Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Speciális igényű iskola mosdói újultak meg Pécsen idén az Iskolamosdó Felújítási Programban

Átadták az Iskolamosdó Felújítási Program idei utolsó felújított mosdóit a Pécsi Éltes Mátyás EGYMI Ökoiskolában. A felújítás igazi különlegességnek számít, hiszen idén ez volt az első olyan iskola, ahol speciális igényű gyerekek tanulnak, így, kiemelt feladat volt, hogy a mosdók számukra is praktikusan és kényelmesen használhatóak legyenek. Az eseményen részt vett Páváné Kurnik Zsuzsanna intézményvezető asszony, Nagyné Kütsön Katalin, a Pécsi Tankerületi Központ Tanügyi Referense és Turóczi Bálint, Brand manager, az Unilever Magyarország Kft. képviseletében.

unilever iskolamosdó felújítási program 2019 pécsi éltes egymi speciális igényű mosdók újultak meg domestos

Tovább 0

A közösségi mosdók szakértője másodszorra állt az Iskolamosdó Felújítási Program mellé

WC-válaszfalakkal, fülkerendszerekkel és papíradagolókkal járult hozzá a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz a B&K Kft., akik immáron másodszor álltak a kezdeményezés mellé. A közösségi mosdók területén tevékenykedő vállalat már több mint két évtizede van a piacon és segíti környezetének fejlődését, fejlesztését.

Domestos Iskolamosdó Felújítási Program 2019 B&K Közösségi mosdók szakértője másodszorra támogatta a Mosdófelújítást

Tovább 0

Odaragadt, ott is marad – A Sika Hungária Kft. az Iskolamosdó Felújítási Programban

A Sika Magyarországon 1993 óta képviselteti magát önálló vállalatként. Termékpalettájuk rendkívül sokrétű, az Iskolamosdó Felújítási Programhoz komplett vízszigetelő rendszerrel járulnak hozzá, amely tartalmaz kenhető vízszigetelést, vízszigetelő habarcsot, speciális vízszigetelő szalagot, fugázó anyagot és szilikon tömítőanyagot is.

sika hungaria kft iskolamosdó felújítási program 2019

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink