2020-ban hatodik alkalommal vesz részt az Iskolamosdó Felújítási Programban a STIEBEL ELTRON. A program célja, hogy támogatást adjanak az iskoláknak a higiénia javításában, ennek köszönhetően a betegségek megelőzésében is. Kiemelt cél, hogy megtalálja azokat az intézményeket, ahol legjobban hasznosulhat a támogatás és helyszíni akcióval hívja fel a pedagógusok és a szülők figyelmét az iskolai illemhelyek higiéniájának fontosságára, és segít a diákoknak annak elsajátításában. 

Idén is a STIEBEL ELTRON biztosítja a melegvíz-tárolókat a nyertes iskolák számára. Így a STIEBEL ELTRON együttműködésével eddig 22 iskolát és több, mint 500 négyzetméternyi mosdót sikerült megújítani, amelyekkel több, mint 4000 gyermek higiéniai körülményei javultak. 

A STIEBEL ELTRON vállalat sikertörténete 1924-ben indult az első spirálgyűrűs merülőforraló feltalálásával, melynek gyártása egy berlini hátsó udvarbeli műhelyben kezdődött. A vállalat a mai napig innovatív termékeket állít elő és vezető gyártóvá nőtte ki magát a melegvíz-előállítás és a megújuló energiákat hasznosító berendezések terén. Magyarországon immár 28 éve van jelen saját tulajdonú leányvállalat, ahol szervíz, szaktanácsadás, raktár és bemutatóterem található.  

Ismerje meg kapcsolódó termékeinket a mini átfolyós vízmelegítőktől egészen a használati melegvíz hőszivattyúig:

Átfolyós vízmelegítő 

Villanybojler

Használati melegvíz hőszivattyú

A játékban való részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti: https://bit.ly/3hJVn9n

powered by Typeform