezetten gyakorlatorientált tanácsokat nyújt az alapozástól egészen a tetőfedésig – azaz az építkezés minden részletét lefedi.

A kiadványt ráadásul könnyedén le lehet tölteni online is, az epitkezok-kezikonyve.stavmat.hu oldalról.

Nem árt tudni, hogy a STAVMAT országos hálózata profi szaktanácsadással várja az építkezőket, felújítókat az ország több mint harminc pontján. Ez a magas színvonalú szakmai tapasztalat tükröződik a vadonatúj kézikönyvben is.

Mint ismert, a STAVMAT tavaly csatlakozott a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz, a mosdók felújításához szükséges segédanyagokkal járul hozzá a program sikeréhez.