Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Átadás utáni számvetés a Market Zrt-vel

2300 munkaóra, 10.000 km és 38 tonna alapanyag

Az évnyitóra rendre elkészültek és mostanra hivatalosan is átadásra kerültek az idei Domestos Iskolai Mosdófelújítási program által támogatott hátrányos helyzetű iskolák mellékhelyiségei. A felújítási munkák összehangolását és lebonyolítását a Market Zrt. szakemberei vállalták magukra. Az élményekről és tapasztalatokról beszélgettünk Pálffy Zsolttal, a Market Épületszerviz Kft. ügyvezető igazgatójával.

Tovább 0

Tortával köszöntötték a résztvevőket a páhi átadó ünnepségen

Vadonatúj mellékhelyiségekkel köszöntötte az új tanévet idén öt hátrányos helyzetű iskola a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program jóvoltából. A tanévnyitóra mind az öt szerencsés iskola mosdója elkészült, a KT Bem József Általános Iskola Páhi Általános Iskolájában szeptember 29-én került sor a hivatalos átadó ünnepségre.

Tovább 0

Két iskolában is átadó ünnepség volt pénteken

Vadonatúj mellékhelyiségekkel köszöntötte az új tanévet idén öt hátrányos helyzetű iskola, amelyet a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program jóvoltából. A tanévnyitóra mind az öt szerencsés iskola mosdója elkészült, két intézményben, az Encsencs-Penészlek-Nyírvasvári Általános Iskola Penészleki Tagintézményében valamint a Nyírcsászári-Bátorliget-Terem-Nyírderzsi Általános Iskolában a hét utolsó tanítási napján az átadó ünnepségre is sor került.

Tovább 0

Segítünk, hogy jól fessen az ősszel

Szaktanácsok beltéri falfestéshez

Ha festésre készülünk, a legjobb, ha szakember tanácsát kérjük. Mi is ezt tettük és hogy megkönnyítsük a dolgukat, megosztjuk a legfontosabb tudnivalókat.

Tovább 0

Az Ön gyermeke miért utálja az iskolát?

"Rosszfej" tanárok, unalmas banda és málló vakolat

Biztosan nem tanul lelkesen a gyerek egy olyan iskolában, amit ki nem állhat. De mi kell ahhoz, hogy szeresse a sulit, ahová jár?

Tovább 0

Menő pesti csajok festették a gamási iskola új ajtóit

Van egy kis község Somogyban, Gamás a neve. Lehet, hogy még nem hallottak róla, de ha egyszer nem sietnek, érdemes arra kanyarodni, ahogy mi is tettük, az NL Café újságíróival.

Tovább 0

Tippek, hogy sose legyen penészes a fürdőszobád

Szakértővel támadunk a veszélyes szörny ellen

A penész még a legtisztább lakásban is felütheti a fejét. Szakembert kértünk, hogy segítsen tenni ellene!

A penész, amely amellett, hogy csúnya, veszélyes is, megjelenhet a falakon, a ruhaneműkön, szigeteléseknél és lakberendezési tárgyakon, de leggyakrabban a fürdőszobában találkozhatunk vele. Jellegzetes színe és szaga még a legszebb otthont is elcsúfíthatja. A penész nemcsak esztétikai kérdés, okozója lehet számos betegségnek, például az allergiás eredetű szénanáthának és asztmának. A penésznek olyan melléktermékei is lehetnek, melyek erőteljesen irritálhatják a szemet, a tüdőt, az orr nyálkahártyáját, a bőrt és a torkot is, még akkor is, ha egyébként nem vagyunk allergiásak. Emellett a penész fokozhatja a már meglévő betegségek tüneteit is.

Tovább 0

Legyen szép és csillogó – a Zalakerámia Zrt. a mosdófelújításban

Esztétikum és higiénia, a két legfontosabb szempont közül mindkettőre figyelt a burkolatokat szállító Zalakerámia Zrt. a mosdófelújítás során.

Tovább 0

„Évente háromszor kellett falat bontanunk!”

A korábbi szedett-vedett mellékhelyiség helyett Szűcsiben is tiszta és rendezett mosdók várják az idei tanévtől a gyerekeket.

Tovább 0

Egy hely, amitől nem is gondolnánk, hogy félnek a gyerekek

Minden anya biztonságos helyen akarja tudni a gyerekét

Iskolai élményeink egy életre meghatározóak, de könnyen fakulnak. Akár egy csúnya olajfesték elronthatja az összképet. A penészleki iskolában idén végre tiszta színben pompázó élmények fogadják a diákokat.

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink