Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hasznos tippek, hogy a strandolásról csak a szép emlékek maradjanak meg - higiéniai tanácsok

Itt a nyár, egyre többen keresik fel a strandokat. Talán nem is gondolnánk, hogy milyen sok veszély les ránk: nem csak a leégéstől kell tartani, hanem a fertőzésektől is. De némi odafigyeléssel megoldható, hogy csak a szép emlékek maradjanak meg a strandolásról.

Tovább 0

Ismét színt vitt a gyerekek életébe a Zalakerámia

Az ötödik Domestos Iskolamosdó Felújítási Programnak köszönhetően idén 3 iskola mosdói újultak meg. A koncepció megalkotásakor fontos szempont volt, hogy az elkészült higiéniai helyek funkcionálisak legyenek, de legalább ennyire ügyeltek arra is, hogy a gyerekek örömmel lépjenek be a helyiségbe, a magukénak érezzék azt. Itt jött képbe a design és a Zalakerámia!

zalakerámia domestos iskolamosdó felújítási program

Tovább 0

A közösségi mosdók szakértője másodszorra állt az Iskolamosdó Felújítási Program mellé

WC-válaszfalakkal, fülkerendszerekkel és papíradagolókkal járult hozzá a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz a B&K Kft., akik immáron másodszor álltak a kezdeményezés mellé. A közösségi mosdók területén tevékenykedő vállalat már több mint két évtizede van a piacon és segíti környezetének fejlődését, fejlesztését.

Domestos Iskolamosdó Felújítási Program 2019 B&K Közösségi mosdók szakértője másodszorra támogatta a Mosdófelújítást

Tovább 0

Tekeredik a WC papír – De merre?

Minden nap használjuk, de nem nagyon beszélünk róla, mi az? Hát a WC papír! Mai bejegyzésünkben bemutatjuk, miként alakult ennek a hasznos higiéniai terméknek a története, és azt is megtudhatjátok, hogy hogyan kell helyesen behelyezni a tartójába - mert bizony, ez sem mindegy!

Tovább 0

Semmelweistől a DOMESTOS kendőig

A fertőtlenítés fontosságára sajnos sokáig nem derült fény, csupán a XIX. század végére vált egyértelművé, hogy csak így lehetett megelőzni a különféle betegségek elterjedését. Nézzük, hogy fejlődött ez a tudományterület!

Tovább 0

A Domestos útja a WSZL raktárban

Ahhoz, hogy nap, mint nap minden Domestos termék időben a helyére kerüljön, összehangolt munkafolyamatokra és maximális precizitásra van szükség.

Azt gondolhatnánk, az áru egyszerűen csak megérkezik a gyárból a raktárba, ahol aztán arra a kiszállítást megelőzően csupán a szétválogatás és tárolás vár - a valóságban az eljárások és folyamatok ennél jóval összetettebbek.

wszl iskolamosdófelújítás domestos útja a raktárban

Tovább 0

TI MIÉRT SZERETITEK A DOMESTOST? 

Dobó Ági szerint már a Domestos illata magában hordozza a tisztaság érzését :) Ti miért szeretitek a Domestost? 

Tovább 0

Négy vidéki hátrányos helyzetben lévő kisiskola mosdóját újítja fel az Unilever

Idén már negyedik éve fut a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program az Unilever Magyarország Kft. jóvoltából, melynek 2018-as győzteseit Dobó Ági, a Konyhafőnök VIP című népszerű főzőműsor győztese és Aranyi László hirdette ki június 19-én. A bejelentés Facebook-on élő adásban történt. A közvetítés ideje alatt a nézők között több nyeremény is kisorsolásra került.

4 vidéki kisiskola domestos iskolamosdófelújítás Aranyi László Unilever Dobó Ági

Tovább 0

MIÉRT FONTOS A DOMESTOS ISKOLAMOSDÓ FELÚJÍTÁSI PROGRAM?

Idén már negyedik évébe lépett a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program, de minden szeptemberben nagy az izgalom, amikor meglátják a gyerekek a felújított mosdóhelyiségeket. Nemrég ellátogattunk egy tavaly felújított iskolába, nézzétek meg, hogy hogyan örültek a gyerekek az új mosdóknak és hogy miért is olyan fontos ez a program!

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink