Citerázva nyertek új iskolamosdót a csabacsűdi diákok

A Geberit Kft. fogadta örökbe az iskolát

Közel negyven éve nem történt semmilyen jelentősebb rekonstrukció a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskolában, így óriási változást hozott a diákok és a tanárok életében is, amikor 2017-ben sikerült bekerülniük a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programba négy másik, hátrányos helyzetű iskolával együtt. Önerőből gyakorlatilag esély sem volt rá, hogy a Szarvastól nyolc kilométerre található Békés megyei település iskolájának mosdóját akár csak részben renoválják, viszont a nagyvállalatok önkéntes felajánlásaiból és a Klik támogatásával megvalósuló program kiutat kínált a korábbi reménytelen helyzetből.

Tovább 0

Ez a mosdó a világ bármelyik iskolájában megállná a helyét!

Átadták a pilisi Gubányi Károly Általános Iskola felújított mosdóját, így a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programnak köszönhetően hosszú idő után először végre kényelmes és higiénikus körülmények között tisztálkodhat 310 gyerek.

Tovább 0

Kezdjük a szeptembert új energiákkal!

Az iskolakezdés a csemeténk rémálma? Könnyítsük meg számára ezt az időszakot és alakítsuk át a régi íróasztalt. Válasszunk olyan színeket és mintákat, amelyeket ő is kedvel, így jól fogja érezni magát ebben a környezetben. Így pedig a tanuláshoz is plusz motivációt nyújthatunk.

Tovább 0

Hideg vízzel nem szeretnek kezet mosni a gyerekek

A Stiebel Eltron bojlereket ajándékoz hátrányos helyzetű iskoláknak

Apróságnak tűnik, de mégis nagyon fontos a gyerekek egészsége szempontjából, hogy gyakran és alaposan mossanak kezet, hiszen az ő immunrendszerük még nem elég ellenálló, és a kezükre tapadó bacilusoktól és vírusoktól könnyebben megbetegszenek. A kézmosásra szoktatáshoz azonban szükség van megfelelő körülményekre is - a Stiebel Eltron ebben segít már két éve, amikor az Iskolamosdó Felújítási Programban ingyen ad bojlereket hátrányos helyzetű iskoláknak.

Tovább 0

Képek szívből

A mosdók után a falak is megszépültek a hajdúszováti iskolában

Melyik gyerek ne szeretné, hogy az iskoláját színes, szívhez szóló falrajzok és festmények díszítsék? Hajdúszováton ez az álom valósággá vált, és Szabó Szonja falfestő művésznek, az Art by Heart nevű Facebook oldal elindítójának köszönhetően szeptemberben egészen új hangulat várja vissza a nyári szünetről a Diószegi Lajos Általános Iskola diákjait.

Tovább 0

Az NLCafé napja a hajdúszováti iskolában 

A Nők Lapja Café már második éve támogatja a mosdófelújítási programot és idén is meglátogatták az iskolát, melyet "örökbe fogadtak". A hajdúszováti Diószegi Lajos Általános Iskolában eltöltött nap során a szerkesztőség munkatársai lefestették a mosdók ajtóit, illetve egyedi falfestménnyel is díszítették a környéküket. 
Nagy gonddal és odafigyeléssel csinosították ki a kisdiákok nagy örömére, nézzétek meg az erről készült képgalériánkat:

Tovább 0

Guruló mosdók

A Waberer's és az Unilever között nem csupán egy szoros üzleti kapcsolat vette kezdetét azzal, hogy 2017 óta a logisztikai cég látja el az Unilever teljes körű logisztikai tevékenységét Magyarországon, hanem egy karitatív célú együttműködés is született, amelynek legfőbb haszonélvezői a gyerekek. Ettől az évtől kezdve ugyanis a társadalmi ügyek melletti elkötelezettségéről ismert Waberer's részt vesz az Iskolamosdó Felújítási Programban is, és ingyen szállítja a felújítási munkákhoz szükséges építőanyagot a pályázatot megnyerő iskoláknak.

Tovább 0

KOLO kerámiák a Mosdófelújításban - Kitűnő fürdőszobai termékek öregbítik a svájci gyártó hírnevét

A fürdőszobai kerámiatermékek és bútorok piacán közel 50 éve megjelenő, és a vásárlók körében igen kedvelt KOLO márka immár két éve az Európában piacvezető Geberit konszern jó hírnevét öregbíti. A nagy múltú svájci vállalatcsoport a KOLO termékeket gyártó cég felvásárlásával teljessé tehette kínálatát a fürdőszobai megoldások terén, így már szinte minden vásárlói igényt ki tud elégíteni a világ számos országában.

Tovább 0

HA FONTOS ÖNNEK A KÖRNYEZETVÉDELEM, EZT IS JÓ HA TUDJA HA FELÚJÍTÁS, ÉPÍTKEZÉS ELŐTT ÁLL

Bizonyára egyetért azzal, hogy az emberiség közös célja a hosszú távú, egészséges otthonok kialakítása és a fenntartható jövő megteremtése! Tudjuk jól, hogy a múltban nem fordítottak figyelmet arra, hogy az építőipari alapanyagok környezetkímélők és egészségesek legyenek, de szerencsére olyan korban élünk, ahol ez egyre fontosabbá válik.

Tovább 0

Kreatív megoldás a táblafesték otthonra

Az iskolakezdésre való felkészülés kicsiknek és a nagyobb gyerekeknek is élmény lehet ha szabadon rajzolhatnak a falra. Ebben segít a praktikus táblafesték amivel könnyedén alakíthatunk ki olyan falrészeket amit azután kreatívan rajzolhatnak tele a gyerekek. Ehhez adunk most néhány tippet és ötletet:

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink