Több iskola újul meg a Market Zrt. jóvoltából

A Market elhivatottsága - "Építeni szeretünk" - mára igazi védjeggyé vált. Ha pedig gyermekekért dolgozhatnak, a projekt kiemelten fontos számukra.

Tovább 0

Új és takarékos szaniterek kerülnek az iskolákba

Ha egy mellékhelyiségbe lépünk, az első és legszembetűnőbb a szaniterek kivitelezése és minősége. A gyerekeknek ebből is a legjobb jár.

Ősszel már tiszta és higiénikus körülmények közé, vadonatúj és csodaszép mellékhelyiségekbe térnek vissza a diákok az Domestos Iskolamosdó Felújítási Program támogatásának köszönhetően öt hátrányos helyzetű iskolában. A leglátványosabb elemeket, a mosdókat, WC-ket és szanitereket a Geberit Kft. biztosította.

Tovább 0

Szép és egészséges - PPG Trilak termékek az iskolai mosdókban

Minőség, környezettudatosság és esztétika egyaránt fontos szempont, ha építkezünk vagy felújítunk, különösen, ha gyermekekért dolgozunk.

Tovább 0

Megbízhatóság és precizitás - így segít a Mapei

Egy építkezés vagy felújítás során néha a kevésbé látványos dolgok a legfontosabbak, a gyerekek pedig ebből is a legjobbat érdemlik.

Tovább 0

Idén a NemisKacat Látványműhely is segít a felújítási munkában

Szendrődi Enikő, a bútorfestéssel foglalkozó NemisKacat Látványműhely tulajdonosa, idén csatlakozott az Iskolai Mosdófelújítási Programhoz. Munkájával, ötleteivel és alapanyagaival a Gamási Általános Iskola felújításában segít majd, hogy az új mosdóhelyiségek ne csak szépek, hanem kicsit különlegesek is legyenek.

Tovább 0

Újabb hátrányos helyzetű kisiskolákban újulnak meg a mosdók

A Domestos vásárlói finanszírozták a munkálatokat

Nagy sikerrel zárult a Domestos idei kampánya, így idén újabb általános iskolákban várják felújított és a fertőtlenítőtől csillogó mosdók a gyerekeket a szeptemberi tanévkezdéskor.

Tovább 0

Újabb jótett a gyerekekért: új mosdót kap öt iskola

Tudta, hogy az utóbbi hónapok takarításaival, nemcsak saját környezetét tette szebbé, hanem iskolásoknak is segített?

Tovább 0

Lezárult a szavazás!

Megvan a 3 iskola, amelynek mosdóit már biztosan felújítja a Domestos

A következő intézmények diákjai ősztől már biztosan örülhetnek a megújult mosdóknak:

mosdófelújítás Domestos

Tovább 0

Világszerte 25 millió embernek lesznek jobb higiéniás körülményei

A személyes higiénia alapjait a családban sajátítjuk el gyermekként, később viszont az óvodában, iskolában tapasztaltak is hatnak a higiénés szokásainkra. Gondolta volna, hogy a mosdóhelyiségek állapota is hatással van a higiénés szokásainkra? Egy közelmúltban, általános iskolákban végzett reprezentatív kutatás* kimutatta, hogyha a mosdóblokk rossz állapotban van, a többség a kézmosás elhagyása mellett dönt! Emiatt kiemelten fontos, hogy biztosítva legyenek a megfelelő körülmények az iskolákban, óvodákban. Ez segít a betegségek megelőzésben, a vírusok terjedésének megállításában is.

iskolai mosdófelújítás iskolai higiénia mosdófelújítás

Tovább 0

Megható képriport a Nők Lapja Café-n

Idén a Nők Lapja Café is beszámolt a Mosdófelújítási Programról, hogy segítsen felhívni a figyelmet az akcióra. A Nők Lapja Café szerkesztői megható képriportot készítettek mind a tíz szavazásra bocsátott iskoláról, a cikkeket itt olvashatja el.

iskolai mosdófelújítás Nők Lapja Café mosdófelújítási program

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink

Partnereink