Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baktériumforrások az irodákban – mire ügyeljünk különösen?

Ha egy irodában dolgozunk, naivan azt gondolhatjuk, milyen tiszta és higiénikus környezetben végezzük a munkánkat. Ez azonban tévedés, hiszen körülöttünk rengeteg baktérium hemzseg. Megmutatjuk, hol is van a legnagyobb veszély, de azt is, mit tehetünk saját egészségünk védelmében!

Tovább 0

Mindennapi tárgyaink, telis-tele kórokozókkal

Számos olyan használati tárgy van a környezetünkben, amelyet minden nap megfogunk, megérintünk, és nem is sejtjük, hogy valósággal hemzseg a bacilusoktól.

higiénia takarítástisztaság

Tovább 0

Fertőtlenítsünk! - De hogyan?

Mindennapjaink során mindig fel kell vennünk a harcot a vírusok és a baktériumok ellen. Ebből a csatából nem mindig kerülhetünk ki győztesen, de fontos, hogy lehetőségeinkhez mérten mindent megtegyünk annak érdekében hogy otthonunkat megvédjük a kórokozóktól. Elengedhetetlen, hogy háztartásunkban fokozott figyelmet fordítsunk a higiéniára, de mit is jelent ez a hétköznapokban?

higiénia fertőtlenítés helyes takarítás

Tovább 0

Hogyan takarítson együtt a család?

Mindig fontos, hogy tisztaság vegyen minket körül, de a jelenlegi időszakban érdemes még nagyobb hangsúlyt fektetni a higiéniára. Az otthon töltött idő hasznossá tételében nagyszerű lehetőséget nyújt a takarítás. Nem muszáj, hogy egy emberre háruljon ez a feladat, ha már otthon van az egész család, legyen a takarítás is közös program, amiből mindenki egyaránt kiveszi a részét!

Takarítás Család higiénia

Tovább 0

Frissítsd fel a fürdőszobádat tavasszal!

Itt a tavasz! A ragyogó napsugarak beszűrődnek az ablakon, a szellők simogatóvá szelídülnek, a madarak csicseregnek. Ideális időszak arra, hogy a természet megújulásával az otthonunkat is felfrissítsük kicsit egy kiadós takarítás formájában. Nézzük, hogy ess neki a fürdőszobának!

tavaszi nagytakarítás iskolamosdófelújítás higiéniai nevelés

Tovább 0

Így tanítsd takarítani a gyermeked

Téged is kimerít, hogy folyton a gyerekek után takarítasz? Vond be már kicsi korukban őket ebbe a munkába, és néhány év múlva élvezd ennek a gyümölcseit: akkor már maguktól és örömmel fognak rendet tartani a környezetükben. Íme három tipp arra, hogy ezt elérd.

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink