A Sika Magyarországon 1993 óta képviselteti magát önálló vállalatként. Termékpalettájuk rendkívül sokrétű, az Iskolamosdó Felújítási Programhoz komplett vízszigetelő rendszerrel járulnak hozzá, amely tartalmaz kenhető vízszigetelést, vízszigetelő habarcsot, speciális vízszigetelő szalagot, fugázó anyagot és szilikon tömítőanyagot is.

sika hungaria kft iskolamosdó felújítási program 2019

 

A Sika az építőipar és ipar területén működő globális vállalat, profiljából adódóan megoldásaival itthon is számos híd, alagút, autópálya, ipari tetőszerkezet építéséhez hozzájárul, de termékei között a lakosságnak szóló anyagok ugyanúgy megtalálhatóak. Alapértékeik közé tartozik, hogy hosszú távú, tartós és fenntartható megoldásokban gondolkodnak, ezt helyezik előtérbe az Iskolamosdó Felújítási Program során is, melyben idén először vesznek részt.

„A vízszigetelés precíz kivitelezése a lakosság körében sajnos még eléggé gyerekcipőben jár, ezért szeretnénk minél több lehetőséget megragadni, és prezentálni ennek fontosságát. E minőségi szemlélettel csatlakoztunk az Iskolamosdó Felújítási Programhoz is. Jellemzően az iskolák mosdói rendkívül intenzív terhelésnek vannak kitéve, így ez kiváló terep termékeink minőségének bizonyítására. Nagy örömmel veszünk részt ebben a programban, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy az iskolai vizes helyiségek a legtöbb helyen felújításra szorulnak. Nem is kérdés, hogy legjobb termékeink a legjobb helyekre kerülnek majd” - mondta el Boros Mihály Marketing vezető.

sika hungaria kft iskolamosdó felújítási program 2019

Professzionális minőségű vízszigetelési termékeivel a Sika világszinten is kiemelkedő. Termékpalettája a fürdők, vizes helyiségek, medencék szigetelésétől kezdve, a víztározók, ivóvíztározók, teraszok és lapos tetők szigeteléséig egyedülállóan széles spektrumot fed le. Minőségi termékeiken túl, a cégcsoportban évtizedek alatt összegyűjtött tudást is nap, mint nap ügyfeleik szolgálatába állítják.

powered by Typeform