Nincs több régi csempe, csak csupasz falak

Az iskolákban már nyoma sincs a régi csempéknek, hamarosan már szép, új és higiénikus burkolat lesz a felújított mosdókban. Nézzétek meg a bontási munkálatokról készült galériánkat!

Tovább 0

Így spórolj a vízzel a WC-ben

A Geberit az iskolai mosdókat is takarékosabbá teszi

Ha szeretnél egy kicsit takarékosabban bánni otthon a vízzel, mert a pénztárcád és Föld vízkészleteit is kímélni akarod, akkor első lépésként korszerűsítsd a vécéd! Meglepődnél, ha tudnád, mennyi víz folyik ott el feleslegesen…

Tovább 0

Csempeválasztási kisokos

Jól dönteni sohasem könnyű.

Ahhoz, hogy a falak és a padló burkolata harmonikus és esztétikus, ugyanakkor praktikus legyen, számos szempontot kell figyelembe venni.

Tovább 0

Mofém termékekkel újulnak meg a mosdók öt iskolában

Szebb iskolában jobban megy a tanulás is

Nagyon sok általános iskolában még ma is leromlott állapotú mosdókat használnak a diákok, és olyan körülmények között kellene a gyerekeknek megtanulniuk az alapvető higiéniás szokásokat, amik erre nem alkalmasak. Sok kistelepülésen az egyetlen kitörési pontot a három éve indult Iskolamosdó Felújítási Program jelenti, amely a Klebelsberg Központ támogatásával nagyvállalatok önkéntes felajánlásaiból szerez forrást hátrányos helyzetű vidéki iskoláknak mosdó-felújítási célokra. A TEKA Magyarország Zrt. immár két éve vállal részt ebben a programban az általa gyártott Mofém termékekkel.

Tovább 0

​Lemosható fal lesz az új mosdókban

Öt iskolában újul meg PPG Trilak festékkel a vizesblokk

A szeptemberi becsengetés több száz kisdiák számára szolgál majd kellemes meglepetéssel - a nyár folyamán ugyanis nagyvállalatok támogatásából öt vidéki, hátrányos helyzetű általános iskolában teljesen megújulnak a mosdóhelyiségek, és hosszú évtizedek után végre tiszta, kényelmes és higiénikus körülmények között tisztálkodhatnak a gyerekek.

Tovább 0

Ismeri a mosdófelújítás 7 alapszabályát?

Hogyan kezdjen bele a felújításba, hogy nem őrüljön bele?

Mindenki három dolgot szeretne a lakásfelújításkor:

  • Gyorsan: határidőre, csúszás nélkül elkészüljön minden
  • Jól: az elvárt minőségben készüljön el az összes munka
  • Ne drágán: ne lépje át a végösszeg a tervezettet

Lehetséges ez egyáltalán? Mi azt mondjuk: igen!

Tovább 0

Több mint három évtizede volt az utolsó mosdófelújítás

Országszerte megkezdődtek a bontási munkák az Iskolamosdó Felújítási Program keretében, így a Békés megyei Csabacsűdön is.


Tovább 0

Mosdófelújítás a Reggeliben 

Ma reggel Peller Anna és férje Lukács Miklós az RTL Klub Reggeli műsorában beszélgetett Krizsánné Turcsányi Mariannával, a nyertes pilisi iskola igazgatójával és Aranyi Lászlóval, a Domestos marketing menedzserével az Iskolai Mosdó Felújítási programról. A jó hangulatú beszélgetés azoknak is érdekes lehet, akik jövőre pályázni szeretnének a felújítási programra.

Tovább 0

Öt iskolában újulnak meg a mosdók  Szeptemberre

Idén is sikerrel zárult a Domestos kampánya amely során minden megvásárolt termék árából 5 forint az iskolai mosdók felújítását támogatja. Így ebben az évben öt iskolában várják majd szeptembertől teljesen felújított vizesblokkok a diákokat és a tanárokat. A vásárlói kampány során összegyűlt összeg közel 13 millió forintot, ami három iskola mosdóinak felújítására elegendő fedezet a támogatók adományainak köszönhetően további két iskolával lehetett kiegészíteni.

Tovább 0

1000 iskolás gyerek higiéniai körülményein javít az Unilever kezdeményezése

A Domestos idei kampánya 5 iskolában tesz lehetővé teljes mosdófelújítást

2015 óta immár harmadik alkalommal hirdette meg az Unilever a Domestos akciót, amellyel hátrányos helyzetű vidéki általános iskolák mosdóinak fejújítását teszi lehetővé. A felhívás az előző évekhez hasonlóan ismét nagy sikerrel zárult, és közel 13 millió forint gyűlt össze, így szeptembertől 5 iskola fogadhatja majd új, tisztaságtól ragyogó mosdókkal a gyerekeket.

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink