Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Még 4 napig szavazhat!

Melyik iskola nyerjen mosdófelújítást?

Hamarosan lezárul az a szavazás, aminek segítségével az index.hu olvasói választhatják ki melyik legyen az ötödik intézmény, ahol a gyerekek szeptemberben felújított, higiénikus mosdóknak örülhetnek. 
A szavazásban részt vevő iskolák korábbi bejegyzéseinkben mutatkoznak be, amelyekből kiderül, hogy az intézmények számára nagy segítséget jelentene, ha elnyernék az összes mellékhelyiségre kiterjedő felújítás lehetőségét.

iskolai mosdók Index szavazás Unilever Magyarország mosdófelújítási program mosdófelújítás Domestos

Tovább 0

4 iskola mosdóját már biztosan felújítják a nyári szünetben

Segítsen kiválasztani az ötödiket, szavazzon az Indexen!

A nyári szünetben iskolai mosdókat újítanak fel abban a társadalmi felelősségvállalás programban, amit az Unilever Magyarország Kft. a Klebelsberg Intézményfenntartóval közösen valósít meg. A tisztítószergyártó fontosnak tartja, hogy felhívja a pedagógusok és a szülők figyelmét az illemhelyek, különösen az iskolai illemhelyek tisztán tartásának fontosságára. Ezért az Unilever vállalta, hogy: a 2015. március 1. és május 31. között minden, Magyarországon eladott Domestos után 5 forintot a leghátrányosabb helyzetű térségekben található általános iskolai mosdók felújítására fordít.

mosdófelújítási program iskolai mosdó mosdó felújítás KLIK Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Domestos Unilever fertőtlenítés tisztítószer higiénia általános iskola szavazás

Tovább 0
12345
»
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink