Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ismét színt vitt a gyerekek életébe a Zalakerámia

Az ötödik Domestos Iskolamosdó Felújítási Programnak köszönhetően idén 3 iskola mosdói újultak meg. A koncepció megalkotásakor fontos szempont volt, hogy az elkészült higiéniai helyek funkcionálisak legyenek, de legalább ennyire ügyeltek arra is, hogy a gyerekek örömmel lépjenek be a helyiségbe, a magukénak érezzék azt. Itt jött képbe a design és a Zalakerámia!

zalakerámia domestos iskolamosdó felújítási program

Tovább 0

Ez ma a fürdőszoba trend – divatos csempék és színek a Zalakerámiától

Dönthetünk a végletekig letisztult, minimál irányzatok mellett, és rusztikus, klasszikus, mediterrán, távol-keleti vagy éppen retró arculat szerint is kialakíthatjuk a fürdőszobánkat - mégis divatos lehet. A trendiséget ugyanis ma már nem lakberendezési stílus határozza meg, hanem a kényelem és a minőség foka.

zalakerámia zalakerámia csempetrendek fürdőszobatrend

Tovább 0

Zalakerámia - modern technológiák csempegyártásban

Tovább 0

Erre figyeljünk csempe és padlólap vásárláskor

Csempe és padlólap vásárlása közben a legtöbben azon töprengenek, vajon melyik lenne a legszebb szín, a legdivatosabb forma és az otthonukhoz leginkább illő mintázat, ám közben elsiklanak a végső összképet komolyan meghatározó fontos kérdések felett. A Zalakerámia szakértőinek tanácsait ez utóbbiakhoz kértük ki.

Tovább 0

Így készülnek a csempék és padlólapok a Zalakerámiánál

A Zalakerámia Zrt. mára már az egyetlen hazai kerámia burkolólap gyártó. Az ámulatba ejtően sokszínű mintázatú és színű fal- és padlóburkoló lapok, valamint gres lapok a legmodernebb technológiákkal készülnek a romhányi és tófeji gépsorain, amelyeket munka közben is megtekinthettünk és ízelítőt kaphattunk a csempegyártás műhelytitkaiból.

Tovább 0

Az Ön ötforintosa is egy WC-be kerülhetett!

Lehet, hogy nem is tud róla, de több mint tizenegymillió forintnyi ötforintos került az ország öt különböző pontján mosdókba és WC-kbe beépítve. Lehet, hogy az Ön ötforintosa is köztük van!

Ha idén márciustól májusig bármilyen Domestos terméket vásárolt, akkor Ön is termékenként öt forinttal támogatta egy hátrányos helyzetű, vidéki kistelepülés mosdójának felújítását. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakmai támogatása mellett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ és az Unilever Magyarország együttműködésével iskolai mosdófelújítási program indult idén tavasszal. Március és május között a Domestos termékek árából összegyűlt 11 349 410 forintból több kisiskola mosdójának felújítására nyílt lehetőség.

Emberi Erőforrások Minisztériuma Roberto Csempeáruház Otthon Centrum Berton Fonte Mozaik Áruház Kerko Hungária Keram-Quality Stiebel Eltron Mirabell Poli-Farbe Teka Mofém Pipelife Zalakerámia mosdófelújítási program KLIK EMMI Domestos Unilever

Tovább 0

Bemutatkozik a Zalakerámia Zrt.

A 2015-ös Mosdófelújítási Program kiemelt támogatója

A Zalakerámia Zrt. falicsempék és járólapok biztosításával járult hozzá az idei - első - iskolai mosdófelújítási program sikeres megvalósításához, hogy a kiválasztott hátrányos helyzetű iskolák diákjai az ősszel induló új tanévben már szép, tiszta és higiénikus mosdóhelyiségeket használhassanak. Köszönjük a nagylelkű adományokat!

Zalakerámia mosdófelújítási program mosdófelújítás járólap

Tovább 0

WC-kagyló formájú marcipán az ünnepi tortán – átadták a szentpéterúri iskola mosdóit is

A Szentpéterúri Általános Iskola diákjai és vezetősége is lelkesen készült a felújított mosdóhelyiségek hivatalos átadójára: zenés és táncos műsorral köszöntötték az átadás alkalmából szervezett sajtótájékoztatón az egybegyűlt vendégeket. Az ünnepséget követően pedig mosdóhelyiség formájú és kivitelezésű tortával, illetve azt díszítő WC-kagyló alakú marcipánédességgel kínálták a vendégeket.

Az iskolai mosdófelújítási programról, magáról a kezdeményezésről, valamint a támogatókról az alábbi videóból tudhat meg többet:

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink