Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan takarítson együtt a család?

Mindig fontos, hogy tisztaság vegyen minket körül, de a jelenlegi időszakban érdemes még nagyobb hangsúlyt fektetni a higiéniára. Az otthon töltött idő hasznossá tételében nagyszerű lehetőséget nyújt a takarítás. Nem muszáj, hogy egy emberre háruljon ez a feladat, ha már otthon van az egész család, legyen a takarítás is közös program, amiből mindenki egyaránt kiveszi a részét!

Takarítás Család higiénia

Tovább 0

Digitális eszközök fertőtlenítése

A jelenlegi vírusokkal teli időszakra való tekintettel sok forrásból hallhatjuk, hogy mennyire fontos az alapvető higiéniai utasítások betartása. A kézmosáson kívül, nem elhanyagolható a digitális eszközeink megfelelő fertőtlenítése sem. Ehhez hoztunk számotokra egy két hasznos tippet és ezáltal fény derülhet arra is, hogy eddig mindent megtettünk-e az elővigyázatosság érdekében.

Tovább 0

2020-ban ismét felújítunk!

Tovább 0

Okos megoldásoké a jövő

A technológiai fejlődés az élet minden területén egyre nagyot szerepet kap, természetesen nincs ez másképp az épületgépészet és az áramellátás esetében sem. A Schneider Electric szakértőivel a jövő épületeiről és a biztonságról beszélgettünk.

Tovább 0

Speciális igényű iskola mosdói újultak meg Pécsen idén az Iskolamosdó Felújítási Programban

Átadták az Iskolamosdó Felújítási Program idei utolsó felújított mosdóit a Pécsi Éltes Mátyás EGYMI Ökoiskolában. A felújítás igazi különlegességnek számít, hiszen idén ez volt az első olyan iskola, ahol speciális igényű gyerekek tanulnak, így, kiemelt feladat volt, hogy a mosdók számukra is praktikusan és kényelmesen használhatóak legyenek. Az eseményen részt vett Páváné Kurnik Zsuzsanna intézményvezető asszony, Nagyné Kütsön Katalin, a Pécsi Tankerületi Központ Tanügyi Referense és Turóczi Bálint, Brand manager, az Unilever Magyarország Kft. képviseletében.

unilever iskolamosdó felújítási program 2019 pécsi éltes egymi speciális igényű mosdók újultak meg domestos

Tovább 0

Varázsolj meleg családi otthont infrafűtéssel

A hideg és esős idő beköszöntével az ember egyre inkább visszahúzódik otthonába, szabadidejét pedig legszívesebben a finom melegben, bekuckózva tölti. A kellemes hőmérséklet azonban előfeltétel ahhoz, hogy télen is öröm legyen minden otthon töltött pillanat. A fűtési technikák egyik kevéssé ismert és sajnos sokszor helytelenül alábecsült válfaja az infrafűtés. A B&K Kft. épületgépészeti berendezésekkel foglalkozó specialistáinak segítségével megnéztük, mit kell tudni erről a megoldásról!

Tovább 0

Life is On –A Schneider Electric az Iskolamosdó Felújítási Programban

Az energiaellátás az iskolák és közintézmények esetén kiemelt kérdés. Fontos és kívánatos ugyanis, hogy a hálózatnak biztonságos, a beépített készülékek takarékosak, az elhelyezett kapcsolók pedig esztétikusak legyenek. Az Iskolamosdó Felújítási Program során már másodszor a Schneider Electric Hungária Villamosság Zrt. felelt azért, hogy ezek a várakozások maradéktalanul teljesüljenek.

Schneider Electric Domestos Iskolamosdó Felújítási Program

Tovább 0

„Erőfeszítéseket kell tennünk az életszínvonal javítása érdekében” - Új szereplő az Iskolamosdó Felújítási Programban

A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program neves szakmai partnerek közreműködésével valósul meg, melyek köre évről évre bővül. Idén debütál például a Magyarországon 32 telephellyel rendelkező STAVMAT, aminek fő profilja az építőanyag kereskedelem.

Tovább 0

Megújult mosdókat avattak a kisdiákok a Rémi Általános Iskolában

Október 17-én adták át a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretein belül megszépülő Rémi Általános Iskola mosdóit. Az ünnepélyes eseményen jelen voltak többek között a Programot megálmodó Unilver Magyarország képviselője, Rém település polgármesterasszonya és Nasz Dani influenszer.

Tovább 0

A vízszigetelés mestere is csatlakozott az Iskolamosdó Felújítási Programhoz

Az Iskolamosdó Felújítási Program immár ötödik alkalommal gyűjti maga köré azokat a partnereket, akik tevékenységükkel támogatni tudják a vizes helyiségek renoválását. A Sika Hungária Kft. először csatlakozott a nagyszabású programhoz, amelyben három, közönségszavazással kiválasztott iskolát támogat.

sika hungária iskolamosdófelújítás domestos vízszigetelés

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink