Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan készülnek a mosdók a Jika gyárban?

Minden nap használjuk a mosdót és a wc-t, de elképzeltétek már, hogy vajon hogyan és miből gyártják ezeket a felszereléseket?

Nyereményjáték és kvíz a lap alján!

Az idei Iskolamosdó Felújítási Program egyik idei kiemelt támogatója a Jika, aki mosdókkal, piszoárokkal és wc tartályokkal támogatja a programot. A JIKA termékek két csehországi gyárban - Bechinyében és Znojmóban, természetes alapanyagból a legkorszerűbb technológiával készülnek.

mosdógyártás kerámia Jika gyár iskolamosdófelújítás

Tovább 0

Az MGYOSZ is támogatja az Iskolamosdó Felújítási Programot

A Szövetség két iskolát segített tavaly óta

Az Iskolamosdó Felújítási Program segítségével 2018-ban is lehetőséget kapott több vidéki, hátrányos helyzetű kisiskola, hogy felújíthassa elavult vizesblokkjait, és higiénikus, korszerű körülményeket teremtsen a gyermekeknek a tisztálkodáshoz. A Programban - immár második alkalommal - ebben az évben is részt vállalat támogatóként a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége.

Tovább 0

Tiszta a kezed? – Többnyire igen!

Kijött a Domestos friss felmérése a magyar családok higiéniás szokásairól

Nagyon érdekes kutatási eredmények láttak napvilágot a közelmúltban a magyar lakosság - elsősorban a gyermekek és szülők - higiéniai szokásaival kapcsolatban. A Kutatópont.hu és a Domestos együttműködésével 2018 februárjának első két hetében elvégzett felmérés szerint óriási hatással van a szülői és nagyszülői példa az óvodás- és iskoláskorú gyermekre, akik a szüleik után legjobban a tanító- és óvónénikre hallgatnak kézmosási és tisztálkodási ügyekben.

higiéniai szokások iskolamosdófelújítási program kézmosás

Tovább 0

Négy vidéki hátrányos helyzetben lévő kisiskola mosdóját újítja fel az Unilever

Idén már negyedik éve fut a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program az Unilever Magyarország Kft. jóvoltából, melynek 2018-as győzteseit Dobó Ági, a Konyhafőnök VIP című népszerű főzőműsor győztese és Aranyi László hirdette ki június 19-én. A bejelentés Facebook-on élő adásban történt. A közvetítés ideje alatt a nézők között több nyeremény is kisorsolásra került.

4 vidéki kisiskola domestos iskolamosdófelújítás Aranyi László Unilever Dobó Ági

Tovább 0

Lezárult a szavazás!

Megvan a 3 iskola, amelynek mosdóit már biztosan felújítja a Domestos

A következő intézmények diákjai ősztől már biztosan örülhetnek a megújult mosdóknak:

mosdófelújítás Domestos

Tovább 0

Világszerte 25 millió embernek lesznek jobb higiéniás körülményei

A személyes higiénia alapjait a családban sajátítjuk el gyermekként, később viszont az óvodában, iskolában tapasztaltak is hatnak a higiénés szokásainkra. Gondolta volna, hogy a mosdóhelyiségek állapota is hatással van a higiénés szokásainkra? Egy közelmúltban, általános iskolákban végzett reprezentatív kutatás* kimutatta, hogyha a mosdóblokk rossz állapotban van, a többség a kézmosás elhagyása mellett dönt! Emiatt kiemelten fontos, hogy biztosítva legyenek a megfelelő körülmények az iskolákban, óvodákban. Ez segít a betegségek megelőzésben, a vírusok terjedésének megállításában is.

iskolai mosdófelújítás iskolai higiénia mosdófelújítás

Tovább 0

Megható képriport a Nők Lapja Café-n

Idén a Nők Lapja Café is beszámolt a Mosdófelújítási Programról, hogy segítsen felhívni a figyelmet az akcióra. A Nők Lapja Café szerkesztői megható képriportot készítettek mind a tíz szavazásra bocsátott iskoláról, a cikkeket itt olvashatja el.

iskolai mosdófelújítás Nők Lapja Café mosdófelújítási program

Tovább 0

2016-ban is tegyünk együtt az iskolai mosdók higiéniájáért!

Idén ismét elindult a Domestos jóvoltából az Iskolai mosdófelújítási program, melynek keretében hátrányos helyzetű általános iskolák vizesblokkjai szépülhetnek, újulhatnak meg. Idén tíz, előzetesen és rászorultsági alapon kiválasztott iskola közül lehet a legszimpatikusabbra szavazni a domestos.hu oldalán. Emellett pedig Domestos termékek vásárlásával segíthetjük, hogy minél több iskola újulhasson meg. Részletek itt.

Szavazzon Ön is a kedvenc kisiskolájára, segítsen a gyerekeknek voksával, hogy szeptembertől már szebb, tisztább, felújított mosdóhelyiségeket használhassanak!

Tovább 0

Idén is elindult a Mosdófelújítási Program!

Segítse szavazátával az Önnek legszimpatikusabb iskolát!

A program tavalyi sikere után, idén is folytatódik a mosdófelújítás, újabb hátrányos helyzetű iskolák mosdóhelyiségei válnak majd szebbé és higiénikusabbá a következő tanévkezdésre a Domestos jóvoltából.

Tovább 0

Az Ön ötforintosa is egy WC-be kerülhetett!

Lehet, hogy nem is tud róla, de több mint tizenegymillió forintnyi ötforintos került az ország öt különböző pontján mosdókba és WC-kbe beépítve. Lehet, hogy az Ön ötforintosa is köztük van!

Ha idén márciustól májusig bármilyen Domestos terméket vásárolt, akkor Ön is termékenként öt forinttal támogatta egy hátrányos helyzetű, vidéki kistelepülés mosdójának felújítását. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakmai támogatása mellett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ és az Unilever Magyarország együttműködésével iskolai mosdófelújítási program indult idén tavasszal. Március és május között a Domestos termékek árából összegyűlt 11 349 410 forintból több kisiskola mosdójának felújítására nyílt lehetőség.

Emberi Erőforrások Minisztériuma Roberto Csempeáruház Otthon Centrum Berton Fonte Mozaik Áruház Kerko Hungária Keram-Quality Stiebel Eltron Mirabell Poli-Farbe Teka Mofém Pipelife Zalakerámia mosdófelújítási program KLIK EMMI Domestos Unilever

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink