Bemutatkoznak a nyertes iskolák

Bucsai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

iskola felújítás mosdófelújítás Bucsa

Tovább 0

Lezárult a szavazás, megvan a nyertes iskola!

Több mint háromezer szavazattal nyert a Maroslelei Általános iskola a második helyezett Csóri Mátyás Király Általános Iskola előtt az Index.hu szavazáson! Gratulálunk a szavazás nyertesének!

Maroslelei Általános Iskola mosdófelújítási program mosdófelújítás Maroslele Index.hu szavazás

Tovább 0

Még 4 napig szavazhat!

Melyik iskola nyerjen mosdófelújítást?

Hamarosan lezárul az a szavazás, aminek segítségével az index.hu olvasói választhatják ki melyik legyen az ötödik intézmény, ahol a gyerekek szeptemberben felújított, higiénikus mosdóknak örülhetnek. 
A szavazásban részt vevő iskolák korábbi bejegyzéseinkben mutatkoznak be, amelyekből kiderül, hogy az intézmények számára nagy segítséget jelentene, ha elnyernék az összes mellékhelyiségre kiterjedő felújítás lehetőségét.

iskolai mosdók Index szavazás Unilever Magyarország mosdófelújítási program mosdófelújítás Domestos

Tovább 0

Hatvanöt esztendő a gyermekekért

A tiszaföldvári Révay György Iskola és Gyermekotthon kortesbeszéde

Idén ünnepli fennállásának hatvanötödik évfordulóját a Révay György Iskola és Gyermekotthon.

Révay György Iskola és Gyermekotthon iskolai mosdófelújítási program mosdófelújítási program mosdó felújítás Tiszaföldvár

Tovább 0

A Körömi IV. Béla Általános Iskola kortesbeszéde

Körömi IV.Béla Általános Iskola iskolai mosdófelújítási program mosdófelújítási program mosdó felújítás mosdó Köröm

A Körömi IV. Béla Általános Iskola B.-A.-Z. megye egy kis településen található. A vidék szép, s történelme sem elhanyagolható, hisz II. Rákóczi Ferenc itt tartotta 1707-ben, a falu határában az országgyűlést a Sajó áradása miatt. Jó látni, hogy a történelemkönyvek is megemlítik ezt a jeles eseményt (Ónod-Köröm).

Tanulóink szép eredményeket érnek el a különböző megmérettetéseken. Működik iskolánkban irodalmi színpad ezüst minősítéssel, modern tánccsoportok, sikeresek a különböző korcsoportú futball csapataink.

Iskolánk épülete eltér a megszokott képtől. A homlokzati rész még az 1904-ben épített egyházi iskola része volt. Épületünk különlegessége, hogy van egy kis kápolnánk, amelynek mozaikképe Szent Gellért püspököt és Szent Imre herceget ábrázolja.

Maga az iskolaépület 1988-ban épült a régi egyházi iskola bővítésével. A mosdó és mellékhelyiség felújításának lehetőségét örömmel vették tanulóink, szüleik és a nevelőtestület is.

Izgalommal várjuk a szavazás végeredményét.

Szavazás itt!

Tovább 0

Egy nélkülöző maroslelei WC segélykiáltása

A Maroslelei Általános Iskola kortesbeszéde

Maroslelei Általános Iskola iskolai mosdófelújítási program mosdófelújítási program mosdó felújítás Maroslele

Tovább 0

Egyedül nem megy… Gyere, állj mellénk!

A Csóri Mátyás Király Általános Iskola kortesbeszéde

iskolai mosdófelújítási program Mátyás Király Általános Iskola Csór mosdófelújítási program mosdó felújítás

Tovább 0

4 iskola mosdóját már biztosan felújítják a nyári szünetben

Segítsen kiválasztani az ötödiket, szavazzon az Indexen!

A nyári szünetben iskolai mosdókat újítanak fel abban a társadalmi felelősségvállalás programban, amit az Unilever Magyarország Kft. a Klebelsberg Intézményfenntartóval közösen valósít meg. A tisztítószergyártó fontosnak tartja, hogy felhívja a pedagógusok és a szülők figyelmét az illemhelyek, különösen az iskolai illemhelyek tisztán tartásának fontosságára. Ezért az Unilever vállalta, hogy: a 2015. március 1. és május 31. között minden, Magyarországon eladott Domestos után 5 forintot a leghátrányosabb helyzetű térségekben található általános iskolai mosdók felújítására fordít.

mosdófelújítási program iskolai mosdó mosdó felújítás KLIK Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Domestos Unilever fertőtlenítés tisztítószer higiénia általános iskola szavazás

Tovább 0

Ritkán mos kezet a magyar

Felemás képet mutat a magyarok takarítási szokásairól a Domestos és az Index legfrissebb felmérése. Nem egyformán zavar bennünket a kosz, a kézmosással sokan hadilábon állnak, a takarítást pedig a nők feladatának tekintik Magyarországon. A higiéniai szokások kialakítását gyerekkorban kell elkezdeni, az otthon és az iskola szerepe pedig különösen fontos - vallják a szakemberek, ezért a Domestos minden kiskereskedelemben értékesített fertőtlenítőjének árából március elsejétől május végéig 5 forintot arra áldoz, hogy iskolai mosdókat újítson fel a leghátrányosabb helyzetű térségek intézményeiben. Az iskolákat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ segítségével választják ki.


Tovább 0

TEGYÜNK EGYÜTT AZ ISKOLAI MOSDÓK HIGIÉNIÁJÁÉRT

Iskolai mosdófelújítási program indult

Gyermekeink gyakran több időt töltenek az iskolában, mint otthon. Így persze ott a mosdót is többször látogatnák - van, ahol mégsem szívesen teszik. Védjük gyermekeinket, és teremtsük meg nekik az egészséges, higiénikus környezetet az iskolákban is!

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink