Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új melegvíztárolókat kapnak az iskolák

Minőség, takarékosság és praktikum egyaránt fontos szempont, ha építkezünk vagy felújítunk, különösen, ha gyermekekért dolgozunk.

Tovább 0

„Olyan lesz, mint egy hotelben” - készül a penészleki sulimosdó

Éjt nappallá téve folyik a munka Penészleken, hogy az iskolában már új mosdóval köszöntsék a tanévet a gyerekek. Bekukkantottunk az egyelőre üres folyosókra.

Tovább 0

Új toaletthigiéniai rendszereket kapnak az iskolák

A Tork fontosnak tartja a helyes kézmosás fogásainak gyermekkorban történő elsajátítását azzal a céllal, hogy kihangsúlyozza azt, hogy bizonyos betegségek teljes mértékben megelőzhetők a mindennapi kézhigiénia betartásával. Mit sem ér azonban a felvilágosító munka, ha a mosdók az iskolákban olyan állapotban vannak, hogy nem szívesen lépnek be oda a gyerekek, vagy ha szükségszerűen be is mennek, de mihamarabb szeretnének kimenni onnan. A Tork a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz csatlakozva higiéniai rendszereket, kéztörlőpapír-, szappan-, és toalettpapír-adagolókat szerel fel a támogatott iskolák mosdóiba.

Tovább 0

Újabb jótett a gyerekekért

A júniusban záruló Domestos Iskolamosdó Felújítási Programnak köszönhetően alig egy hónap múlva vadonatúj mosdókkal indítják a gyerekek a tanévet öt hátrányos helyzetű iskolában.

Tovább 0

Öt iskola mosdója újul meg a tanévkezdésre

Tudta, hogy amikor az elmúlt néhány hónapban Domestos terméket használva kitakarította a lakását, vagy megtisztította a fürdőkádat, esetleg kifehérítette a ruháit, nemcsak a saját környezetét tette szebbé, hanem a hátrányos helyzetű gyerekek új mosdójának építéséhez is hozzájárult?

Tovább 0

Több iskola újul meg a Market Zrt. jóvoltából

A Market elhivatottsága - "Építeni szeretünk" - mára igazi védjeggyé vált. Ha pedig gyermekekért dolgozhatnak, a projekt kiemelten fontos számukra.

Tovább 0

Új és takarékos szaniterek kerülnek az iskolákba

Ha egy mellékhelyiségbe lépünk, az első és legszembetűnőbb a szaniterek kivitelezése és minősége. A gyerekeknek ebből is a legjobb jár.

Ősszel már tiszta és higiénikus körülmények közé, vadonatúj és csodaszép mellékhelyiségekbe térnek vissza a diákok az Domestos Iskolamosdó Felújítási Program támogatásának köszönhetően öt hátrányos helyzetű iskolában. A leglátványosabb elemeket, a mosdókat, WC-ket és szanitereket a Geberit Kft. biztosította.

Tovább 0

Szép és egészséges - PPG Trilak termékek az iskolai mosdókban

Minőség, környezettudatosság és esztétika egyaránt fontos szempont, ha építkezünk vagy felújítunk, különösen, ha gyermekekért dolgozunk.

Tovább 0

Megbízhatóság és precizitás - így segít a Mapei

Egy építkezés vagy felújítás során néha a kevésbé látványos dolgok a legfontosabbak, a gyerekek pedig ebből is a legjobbat érdemlik.

Tovább 0

Idén a NemisKacat Látványműhely is segít a felújítási munkában

Szendrődi Enikő, a bútorfestéssel foglalkozó NemisKacat Látványműhely tulajdonosa, idén csatlakozott az Iskolai Mosdófelújítási Programhoz. Munkájával, ötleteivel és alapanyagaival a Gamási Általános Iskola felújításában segít majd, hogy az új mosdóhelyiségek ne csak szépek, hanem kicsit különlegesek is legyenek.

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink