Melyik iskola nyerjen mosdófelújítást?

Hamarosan lezárul az a szavazás, aminek segítségével az index.hu olvasói választhatják ki melyik legyen az ötödik intézmény, ahol a gyerekek szeptemberben felújított, higiénikus mosdóknak örülhetnek. 
A szavazásban részt vevő iskolák korábbi bejegyzéseinkben mutatkoznak be, amelyekből kiderül, hogy az intézmények számára nagy segítséget jelentene, ha elnyernék az összes mellékhelyiségre kiterjedő felújítás lehetőségét.

iskolai mosdók Index szavazás Unilever Magyarország mosdófelújítási program mosdófelújítás Domestos

 

A verseny éles, a szavazás jelenlegi állása szerint a maroslelei iskola több mint 7 ezer szavazattal vezet a második helyen álló csóri iskola előtt, akikre eddig több mint 5 ezren voksoltak. 
A június 19-i adatok alapján tehát, a tiszaföldvári és a körömi iskoláknak van a legnagyobb szüksége támogatásra, ha változtatni szeretnének a kialakult álláson. 
A szavazás június 23-án éjfélkor zárul, addig még bárki leadhatja szavazatát, aki segíteni szeretné valamelyik intézményt.

A mosdófelújításokat az Unilever Magyarország Kft. finanszírozza a vásárlók jóvoltából, hiszen minden  2015. április-június között eladott Domestos termék árából 5 Ft-ot különített el a felújítások kivitelezésére. 4 intézmény mosdóit már biztosan felújítanak az évenként megismételni kívánt társadalmi felelősségvállalás programban, hogy melyik lesz az idei programba bekerülő 5. szerencsés intézmény az az Ön szavazatán múlhat!


Támogassa szavazatával a legszimpatikusabb iskolát itt!