Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

JIKA: „abból tudunk visszaadni minden évben, amiben igazán jók vagyunk”

A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program kiemelt partnere a JIKA. A világszerte ismert cég magyarországi képviselőivel, Smolnik Andrással és Németh Ákossal beszélgettünk, akik elárulták, nagyon fontos szempont volt számukra, hogy a gyermekek arcára mosolyt varázsolhassanak.

JIKA CSR Iskolamosdó Felújítás

Tovább 0

Perem nélküli WC-k a JIKA kínálatában – Tisztaság és kényelem kompromisszum nélkül

A divat a fürdőszobában is állandóan változik, és nem csak új formák és színek trendjei bukkannak fel időről időre, hanem technológiai fejlesztések, amelyek kényelmesebbé teszik mindennapi életünket. A toalettek kapcsán ilyen újdonságnak számítanak azok a perem nélküli WC csészék, amelyek nemrégiben a JIKA kínálatában is megjelentek.

jika laufen peremnélküli wc jika dino jika mio

Tovább 0

Jika Tigo – nagy ötletek kis fürdőszobákba

A kisméretű fürdőszobák megtervezése nagy feladat, hiszen egyszerre kell megvalósítani a használhatóságot, ízlésességet és tartósságot korlátozott helyen úgy, hogy lehetőleg még a tágasság érzetét is megkapjuk. A Jika most azokba a fürdőszobákba kínál megoldást Tigo fürdőszoba sorozatával, ahol minden centiméter számít!

jika tigo csalad iskolamosdófelújítás laufen

Tovább 0

JIKA csaptelepek – a lakás tartós díszei

A csapok csillogó díszei és egyúttal mindennapos használati tárgyai lakásunknak. Ma már azonban nem elégszünk meg annyival, hogy megbízhatóak és a többi berendezési tárggyal szép harmóniába illeszkedve emelik az enteriőr fényét. A 21. században a minőség és az esztétikum mellett a vásárlók részéről alapvető elvárás a környezetet kímélő víztakarékos működés és a biztonság is. A Jika modern készülékei mindezeknek a feltételeknek magas szinten felelnek meg.

jika csaptelepek iskolamosdó felújítás

Tovább 0

Hogyan készülnek a mosdók a Jika gyárban?

Minden nap használjuk a mosdót és a wc-t, de elképzeltétek már, hogy vajon hogyan és miből gyártják ezeket a felszereléseket?

Nyereményjáték és kvíz a lap alján!

Az idei Iskolamosdó Felújítási Program egyik idei kiemelt támogatója a Jika, aki mosdókkal, piszoárokkal és wc tartályokkal támogatja a programot. A JIKA termékek két csehországi gyárban - Bechinyében és Znojmóban, természetes alapanyagból a legkorszerűbb technológiával készülnek.

mosdógyártás kerámia Jika gyár iskolamosdófelújítás

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink