Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

És te helyesen tisztítod otthon a WC-t?

Amikor a családban osztozkodunk, hogy ki melyik helyiséget takarítsa ki, akkor a WC tisztítása bizony a mostoha feladatok közé tartozik. Annak ellenére, hogy nem a legszívmelengetőbb tevékenység, elképesztően fontos és kihagyhatatlan, és szerencsére gyorsan túl is eshetünk rajta. A kérdés, hogy jól csinálod-e!

helyes wc tisztítás higiénia domestos iskolamosdofelujitasi program higiéniai nevelés

Tovább 0

Szívből jövő adományok – gyönyörű falfestményeket kaptak az iskolák

Immár negyedik éve zajlik az Unilever kezdeményezésére indított Iskolamosdó Felújítási Program, amely során eddig 19 hátrányos helyzetű vidéki általános iskolában összesen több mint 3000 gyermek higiéniás körülményein sikerült látványosan javítani. A Program nem működhetne ilyen hatékonyan, ha nem állnának mögé olyan nagyvonalú támogatók, mint Szabó Szonja, aki kreatív alkotásaival hoz színt és vidámságot az iskolás gyermekek életébe.

artbyheart iskolamosdófelújítási program falfestmény pilisjaszfalu rossmann vászonnyomatok

Tovább 0

A Rossmann is az Iskolamosdófelújítási Program mellé állt 

2018-ban is töretlen lendülettel folytatódott az országos Iskolamosdó Felújítási program, amely során idén 15 millió forintból négy vidéki, hátrányos helyzetű általános iskolában zajlott le a vizesblokkok teljes körű rekonstrukciója. Idén több olyan támogatóval sikerült együttműködni, akik a korábbi években is részt vettek a programban, de sok új cég is csatlakozott a fontos társadalmi felelősségvállaláshoz. Ilyen vállalat például a Rossmann Magyarország Kft.

Tovább 0

A  Wienerberger tovább bővítette az egészséges épített környezethez jutás támogatását - Együttműködés az Iskolamosdó Felújítási Programmal

A Wienerberger a világ legnagyobb falazótégla-gyártó vállalata és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén is Európában. Az üzleti sikerek mellett fontos szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás is, aminek keretében rászorulók egészséges épített környezethez jutását támogatja a vállalat.

wienerberger iskolamosdófelújítási program 2018

Tovább 0

Így tanítsd takarítani a gyermeked

Téged is kimerít, hogy folyton a gyerekek után takarítasz? Vond be már kicsi korukban őket ebbe a munkába, és néhány év múlva élvezd ennek a gyümölcseit: akkor már maguktól és örömmel fognak rendet tartani a környezetükben. Íme három tipp arra, hogy ezt elérd.

Tovább 0

A Kärcher is támogatta az Iskolamosdó Felújítási Programot

Magasnyomású Kärcher mosókkal tisztítottak az építkezések után

2018-ban is töretlen lendülettel folytatódott az országos Iskolamosdó Felújítási Program, amely során idén 15 millió forintból négy vidéki, hátrányos helyzetű általános iskolában zajlott le a vizesblokkok teljes körű rekonstrukciója. A kormányzat és a versenyszféra szereplőinek összefogásával immár négy éve futó jótékonysági akciót ebben az évben a Kärcher olyan magasnyomású ipari kültéri tisztítóberendezésekkel támogatta, amelyekkel a felújítások után gyorsan és hatékonyan tehették rendbe az iskolák környezetét.

kaercher iskolamosdófelujitasi program magasnyomasu tisztitogepek

Tovább 0

Örökbe fogadott egy zempléni iskolát az MGYOSZ

A Szövetség második éve aktív támogatója az Iskolamosdó Felújítás Programnak

Negyedik éve zajlik az a kezdeményezés, amely már több ezer vidéki kisiskolás életkörülményeit tette komfortosabbá és higiénikusabbá azzal, hogy támogatói adományok segítségével lehetőséget teremtett a tanintézmények mosdóinak felújítására. A nagyvonalú mecénások sorába tavaly az MGYOSZ is belépett, és mint a hazai ipar szereplőinek legnagyobb érdekképviseleti szervezete két iskolában is állta azóta a felújítások szakipari díjának költségeit.

2017-ben a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége a Bagamér-Kokad Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola vizesblokkjának modernizálását segítette azzal, hogy az építési munkálatok szakipari költségeit átvállalta. Akkor az MGYOSZ főtitkára, Wimmer István így fogalmazott az átadó ünnepségen: „Örültünk neki, hogy egy több éve futó programba bekerült a Szövetségünk is, mint résztvevő és támogató. Büszkék vagyunk rá, hogy mi is segíthettünk abban, hogy a gyermekek tisztálkodási és higiéniás körülményein javuljanak.”

A Szövetség lelkesedése és elkötelezettsége a program iránt töretlen maradt, és úgy döntött, a 2018-as évben is részt vállal az iskolák támogatásában. A márciustól májusig tartó nyílt szavazáson idén nyolc indulóból négy iskola nyerte el a lehetőséget, hogy a programot elindító Unliever Magyarország Kft. valamint a hozzá csatlakozó mecénások segítségével megújíthassa a mosdóit. A program hagyományai közé tartozik, hogy a győztes iskolák mindegyikét örökbe fogadja egy-egy támogató, amely ebben a minőségében nem csupán hozzájárul a felújítási munkálatokhoz, hanem kiemelt gondossággal követi annak alakulását is, valamint a felújítást követő években is figyelemmel kíséri az iskola és diákjai életét. Idén az MGYOSZ-t az a megtiszteltetés érte, hogy Kántor Mihály Általános Iskola Révleányvári Tagintézményének örökbefogadójává válhatott, és ezzel hosszú évekre szoros kapcsolatba kerülhetett a több mint ötven éve működő zempléni iskolával.

 

Tovább 0

Újdonságok a MOFÉM életében – innovatív termékek, friss arculat

Tovább 0

Így tanítsd a kisdiákokat a higiéniára - 10 tipp iskoláknak

A lelkiismeretes tanítók mindent elkövetnek azért, hogy hivatásuknak megfelelve a legjobbra neveljék a kisdiákokat - legyen szó akár az iskolai tantárgyakról, akár a hétköznapi élet szokásairól. Az alábbi tippek abban segíthetnek az iskoláknak, hogyan tehetnek még többet azért, hogy a gyerekek a leghamarabb elsajátítsák a higiénia alapszabályait.

iskolai higiéniai nevelés domestos iskolamosdofelújítási program játékos tisztálkodás

Tovább 0

Az MGYOSZ is támogatja az Iskolamosdó Felújítási Programot

A Szövetség két iskolát segített tavaly óta

Az Iskolamosdó Felújítási Program segítségével 2018-ban is lehetőséget kapott több vidéki, hátrányos helyzetű kisiskola, hogy felújíthassa elavult vizesblokkjait, és higiénikus, korszerű körülményeket teremtsen a gyermekeknek a tisztálkodáshoz. A Programban - immár második alkalommal - ebben az évben is részt vállalat támogatóként a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége.

Tovább 0
«
123
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink