Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan válasszunk PPG Trilak festéket? 

A PPG Trilak Kft. több éve támogatja kitöltő és festékanyagokkal az Iskolamosdó Felújítási Programot. A cég számára fontos, hogy a gyerekeknek megfelelő környezetet teremtsenek, ezért is csatlakoznak már harmadszorra a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programjához. A nyár folyamán négy általános iskola mosdóját újították fel PPG Trilak termékekkel, hogy szeptemberben a gyerekek már szép, tiszta mellékhelyiséggel kezdhessék a tanévet.

Olvasd el cikkünket, töltsd ki a kvízt és nyerj! A részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti! https://goo.gl/C1Sykt

powered by Typeform

Tovább 0

Így tanítsd a kisdiákokat a higiéniára - 10 tipp iskoláknak

A lelkiismeretes tanítók mindent elkövetnek azért, hogy hivatásuknak megfelelve a legjobbra neveljék a kisdiákokat - legyen szó akár az iskolai tantárgyakról, akár a hétköznapi élet szokásairól. Az alábbi tippek abban segíthetnek az iskoláknak, hogyan tehetnek még többet azért, hogy a gyerekek a leghamarabb elsajátítsák a higiénia alapszabályait.

iskolai higiéniai nevelés domestos iskolamosdofelújítási program játékos tisztálkodás

Tovább 0

Fontos higiéniai kiegészítőket kaptak ajándékba az iskolák

A B&K Kft. adományaival több száz gyermek tisztálkodási körülményei váltak jobbá

A jótékonysági akcióban ebben az évben részt vett a B&K Kft. is, amely kifejezetten közösségi vizesblokkokba tervezett, saját fejlesztésű és gyártású kiegészítőkkel ajándékozta meg az iskolákat.

Kéztörlőtartókkal, folyékonyszappan adagolókkal és WC-papír-tartókkal támogatta az immáron négy éve sikeresen zajló országos Iskolamosdó Felújítási Programot a B&K Kft. A magyar gyártó és forgalmazó által ingyenesen átadott felszerelések látványosan komfortosabbá, modernebbé és higiénikusabbá tették a jótékonysági akcióban résztvevő hátrányos helyzetű iskolák kisdiákjainak tisztálkodási lehetőségeit.

bandk iskolamosdófelujitas kozossegi mosdok

Tovább 0

Az Iskolamosdó Felújítási Program logisztikai támogatója a WSZL

A Waberer's cégcsoporthoz tartozó Waberer's-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL) a komplett rakományok belföldi fuvarozása, illetve a komplex logisztikai szolgáltatások tekintetében Magyarország piacvezető vállalata, ahol nap mint nap nem kevesebb mint 924 ember dolgozik azon, hogy minden megrendelt termék időben a helyére kerüljön, illetve hogy partnereik a legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesüljenek. Ennyi emberrel csaknem két Airbus A380-as repülőgépet lehetne teljesen megtölteni.

Olvasd el cikkünket, töltsd ki a kvízt és nyerj! A részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti! https://bit.ly/2Oe83Y1

powered by Typeform

Tovább 0

Hogyan készülnek a mosdók a Jika gyárban?

Minden nap használjuk a mosdót és a wc-t, de elképzeltétek már, hogy vajon hogyan és miből gyártják ezeket a felszereléseket?

Nyereményjáték és kvíz a lap alján!

Az idei Iskolamosdó Felújítási Program egyik idei kiemelt támogatója a Jika, aki mosdókkal, piszoárokkal és wc tartályokkal támogatja a programot. A JIKA termékek két csehországi gyárban - Bechinyében és Znojmóban, természetes alapanyagból a legkorszerűbb technológiával készülnek.

mosdógyártás kerámia Jika gyár iskolamosdófelújítás

Tovább 0

Az MGYOSZ is támogatja az Iskolamosdó Felújítási Programot

A Szövetség két iskolát segített tavaly óta

Az Iskolamosdó Felújítási Program segítségével 2018-ban is lehetőséget kapott több vidéki, hátrányos helyzetű kisiskola, hogy felújíthassa elavult vizesblokkjait, és higiénikus, korszerű körülményeket teremtsen a gyermekeknek a tisztálkodáshoz. A Programban - immár második alkalommal - ebben az évben is részt vállalat támogatóként a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége.

Tovább 0

Tiszta a kezed? – Többnyire igen!

Kijött a Domestos friss felmérése a magyar családok higiéniás szokásairól

Nagyon érdekes kutatási eredmények láttak napvilágot a közelmúltban a magyar lakosság - elsősorban a gyermekek és szülők - higiéniai szokásaival kapcsolatban. A Kutatópont.hu és a Domestos együttműködésével 2018 februárjának első két hetében elvégzett felmérés szerint óriási hatással van a szülői és nagyszülői példa az óvodás- és iskoláskorú gyermekre, akik a szüleik után legjobban a tanító- és óvónénikre hallgatnak kézmosási és tisztálkodási ügyekben.

higiéniai szokások iskolamosdófelújítási program kézmosás

Tovább 0

Négy vidéki hátrányos helyzetben lévő kisiskola mosdóját újítja fel az Unilever

Idén már negyedik éve fut a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program az Unilever Magyarország Kft. jóvoltából, melynek 2018-as győzteseit Dobó Ági, a Konyhafőnök VIP című népszerű főzőműsor győztese és Aranyi László hirdette ki június 19-én. A bejelentés Facebook-on élő adásban történt. A közvetítés ideje alatt a nézők között több nyeremény is kisorsolásra került.

4 vidéki kisiskola domestos iskolamosdófelújítás Aranyi László Unilever Dobó Ági

Tovább 0
123
»
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink