Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tiszta kezek, egészséges munkahelyek – Fertőzés-megelőzési rendszerek a B&K-nál

A jelenlegi helyzetben fokozottan ügyelnünk kell a személyi higiéniára, amelynek legfontosabb módja a gyakori és alapos kézmosás. A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program szakmai partnere, a B&K olyan érintés nélkül működő kézfertőtlenítőszer-adagolókat forgalmaz, melyek aktív használatával a fertőzési lánc közösségen belül megszakíthatók.

Ahol sok ember fordul meg nap mint nap, ott már nem elég a rendszeres takarítás, mivel a fertőzések terjedésének legfőbb okozója az elhanyagolt kézhigiénia, a vírusok 80%-a piszkos kézen terjed tovább. Erre nyújtanak hatékony megoldást a kézfertőtlenítő rendszerek, melyek folyamatos munkahelyi (és akár otthoni) használatával a fertőzések terjedése a megállítható.

Tovább 0

A közösségi mosdók szakértője idén is támogatta az Iskolamosdó Felújítási Programot

A közösségi mosdók szakértője, a B&K Kft. idén harmadik alkalommal csatlakozott a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz, hogy az iskolai higiéniai körülmények javítása révén járulhasson hozzá a kisiskolások higiéniai neveléshez.

Tovább 0

Újabb iskolamosdók kerülnek felújításra őszig

Hatodik alkalommal indul útjára a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program, melynek megvalósítására idén is vállalati összefogással kerül sor. A részvételre 8 iskola pályázott, a közönségszavazás nyertes intézményeiről pedig ebben az évben élő bejelentkezésben hullt le a lepel.

Az Unilever Magyarország Kft. és a Klebelsberg Központ együttműködésében megvalósuló program iskolák közös használatú mosdóhelyiségeinek felújításához nyújt anyagi és fizikai támogatást az építőipari partnerek segítségével. A szavazásra bekerülő intézményeknek március 31-ig volt lehetőségük a környezetük mozgósításával minél több szavazatot gyűjteni.

Tovább 0

Varázsolj meleg családi otthont infrafűtéssel

A hideg és esős idő beköszöntével az ember egyre inkább visszahúzódik otthonába, szabadidejét pedig legszívesebben a finom melegben, bekuckózva tölti. A kellemes hőmérséklet azonban előfeltétel ahhoz, hogy télen is öröm legyen minden otthon töltött pillanat. A fűtési technikák egyik kevéssé ismert és sajnos sokszor helytelenül alábecsült válfaja az infrafűtés. A B&K Kft. épületgépészeti berendezésekkel foglalkozó specialistáinak segítségével megnéztük, mit kell tudni erről a megoldásról!

Tovább 0

A vízszigetelés mestere is csatlakozott az Iskolamosdó Felújítási Programhoz

Az Iskolamosdó Felújítási Program immár ötödik alkalommal gyűjti maga köré azokat a partnereket, akik tevékenységükkel támogatni tudják a vizes helyiségek renoválását. A Sika Hungária Kft. először csatlakozott a nagyszabású programhoz, amelyben három, közönségszavazással kiválasztott iskolát támogat.

sika hungária iskolamosdófelújítás domestos vízszigetelés

Tovább 0

A közösségi mosdók szakértője másodszorra állt az Iskolamosdó Felújítási Program mellé

WC-válaszfalakkal, fülkerendszerekkel és papíradagolókkal járult hozzá a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz a B&K Kft., akik immáron másodszor álltak a kezdeményezés mellé. A közösségi mosdók területén tevékenykedő vállalat már több mint két évtizede van a piacon és segíti környezetének fejlődését, fejlesztését.

Domestos Iskolamosdó Felújítási Program 2019 B&K Közösségi mosdók szakértője másodszorra támogatta a Mosdófelújítást

Tovább 0

Nagy Ervinnel avattak megújult mosdókat a kisdiákok a Monorierdőn

Szeptember 19-én adták át a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretein belül megszépülő Monorierdei Fekete István Általános Iskola mosdóit. Az ünnepélyes eseményen jelen voltak többek között a Programot megálmodó Unilver Magyarország képviselője, a Program idei nagykövete Nagy Ervin és a támogató cégek képviselői is.

monorierdő monorierdei fekete istvan általános iskola sajtótájékoztató projektzáró domestos nagy ervin mosdófelújítás

Tovább 0

Az építőanyagok mestere, a Stavmat

Az Iskolamosdó Felújítási Program kiváló szakmai partnerekkel és erős piaci szereplőkkel karöltve valósul meg. Ezek egyike az építőanyagok mestere, a Stavmat, mely Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon immáron 133 kereskedéssel képviselteti magát.

A Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt. új támogatója a mosdófelújításnak

Tovább 0

Fogyasztói összefogással újulnak meg a nyertes vidéki iskolák mosdói

Idén ötödik alkalommal, a Klebelsberg Központ közreműködésével indította útjára Iskolamosdó Felújítási Programját a Domestos. A közönségszavazáson 8 jelentkező közül kiválasztott nyertes iskolákat hétfőn hirdette ki Nagy Ervin, a Program nagykövete a Monorierdei Fekete István Általános Iskolában.

iskolamosdófelújítás 2019 domestosnyitósajtótájékoztató eredményhirdetés monorierdeifeketeistvanaltalanosiskola pécsiéltessegymi rémiáltalánosiskola nagyervin unilever

Tovább 0

A trónok harca a történelemben

trónok harca iskolamosdófelújítás wc történet domestos

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink