Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ne csak a sérülésveszélyre, a higiéniára is ügyeljünk sportoláskor!

Nagyon népszerűek az edzőtermi vagy szabadtéri sportok, arra azonban már valószínűleg kevesen gondolnak, hogy nem csak a sérülésveszélyre kell vigyázni, hanem a fertőzések, kórokozók ellen is megelőző intézkedésekre van szükség.

Tovább 0

Baktériumok a játékokon: hogyan óvjuk meg gyermekeinket?

A gyermekes szülők jól ismerik azt a helyzetet, amikor az apróság boldogan ölelgeti a plüssmacit, vagy éppen a szájába veszi az építőkockát. Ő nem is tudja, az anyuka azonban igen, hogy ezzel számos kórokozó is bejuthat a kicsi szervezetébe.

gyerekjáték higiénia fertőtlenítés biztonság

Tovább 0

Hasznos tippek, hogy a strandolásról csak a szép emlékek maradjanak meg - higiéniai tanácsok

Itt a nyár, egyre többen keresik fel a strandokat. Talán nem is gondolnánk, hogy milyen sok veszély les ránk: nem csak a leégéstől kell tartani, hanem a fertőzésektől is. De némi odafigyeléssel megoldható, hogy csak a szép emlékek maradjanak meg a strandolásról.

Tovább 0

Újabb iskolamosdók kerülnek felújításra őszig

Hatodik alkalommal indul útjára a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program, melynek megvalósítására idén is vállalati összefogással kerül sor. A részvételre 8 iskola pályázott, a közönségszavazás nyertes intézményeiről pedig ebben az évben élő bejelentkezésben hullt le a lepel.

Az Unilever Magyarország Kft. és a Klebelsberg Központ együttműködésében megvalósuló program iskolák közös használatú mosdóhelyiségeinek felújításához nyújt anyagi és fizikai támogatást az építőipari partnerek segítségével. A szavazásra bekerülő intézményeknek március 31-ig volt lehetőségük a környezetük mozgósításával minél több szavazatot gyűjteni.

Tovább 0

Mindennapi tárgyaink, telis-tele kórokozókkal

Számos olyan használati tárgy van a környezetünkben, amelyet minden nap megfogunk, megérintünk, és nem is sejtjük, hogy valósággal hemzseg a bacilusoktól.

higiénia takarítástisztaság

Tovább 0

Fertőtlenítsünk! - De hogyan?

Mindennapjaink során mindig fel kell vennünk a harcot a vírusok és a baktériumok ellen. Ebből a csatából nem mindig kerülhetünk ki győztesen, de fontos, hogy lehetőségeinkhez mérten mindent megtegyünk annak érdekében hogy otthonunkat megvédjük a kórokozóktól. Elengedhetetlen, hogy háztartásunkban fokozott figyelmet fordítsunk a higiéniára, de mit is jelent ez a hétköznapokban?

higiénia fertőtlenítés helyes takarítás

Tovább 0

Hogyan takarítson együtt a család?

Mindig fontos, hogy tisztaság vegyen minket körül, de a jelenlegi időszakban érdemes még nagyobb hangsúlyt fektetni a higiéniára. Az otthon töltött idő hasznossá tételében nagyszerű lehetőséget nyújt a takarítás. Nem muszáj, hogy egy emberre háruljon ez a feladat, ha már otthon van az egész család, legyen a takarítás is közös program, amiből mindenki egyaránt kiveszi a részét!

Takarítás Család higiénia

Tovább 0

Letakarjuk-e a WC ülőkét használat előtt idegen helyen?

mosdóhigiénia nyaraláskor idegen mosdóban mosdó fertőzések

A nyári időszak sokunknak egyet jelent a pihenéssel, utazással. Fontos, hogy ilyenkor is figyeljünk a higiéniára, a feltöltődésre szánt időt ne tegye tönkre egy váratlan fertőzés. Utazás során ráadásul elkerülhetetlen az idegen illemhelyek használata. Ilyenkor felsejlik szüleink intelme: Nyilvános helyen soha ne ülj rá az ülőkére, vagy legalább terítsd le papírral használat előtt! Vajon mennyire megalapozott ez a jótanács?

Tovább 0

Az első vízöblítéses WC-t Széchenyinek köszönhetjük

első vízöblítéses wc Széchenyinek köszönhetjük az első wc-t higiénia vízöblítéses wc eredete

Tovább 0

A faggyútól a folyékony szappanig – Így fejlődött a szappan

Manapság már rengetek illatszert, kencét, fertőtlenítőt használhatsz kezed és tested tisztán tartására. A nagy bőségnek köszönhetően egyre ritkábban találkozhatsz a háztartásokban klasszikus szappannal, inkább a folyékony verziója van jelen. Márpedig egy finom, illatos szappannak nincs mása! Nézzük, hogy terjedt el a legősibb tisztálkodási szer a világban és miért vannak még a mai napig szappanfanatikusok!

Tovább 0
«
1234
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink