A csapok csillogó díszei és egyúttal mindennapos használati tárgyai lakásunknak. Ma már azonban nem elégszünk meg annyival, hogy megbízhatóak és a többi berendezési tárggyal szép harmóniába illeszkedve emelik az enteriőr fényét.  A 21. században a minőség és az esztétikum mellett a vásárlók részéről alapvető elvárás a környezetet kímélő víztakarékos működés és a biztonság is. A Jika modern készülékei mindezeknek a feltételeknek magas szinten felelnek meg.

jika csaptelepek iskolamosdó felújítás

 

A világ legnagyobb szaniter-gyártójaként és kimagasló minőségű csaptelepek megalkotójaként ismert a Jika folyamatos fejlesztéseket folytat azért, hogy a kor technológiai vivmányait felhasználva a legjobban elégíthesse ki fogyasztói aktuális igényeit. Valamennyi Jika csaptelep ebben a szellemben készül a csehországi gyárakban, ahol pontosan 140 évvel ezelőtt az első európai szaniter-kerámia és edénygyártóként a Keramické závody Znojmo megkezdte működését. Az évszázados tapasztalattal minőség, innováció és szépség iránti szenvedély párosul, és ez az, ami a Jika csaptelepeit olyan különlegessé és kedveltté. 

Olvasd el cikkünket, töltsd ki a kvízt és nyerj! A részvétel a játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti! https://bit.ly/2xE2LyH

powered by Typeform

Luxus a zuhanyzóban

Ma 100-nál is több különféle csaptelep típus készül a Jika gyártósorain, kezdve a hagyományos mosdócsapoktól a bidé csaptelepeken át a zuhanyhoz, kádhoz és mosogatóhoz illeszkedő darabokig, valamint az ezekhez tartozó kiegészítőkig. Valamennyi termék ergonómiájára és komfortos használhatóságára nagy gondot fordítanak a tervezéskor, de a kényelem szempontjából még így is kiemelkednek a csaptelepek közül az olyan zuhanyzó szettek, mint a JIKA Lyra sorozat részeként kapható teleszkópos zuhanyoszlop, amelynek magassága akár 40 centiméterrel is megnövelhető, a kézizuhannyal és esőzuhannyal pedig minden fürdőszobai használatra alkalmas. Ennek a készüléknek különleges, luxus kivitelű és víztakarékos zuhanyfejet terveztek, amely a vízcseppeket úgy permetezi szét, mintha azok felhőből hullanának alá.

Biztonság és takarékosság

A kényelmi funkciók mellett a biztonságos használatra is ügyelnek a Jika termékek megalkotói: a JIKA Mio csaptelepeket például termosztátos keverő funkcióval látták el azért, hogy elkerülhessük, hogy például egy óvatlan kisgyermek véletlenül leforrázza magát. Ezeken a készülékeken gyorsan és könnyedén állíthatjuk be a kívánt hőfokot, de emellett arra is alkalmasak, hogy a hálózati víznyomás változásait kiegyenlítsék, így mindig gazdaságosan és egyenletes vízfelhasználással működtethetők.