Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Varázsolj meleg családi otthont infrafűtéssel

A hideg és esős idő beköszöntével az ember egyre inkább visszahúzódik otthonába, szabadidejét pedig legszívesebben a finom melegben, bekuckózva tölti. A kellemes hőmérséklet azonban előfeltétel ahhoz, hogy télen is öröm legyen minden otthon töltött pillanat. A fűtési technikák egyik kevéssé ismert és sajnos sokszor helytelenül alábecsült válfaja az infrafűtés. A B&K Kft. épületgépészeti berendezésekkel foglalkozó specialistáinak segítségével megnéztük, mit kell tudni erről a megoldásról!

Tovább 0

A vízszigetelés mestere is csatlakozott az Iskolamosdó Felújítási Programhoz

Az Iskolamosdó Felújítási Program immár ötödik alkalommal gyűjti maga köré azokat a partnereket, akik tevékenységükkel támogatni tudják a vizes helyiségek renoválását. A Sika Hungária Kft. először csatlakozott a nagyszabású programhoz, amelyben három, közönségszavazással kiválasztott iskolát támogat.

sika hungária iskolamosdófelújítás domestos vízszigetelés

Tovább 0

Fogyasztói összefogással újulnak meg a nyertes vidéki iskolák mosdói

Idén ötödik alkalommal, a Klebelsberg Központ közreműködésével indította útjára Iskolamosdó Felújítási Programját a Domestos. A közönségszavazáson 8 jelentkező közül kiválasztott nyertes iskolákat hétfőn hirdette ki Nagy Ervin, a Program nagykövete a Monorierdei Fekete István Általános Iskolában.

iskolamosdófelújítás 2019 domestosnyitósajtótájékoztató eredményhirdetés monorierdeifeketeistvanaltalanosiskola pécsiéltessegymi rémiáltalánosiskola nagyervin unilever

Tovább 0

A trónok harca a történelemben

trónok harca iskolamosdófelújítás wc történet domestos

Tovább 0

Frissítsd fel a fürdőszobádat tavasszal!

Itt a tavasz! A ragyogó napsugarak beszűrődnek az ablakon, a szellők simogatóvá szelídülnek, a madarak csicseregnek. Ideális időszak arra, hogy a természet megújulásával az otthonunkat is felfrissítsük kicsit egy kiadós takarítás formájában. Nézzük, hogy ess neki a fürdőszobának!

tavaszi nagytakarítás iskolamosdófelújítás higiéniai nevelés

Tovább 0

Vicces szokások, amiket a kórokozók ellen teszünk

Az emberek sok mindent megtesznek azért, hogy megőrizzék egészségüket. Ezzel nincs is semmi gond, egészen addig, amíg nem válik kényszeressé és túlzottá a nagy odafigyelés. Mai bejegyzésünkben bemutatunk néhány furcsa és értelmetlen szokást, amiket a fürdőszobában követünk el a "saját érdekünkben".

rossz szokások a higiániai védelmünk érdekében higiénia iskolamosdófelújítás

Tovább 0

És te helyesen tisztítod otthon a WC-t?

Amikor a családban osztozkodunk, hogy ki melyik helyiséget takarítsa ki, akkor a WC tisztítása bizony a mostoha feladatok közé tartozik. Annak ellenére, hogy nem a legszívmelengetőbb tevékenység, elképesztően fontos és kihagyhatatlan, és szerencsére gyorsan túl is eshetünk rajta. A kérdés, hogy jól csinálod-e!

helyes wc tisztítás higiénia domestos iskolamosdofelujitasi program higiéniai nevelés

Tovább 0

Szívből jövő adományok – gyönyörű falfestményeket kaptak az iskolák

Immár negyedik éve zajlik az Unilever kezdeményezésére indított Iskolamosdó Felújítási Program, amely során eddig 19 hátrányos helyzetű vidéki általános iskolában összesen több mint 3000 gyermek higiéniás körülményein sikerült látványosan javítani. A Program nem működhetne ilyen hatékonyan, ha nem állnának mögé olyan nagyvonalú támogatók, mint Szabó Szonja, aki kreatív alkotásaival hoz színt és vidámságot az iskolás gyermekek életébe.

artbyheart iskolamosdófelújítási program falfestmény pilisjaszfalu rossmann vászonnyomatok

Tovább 0

A Rossmann is az Iskolamosdófelújítási Program mellé állt 

2018-ban is töretlen lendülettel folytatódott az országos Iskolamosdó Felújítási program, amely során idén 15 millió forintból négy vidéki, hátrányos helyzetű általános iskolában zajlott le a vizesblokkok teljes körű rekonstrukciója. Idén több olyan támogatóval sikerült együttműködni, akik a korábbi években is részt vettek a programban, de sok új cég is csatlakozott a fontos társadalmi felelősségvállaláshoz. Ilyen vállalat például a Rossmann Magyarország Kft.

Tovább 0

A  Wienerberger tovább bővítette az egészséges épített környezethez jutás támogatását - Együttműködés az Iskolamosdó Felújítási Programmal

A Wienerberger a világ legnagyobb falazótégla-gyártó vállalata és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén is Európában. Az üzleti sikerek mellett fontos szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás is, aminek keretében rászorulók egészséges épített környezethez jutását támogatja a vállalat.

wienerberger iskolamosdófelújítási program 2018

Tovább 0
«
123
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink