Csempeválasztási kisokos

Jól dönteni sohasem könnyű.

Ahhoz, hogy a falak és a padló burkolata harmonikus és esztétikus, ugyanakkor praktikus legyen, számos szempontot kell figyelembe venni.

Tovább 0

Mofém termékekkel újulnak meg a mosdók öt iskolában

Szebb iskolában jobban megy a tanulás is

Nagyon sok általános iskolában még ma is leromlott állapotú mosdókat használnak a diákok, és olyan körülmények között kellene a gyerekeknek megtanulniuk az alapvető higiéniás szokásokat, amik erre nem alkalmasak. Sok kistelepülésen az egyetlen kitörési pontot a három éve indult Iskolamosdó Felújítási Program jelenti, amely a Klebelsberg Központ támogatásával nagyvállalatok önkéntes felajánlásaiból szerez forrást hátrányos helyzetű vidéki iskoláknak mosdó-felújítási célokra. A TEKA Magyarország Zrt. immár két éve vállal részt ebben a programban az általa gyártott Mofém termékekkel.

Tovább 0

​Lemosható fal lesz az új mosdókban

Öt iskolában újul meg PPG Trilak festékkel a vizesblokk

A szeptemberi becsengetés több száz kisdiák számára szolgál majd kellemes meglepetéssel - a nyár folyamán ugyanis nagyvállalatok támogatásából öt vidéki, hátrányos helyzetű általános iskolában teljesen megújulnak a mosdóhelyiségek, és hosszú évtizedek után végre tiszta, kényelmes és higiénikus körülmények között tisztálkodhatnak a gyerekek.

Tovább 0

Ismeri a mosdófelújítás 7 alapszabályát?

Hogyan kezdjen bele a felújításba, hogy nem őrüljön bele?

Mindenki három dolgot szeretne a lakásfelújításkor:

  • Gyorsan: határidőre, csúszás nélkül elkészüljön minden
  • Jól: az elvárt minőségben készüljön el az összes munka
  • Ne drágán: ne lépje át a végösszeg a tervezettet

Lehetséges ez egyáltalán? Mi azt mondjuk: igen!

Tovább 0

Több mint három évtizede volt az utolsó mosdófelújítás

Országszerte megkezdődtek a bontási munkák az Iskolamosdó Felújítási Program keretében, így a Békés megyei Csabacsűdön is.


Tovább 0

Mosdófelújítás a Reggeliben 

Ma reggel Peller Anna és férje Lukács Miklós az RTL Klub Reggeli műsorában beszélgetett Krizsánné Turcsányi Mariannával, a nyertes pilisi iskola igazgatójával és Aranyi Lászlóval, a Domestos marketing menedzserével az Iskolai Mosdó Felújítási programról. A jó hangulatú beszélgetés azoknak is érdekes lehet, akik jövőre pályázni szeretnének a felújítási programra.

Tovább 0

Öt iskolában újulnak meg a mosdók  Szeptemberre

Idén is sikerrel zárult a Domestos kampánya amely során minden megvásárolt termék árából 5 forint az iskolai mosdók felújítását támogatja. Így ebben az évben öt iskolában várják majd szeptembertől teljesen felújított vizesblokkok a diákokat és a tanárokat. A vásárlói kampány során összegyűlt összeg közel 13 millió forintot, ami három iskola mosdóinak felújítására elegendő fedezet a támogatók adományainak köszönhetően további két iskolával lehetett kiegészíteni.

Tovább 0

1000 iskolás gyerek higiéniai körülményein javít az Unilever kezdeményezése

A Domestos idei kampánya 5 iskolában tesz lehetővé teljes mosdófelújítást

2015 óta immár harmadik alkalommal hirdette meg az Unilever a Domestos akciót, amellyel hátrányos helyzetű vidéki általános iskolák mosdóinak fejújítását teszi lehetővé. A felhívás az előző évekhez hasonlóan ismét nagy sikerrel zárult, és közel 13 millió forint gyűlt össze, így szeptembertől 5 iskola fogadhatja majd új, tisztaságtól ragyogó mosdókkal a gyerekeket.

Tovább 0

Rá sem fognak ismerni a gyerekek! – három suliban megújulnak a vizesblokkok

Te szívesen járnál dolgozni olyan helyre, ahol mállik a vakolat, dohos és lepukkant a mosdó, a wc-ből pedig állandóan valami gyanús dolog szivárog a padló repedt csempéire? Ugye, hogy nem. A gyerekek iskolakedvét sem dobja fel, ha a "munkahelyükön" ilyen körülmények fogadják őket - márpedig sok kisdiák sajnos éppen ezzel szembesül nap mint nap. Hajdúszovát, Pilis és Olasz általános iskolájában azonban egészen biztosan megváltoznak ezek az áldatlan állapotok, mert itt a Domestos még idén szép rendet tesz a vizesblokkban.

A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program azért indult el három éve, hogy a nehéz helyzetű iskolákban segítsen a gyerekek számára szép, civilizált és higiénikus körülményeket biztosítani - legalábbis a mosdókban. Idén három helyen ez már biztosan sikerülni fog, és nagyon valószínű, hogy még ebben az évben más iskolák mosdófelújítására is elegendő adomány gyűlik össze. Ellátogattunk abba a három suliba, ahol hosszú évtizedek után végre megújulnak a régi, leharcolt vizesblokkok.


Tovább 0

Lezárult a szavazás

Az idei évben is lezárult a szavazás, és tudjuk, hogy melyik az a három iskola, ahol idén már biztosan felújítást végez a Domestos.
A következő intézmények diákjai ősztől már biztosan örülhetnek a megújult mosdóknak:

Diószegi Lajos Általános Iskola, Hajdúszovát
Gubányi Károly Általános Iskola, Pilis
Olaszi Általános Iskola, Olasz

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink

Partnereink