Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„Erőfeszítéseket kell tennünk az életszínvonal javítása érdekében” - Új szereplő az Iskolamosdó Felújítási Programban

A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program neves szakmai partnerek közreműködésével valósul meg, melyek köre évről évre bővül. Idén debütál például a Magyarországon 32 telephellyel rendelkező STAVMAT, aminek fő profilja az építőanyag kereskedelem.

Tovább 0

Megújult mosdókat avattak a kisdiákok a Rémi Általános Iskolában

Október 17-én adták át a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretein belül megszépülő Rémi Általános Iskola mosdóit. Az ünnepélyes eseményen jelen voltak többek között a Programot megálmodó Unilver Magyarország képviselője, Rém település polgármesterasszonya és Nasz Dani influenszer.

Tovább 0

A vízszigetelés mestere is csatlakozott az Iskolamosdó Felújítási Programhoz

Az Iskolamosdó Felújítási Program immár ötödik alkalommal gyűjti maga köré azokat a partnereket, akik tevékenységükkel támogatni tudják a vizes helyiségek renoválását. A Sika Hungária Kft. először csatlakozott a nagyszabású programhoz, amelyben három, közönségszavazással kiválasztott iskolát támogat.

sika hungária iskolamosdófelújítás domestos vízszigetelés

Tovább 0

Ismét színt vitt a gyerekek életébe a Zalakerámia

Az ötödik Domestos Iskolamosdó Felújítási Programnak köszönhetően idén 3 iskola mosdói újultak meg. A koncepció megalkotásakor fontos szempont volt, hogy az elkészült higiéniai helyek funkcionálisak legyenek, de legalább ennyire ügyeltek arra is, hogy a gyerekek örömmel lépjenek be a helyiségbe, a magukénak érezzék azt. Itt jött képbe a design és a Zalakerámia!

zalakerámia domestos iskolamosdó felújítási program

Tovább 0

A közösségi mosdók szakértője másodszorra állt az Iskolamosdó Felújítási Program mellé

WC-válaszfalakkal, fülkerendszerekkel és papíradagolókkal járult hozzá a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz a B&K Kft., akik immáron másodszor álltak a kezdeményezés mellé. A közösségi mosdók területén tevékenykedő vállalat már több mint két évtizede van a piacon és segíti környezetének fejlődését, fejlesztését.

Domestos Iskolamosdó Felújítási Program 2019 B&K Közösségi mosdók szakértője másodszorra támogatta a Mosdófelújítást

Tovább 0

Nagy Ervinnel avattak megújult mosdókat a kisdiákok a Monorierdőn

Szeptember 19-én adták át a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretein belül megszépülő Monorierdei Fekete István Általános Iskola mosdóit. Az ünnepélyes eseményen jelen voltak többek között a Programot megálmodó Unilver Magyarország képviselője, a Program idei nagykövete Nagy Ervin és a támogató cégek képviselői is.

monorierdő monorierdei fekete istvan általános iskola sajtótájékoztató projektzáró domestos nagy ervin mosdófelújítás

Tovább 0

Odaragadt, ott is marad – A Sika Hungária Kft. az Iskolamosdó Felújítási Programban

A Sika Magyarországon 1993 óta képviselteti magát önálló vállalatként. Termékpalettájuk rendkívül sokrétű, az Iskolamosdó Felújítási Programhoz komplett vízszigetelő rendszerrel járulnak hozzá, amely tartalmaz kenhető vízszigetelést, vízszigetelő habarcsot, speciális vízszigetelő szalagot, fugázó anyagot és szilikon tömítőanyagot is.

sika hungaria kft iskolamosdó felújítási program 2019

Tovább 0

Fogyasztói összefogással újulnak meg a nyertes vidéki iskolák mosdói

Idén ötödik alkalommal, a Klebelsberg Központ közreműködésével indította útjára Iskolamosdó Felújítási Programját a Domestos. A közönségszavazáson 8 jelentkező közül kiválasztott nyertes iskolákat hétfőn hirdette ki Nagy Ervin, a Program nagykövete a Monorierdei Fekete István Általános Iskolában.

iskolamosdófelújítás 2019 domestosnyitósajtótájékoztató eredményhirdetés monorierdeifeketeistvanaltalanosiskola pécsiéltessegymi rémiáltalánosiskola nagyervin unilever

Tovább 0

A trónok harca a történelemben

trónok harca iskolamosdófelújítás wc történet domestos

Tovább 0

Tekeredik a WC papír – De merre?

Minden nap használjuk, de nem nagyon beszélünk róla, mi az? Hát a WC papír! Mai bejegyzésünkben bemutatjuk, miként alakult ennek a hasznos higiéniai terméknek a története, és azt is megtudhatjátok, hogy hogyan kell helyesen behelyezni a tartójába - mert bizony, ez sem mindegy!

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink