Két iskolában is átadó ünnepség volt pénteken

Vadonatúj mellékhelyiségekkel köszöntötte az új tanévet idén öt hátrányos helyzetű iskola, amelyet a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program jóvoltából. A tanévnyitóra mind az öt szerencsés iskola mosdója elkészült, két intézményben, az Encsencs-Penészlek-Nyírvasvári Általános Iskola Penészleki Tagintézményében valamint a Nyírcsászári-Bátorliget-Terem-Nyírderzsi Általános Iskolában a hét utolsó tanítási napján az átadó ünnepségre is sor került.

Tovább 0

Segítünk, hogy jól fessen az ősszel

Szaktanácsok beltéri falfestéshez

Ha festésre készülünk, a legjobb, ha szakember tanácsát kérjük. Mi is ezt tettük és hogy megkönnyítsük a dolgukat, megosztjuk a legfontosabb tudnivalókat.

Tovább 0

Az Ön gyermeke miért utálja az iskolát?

"Rosszfej" tanárok, unalmas banda és málló vakolat

Biztosan nem tanul lelkesen a gyerek egy olyan iskolában, amit ki nem állhat. De mi kell ahhoz, hogy szeresse a sulit, ahová jár?

Tovább 0

Menő pesti csajok festették a gamási iskola új ajtóit

Van egy kis község Somogyban, Gamás a neve. Lehet, hogy még nem hallottak róla, de ha egyszer nem sietnek, érdemes arra kanyarodni, ahogy mi is tettük, az NL Café újságíróival.

Tovább 0

Tippek, hogy sose legyen penészes a fürdőszobád

Szakértővel támadunk a veszélyes szörny ellen

A penész még a legtisztább lakásban is felütheti a fejét. Szakembert kértünk, hogy segítsen tenni ellene!

A penész, amely amellett, hogy csúnya, veszélyes is, megjelenhet a falakon, a ruhaneműkön, szigeteléseknél és lakberendezési tárgyakon, de leggyakrabban a fürdőszobában találkozhatunk vele. Jellegzetes színe és szaga még a legszebb otthont is elcsúfíthatja. A penész nemcsak esztétikai kérdés, okozója lehet számos betegségnek, például az allergiás eredetű szénanáthának és asztmának. A penésznek olyan melléktermékei is lehetnek, melyek erőteljesen irritálhatják a szemet, a tüdőt, az orr nyálkahártyáját, a bőrt és a torkot is, még akkor is, ha egyébként nem vagyunk allergiásak. Emellett a penész fokozhatja a már meglévő betegségek tüneteit is.

Tovább 0

Legyen szép és csillogó – a Zalakerámia Zrt. a mosdófelújításban

Esztétikum és higiénia, a két legfontosabb szempont közül mindkettőre figyelt a burkolatokat szállító Zalakerámia Zrt. a mosdófelújítás során.

Tovább 0

„Évente háromszor kellett falat bontanunk!”

A korábbi szedett-vedett mellékhelyiség helyett Szűcsiben is tiszta és rendezett mosdók várják az idei tanévtől a gyerekeket.

Tovább 0

Egy hely, amitől nem is gondolnánk, hogy félnek a gyerekek

Minden anya biztonságos helyen akarja tudni a gyerekét

Iskolai élményeink egy életre meghatározóak, de könnyen fakulnak. Akár egy csúnya olajfesték elronthatja az összképet. A penészleki iskolában idén végre tiszta színben pompázó élmények fogadják a diákokat.

Tovább 0

Új melegvíztárolókat kapnak az iskolák

Minőség, takarékosság és praktikum egyaránt fontos szempont, ha építkezünk vagy felújítunk, különösen, ha gyermekekért dolgozunk.

Tovább 0

„Olyan lesz, mint egy hotelben” - készül a penészleki sulimosdó

Éjt nappallá téve folyik a munka Penészleken, hogy az iskolában már új mosdóval köszöntsék a tanévet a gyerekek. Bekukkantottunk az egyelőre üres folyosókra.

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink

PartnereinkPartnereink voltak