Okos megoldásoké a jövő

A technológiai fejlődés az élet minden területén egyre nagyot szerepet kap, természetesen nincs ez másképp az épületgépészet és az áramellátás esetében sem. A Schneider Electric szakértőivel a jövő épületeiről és a biztonságról beszélgettünk.

Tovább 0

Speciális igényű iskola mosdói újultak meg Pécsen idén az Iskolamosdó Felújítási Programban

Átadták az Iskolamosdó Felújítási Program idei utolsó felújított mosdóit a Pécsi Éltes Mátyás EGYMI Ökoiskolában. A felújítás igazi különlegességnek számít, hiszen idén ez volt az első olyan iskola, ahol speciális igényű gyerekek tanulnak, így, kiemelt feladat volt, hogy a mosdók számukra is praktikusan és kényelmesen használhatóak legyenek. Az eseményen részt vett Páváné Kurnik Zsuzsanna intézményvezető asszony, Nagyné Kütsön Katalin, a Pécsi Tankerületi Központ Tanügyi Referense és Turóczi Bálint, Brand manager, az Unilever Magyarország Kft. képviseletében.

unilever iskolamosdó felújítási program 2019 pécsi éltes egymi speciális igényű mosdók újultak meg domestos

Tovább 0

Life is On –A Schneider Electric az Iskolamosdó Felújítási Programban

Az energiaellátás az iskolák és közintézmények esetén kiemelt kérdés. Fontos és kívánatos ugyanis, hogy a hálózatnak biztonságos, a beépített készülékek takarékosak, az elhelyezett kapcsolók pedig esztétikusak legyenek. Az Iskolamosdó Felújítási Program során már másodszor a Schneider Electric Hungária Villamosság Zrt. felelt azért, hogy ezek a várakozások maradéktalanul teljesüljenek.

Schneider Electric Domestos Iskolamosdó Felújítási Program

Tovább 0

„Erőfeszítéseket kell tennünk az életszínvonal javítása érdekében” - Új szereplő az Iskolamosdó Felújítási Programban

A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program neves szakmai partnerek közreműködésével valósul meg, melyek köre évről évre bővül. Idén debütál például a Magyarországon 32 telephellyel rendelkező STAVMAT, aminek fő profilja az építőanyag kereskedelem.

Tovább 0

Ismét színt vitt a gyerekek életébe a Zalakerámia

Az ötödik Domestos Iskolamosdó Felújítási Programnak köszönhetően idén 3 iskola mosdói újultak meg. A koncepció megalkotásakor fontos szempont volt, hogy az elkészült higiéniai helyek funkcionálisak legyenek, de legalább ennyire ügyeltek arra is, hogy a gyerekek örömmel lépjenek be a helyiségbe, a magukénak érezzék azt. Itt jött képbe a design és a Zalakerámia!

zalakerámia domestos iskolamosdó felújítási program

Tovább 0

A közösségi mosdók szakértője másodszorra állt az Iskolamosdó Felújítási Program mellé

WC-válaszfalakkal, fülkerendszerekkel és papíradagolókkal járult hozzá a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz a B&K Kft., akik immáron másodszor álltak a kezdeményezés mellé. A közösségi mosdók területén tevékenykedő vállalat már több mint két évtizede van a piacon és segíti környezetének fejlődését, fejlesztését.

Domestos Iskolamosdó Felújítási Program 2019 B&K Közösségi mosdók szakértője másodszorra támogatta a Mosdófelújítást

Tovább 0

Odaragadt, ott is marad – A Sika Hungária Kft. az Iskolamosdó Felújítási Programban

A Sika Magyarországon 1993 óta képviselteti magát önálló vállalatként. Termékpalettájuk rendkívül sokrétű, az Iskolamosdó Felújítási Programhoz komplett vízszigetelő rendszerrel járulnak hozzá, amely tartalmaz kenhető vízszigetelést, vízszigetelő habarcsot, speciális vízszigetelő szalagot, fugázó anyagot és szilikon tömítőanyagot is.

sika hungaria kft iskolamosdó felújítási program 2019

Tovább 0

Így szelídítsd meg a WC szörnyet!

A felnőttek és a gyerekek számára sem egészséges, ha visszatartják, amikor wc-re kell menniük, ugyanis ha ez gyakran előfordul, annak káros hatásai lehetnek az egészségre. Ezért adunk néhány tippet, hogy mit tehetsz, ha a wc-n nem tündérek jártak előtted.

Tovább 0

Tudatosság a higiéniára nevelésben – adjunk válaszokat a gyermek kérdéseire!

Ha egy gyereket folyton a rendrakással és a kézmosással piszkálunk, és katonás fegyelmezéssel minidig azt válaszoljuk a "De miért kell ezt nekem megcsinálni!?" kérdésére, hogy "mert én azt mondtam", akkor nem az ő javát szolgáljuk.

iskolamosdó felújítási program tudatosság a higiéniai nevelésben

Tovább 0

A Rigips is csatlakozott az Iskolamosdó Felújítási Programhoz

Rigips gipszkartonból épültek az új mosdók térelválasztó falai

Évről évre nő azoknak a lelkes támogatóknak a száma a vállalati szférában, akik önkéntes segítséggel járulnak hozzá a 2015-ben indított országos Iskolamosdó Felújítás Programhoz. Nagyvonalú felajánlásaiknak köszönhetően eddig már 19 hátrányos helyzetű vidéki kisiskolában több ezer kisdiák jutott hozzá higiénikus, rendezett és modern tisztálkodási körülményekhez. Idén a támogatók sorába lépett a Rigips is, amely gipszkarton falak szerelésével segítette a programot.

rigips iskolamosdó felújitasi program gipszkarton

Tovább 0
«
12
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink