A közösségi mosdók szakértője, a B&K Kft. idén harmadik alkalommal csatlakozott a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz, hogy az iskolai higiéniai körülmények javítása révén járulhasson hozzá a kisiskolások higiéniai neveléshez.

 

A B&K közel harminc éve gyárt és forgalmaz olyan épületgépészeti berendezéseket, amelyekkel szinte mindannyian találkozhattunk már sportcsarnokok, kórházak, valamint uszodák és strandok vizesblokkjaiban. Termékstruktúrájuk rendkívül széles körű, szinte mindent megtalálunk náluk, amire egy nyilvános, privát vagy speciális kialakítású mosdóban szükség lehet a kültéri zuhanyoszlopoktól egészen a fürdőszobai kiegészítőkig. Portfóliójukban kiemelkedő helyen állnak az egyedi kialakítású “vandálbiztos” piszoárfalak, és a mozgáskorlátozott emberek által is használható, Magyar Termék Nagydíjas automatikus működésű köztéri illemhelyekhez forgalmazott eszközök.

A B&K nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra és környezetük szebbé, élhetőbbé tételére, így nem volt kérdés, hogy az Iskolamosdó Felújítási Program mellé álljanak. Mivel kifejezetten óvodák és iskolák számára is gyártanak speciális eszközöket, 2020-ban ilyen válaszfalakkal és piperetermékekkel járultak hozzá a kezdeményezéshez. A program nyertesei idén a székesfehérvári Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Egymi – melyben speciális gyógypedagógiai módszerekkel történő nevelő-oktató munka folyik –, valamint a Czimra Gyula Általános Iskola lettek, ahol szeptembertől már felújított mosdók várták a diákokat.

powered by Typeform