Képek szívből

A mosdók után a falak is megszépültek a hajdúszováti iskolában

Melyik gyerek ne szeretné, hogy az iskoláját színes, szívhez szóló falrajzok és festmények díszítsék? Hajdúszováton ez az álom valósággá vált, és Szabó Szonja falfestő művésznek, az Art by Heart nevű Facebook oldal elindítójának köszönhetően szeptemberben egészen új hangulat várja vissza a nyári szünetről a Diószegi Lajos Általános Iskola diákjait.

Tovább 0

Az NLCafé napja a hajdúszováti iskolában 

A Nők Lapja Café már második éve támogatja a mosdófelújítási programot és idén is meglátogatták az iskolát, melyet "örökbe fogadtak". A hajdúszováti Diószegi Lajos Általános Iskolában eltöltött nap során a szerkesztőség munkatársai lefestették a mosdók ajtóit, illetve egyedi falfestménnyel is díszítették a környéküket. 
Nagy gonddal és odafigyeléssel csinosították ki a kisdiákok nagy örömére, nézzétek meg az erről készült képgalériánkat:

Tovább 0

Guruló mosdók

A Waberer's és az Unilever között nem csupán egy szoros üzleti kapcsolat vette kezdetét azzal, hogy 2017 óta a logisztikai cég látja el az Unilever teljes körű logisztikai tevékenységét Magyarországon, hanem egy karitatív célú együttműködés is született, amelynek legfőbb haszonélvezői a gyerekek. Ettől az évtől kezdve ugyanis a társadalmi ügyek melletti elkötelezettségéről ismert Waberer's részt vesz az Iskolamosdó Felújítási Programban is, és ingyen szállítja a felújítási munkákhoz szükséges építőanyagot a pályázatot megnyerő iskoláknak.

Tovább 0

KOLO kerámiák a Mosdófelújításban - Kitűnő fürdőszobai termékek öregbítik a svájci gyártó hírnevét

A fürdőszobai kerámiatermékek és bútorok piacán közel 50 éve megjelenő, és a vásárlók körében igen kedvelt KOLO márka immár két éve az Európában piacvezető Geberit konszern jó hírnevét öregbíti. A nagy múltú svájci vállalatcsoport a KOLO termékeket gyártó cég felvásárlásával teljessé tehette kínálatát a fürdőszobai megoldások terén, így már szinte minden vásárlói igényt ki tud elégíteni a világ számos országában.

Tovább 0

HA FONTOS ÖNNEK A KÖRNYEZETVÉDELEM, EZT IS JÓ HA TUDJA HA FELÚJÍTÁS, ÉPÍTKEZÉS ELŐTT ÁLL

Bizonyára egyetért azzal, hogy az emberiség közös célja a hosszú távú, egészséges otthonok kialakítása és a fenntartható jövő megteremtése! Tudjuk jól, hogy a múltban nem fordítottak figyelmet arra, hogy az építőipari alapanyagok környezetkímélők és egészségesek legyenek, de szerencsére olyan korban élünk, ahol ez egyre fontosabbá válik.

Tovább 0

Kreatív megoldás a táblafesték otthonra

Az iskolakezdésre való felkészülés kicsiknek és a nagyobb gyerekeknek is élmény lehet ha szabadon rajzolhatnak a falra. Ebben segít a praktikus táblafesték amivel könnyedén alakíthatunk ki olyan falrészeket amit azután kreatívan rajzolhatnak tele a gyerekek. Ehhez adunk most néhány tippet és ötletet:

Tovább 0

Nincs több régi csempe, csak csupasz falak

Az iskolákban már nyoma sincs a régi csempéknek, hamarosan már szép, új és higiénikus burkolat lesz a felújított mosdókban. Nézzétek meg a bontási munkálatokról készült galériánkat!

Tovább 0

Így spórolj a vízzel a WC-ben

A Geberit az iskolai mosdókat is takarékosabbá teszi

Ha szeretnél egy kicsit takarékosabban bánni otthon a vízzel, mert a pénztárcád és Föld vízkészleteit is kímélni akarod, akkor első lépésként korszerűsítsd a vécéd! Meglepődnél, ha tudnád, mennyi víz folyik ott el feleslegesen…

Tovább 0

Csempeválasztási kisokos

Jól dönteni sohasem könnyű.

Ahhoz, hogy a falak és a padló burkolata harmonikus és esztétikus, ugyanakkor praktikus legyen, számos szempontot kell figyelembe venni.

Tovább 0

Mofém termékekkel újulnak meg a mosdók öt iskolában

Szebb iskolában jobban megy a tanulás is

Nagyon sok általános iskolában még ma is leromlott állapotú mosdókat használnak a diákok, és olyan körülmények között kellene a gyerekeknek megtanulniuk az alapvető higiéniás szokásokat, amik erre nem alkalmasak. Sok kistelepülésen az egyetlen kitörési pontot a három éve indult Iskolamosdó Felújítási Program jelenti, amely a Klebelsberg Központ támogatásával nagyvállalatok önkéntes felajánlásaiból szerez forrást hátrányos helyzetű vidéki iskoláknak mosdó-felújítási célokra. A TEKA Magyarország Zrt. immár két éve vállal részt ebben a programban az általa gyártott Mofém termékekkel.

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink

Partnereink