Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Világszerte 25 millió embernek lesznek jobb higiéniás körülményei

A személyes higiénia alapjait a családban sajátítjuk el gyermekként, később viszont az óvodában, iskolában tapasztaltak is hatnak a higiénés szokásainkra. Gondolta volna, hogy a mosdóhelyiségek állapota is hatással van a higiénés szokásainkra? Egy közelmúltban, általános iskolákban végzett reprezentatív kutatás* kimutatta, hogyha a mosdóblokk rossz állapotban van, a többség a kézmosás elhagyása mellett dönt! Emiatt kiemelten fontos, hogy biztosítva legyenek a megfelelő körülmények az iskolákban, óvodákban. Ez segít a betegségek megelőzésben, a vírusok terjedésének megállításában is.

iskolai mosdófelújítás iskolai higiénia mosdófelújítás

Tovább 0

Megható képriport a Nők Lapja Café-n

Idén a Nők Lapja Café is beszámolt a Mosdófelújítási Programról, hogy segítsen felhívni a figyelmet az akcióra. A Nők Lapja Café szerkesztői megható képriportot készítettek mind a tíz szavazásra bocsátott iskoláról, a cikkeket itt olvashatja el.

iskolai mosdófelújítás Nők Lapja Café mosdófelújítási program

Tovább 0

2016-ban is tegyünk együtt az iskolai mosdók higiéniájáért!

Idén ismét elindult a Domestos jóvoltából az Iskolai mosdófelújítási program, melynek keretében hátrányos helyzetű általános iskolák vizesblokkjai szépülhetnek, újulhatnak meg. Idén tíz, előzetesen és rászorultsági alapon kiválasztott iskola közül lehet a legszimpatikusabbra szavazni a domestos.hu oldalán. Emellett pedig Domestos termékek vásárlásával segíthetjük, hogy minél több iskola újulhasson meg. Részletek itt.

Szavazzon Ön is a kedvenc kisiskolájára, segítsen a gyerekeknek voksával, hogy szeptembertől már szebb, tisztább, felújított mosdóhelyiségeket használhassanak!

Tovább 0

Csak minden negyedik családapa segít a takarításban

Négyből egy felső tagozatos kerüli az iskolai mosdókat

Tisztább, illatosabb, újabb és szebb mosdókra vágynak az iskolások, akik adnak környezetük higiéniájára otthonukban is. Sokan állítják, hogy részt vesznek az otthoni takarításban, már szüleiknél többen bíznák a feladatot takarítónőre. A fogmosás és a kézmosás terén azért még fejlődhetnek az alsósok és a felsősök is - derül ki egy friss kutatásból. Újabb iskolai mosdókat újít fel idén társadalmi programjában a Domestos.

iskolai mosdók Domestos higiéniai oktatás higiénia kézmosás

Tovább 0

A maroslelei iskola mosdói is átadásra kerültek

Csütörtökön sajtótájékoztató keretében az ötödik kiválasztott hátrányos helyzetű oktatási intézmény, a Maroslelei Általános Iskola frissen felújított mosdóhelyiségei is átadásra kerültek. A Csongrád megyei kis település iskolájának udvarán tartott átadó ünnepségen beszédet mondott Aranyi László, a mosdófelújítási programot kezdeményező Domestos márka képviseletében, valamint Németh Domonkos iskolaigazgató, Schulcz János igazgatóhelyettes, és dr. Martonosi György polgármester. Az iskola diákjai verssel és zenés műsorral készültek az átadóra, az ünnepség után pedig hivatalosan is birtokba vették az új mosdóhelyiségeket.

Tovább 0

Kezdődhet az iskola! Készülnek a szép, új, tiszta mosdók

Hamarosan itt az iskolakezdés, indul az új tanév. Az Iskolai mosdófelújítási program kiválasztott, rászoruló iskoláinak mosdói folyamatosan szépülnek, hamarosan teljes pompájukban várják látogatóikat.

iskolai mosdófelújítási program Domestos Unilever higiénia

Tovább 0

A szomori Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola bemutatkozása

Szomor Komárom-Esztergom megyei kis település, Tatabányától 24 km-re, Zsámbéktól 8 km-re. Lakosainak száma jelenleg 1170 fő.

mosdófelújítási program mosdófelújítás Szomor iskolai mosdó

Tovább 0

Bemutatkozik a Szentpéterúri Általános Iskola

Intézményünk Szentpéterúr település egyetlen iskolája. A falu Zala megye belsejében, nagyjából Zalaegerszeg - Keszthely - Nagykanizsa háromszög közepén, gyönyörű természeti környezetben fekszik. A lakosság száma 1050 és 1100 között mozog. Munkalehetőséget a közmunka programon kívül a Pacsai Baromfi Feldolgozó biztosít. Ennek ellenére jellemző a munkanélküliség, sokan élnek alkalmi munkából. A településen igen magas a halmozottan hátrányos helyzetűek aránya. Az intézményünkbe járó gyerekek ezekből a családokból jönnek

Szentpéterúri Általános Iskola Szentpéterúr mosdófelújítás iskolai mosdó vizesblokk mosdó

Tovább 0

Még 4 napig szavazhat!

Melyik iskola nyerjen mosdófelújítást?

Hamarosan lezárul az a szavazás, aminek segítségével az index.hu olvasói választhatják ki melyik legyen az ötödik intézmény, ahol a gyerekek szeptemberben felújított, higiénikus mosdóknak örülhetnek. 
A szavazásban részt vevő iskolák korábbi bejegyzéseinkben mutatkoznak be, amelyekből kiderül, hogy az intézmények számára nagy segítséget jelentene, ha elnyernék az összes mellékhelyiségre kiterjedő felújítás lehetőségét.

iskolai mosdók Index szavazás Unilever Magyarország mosdófelújítási program mosdófelújítás Domestos

Tovább 0

Hatvanöt esztendő a gyermekekért

A tiszaföldvári Révay György Iskola és Gyermekotthon kortesbeszéde

Idén ünnepli fennállásának hatvanötödik évfordulóját a Révay György Iskola és Gyermekotthon.

Révay György Iskola és Gyermekotthon iskolai mosdófelújítási program mosdófelújítási program mosdó felújítás Tiszaföldvár

Tovább 0
«
12
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink