Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Domestos útja a WSZL raktárban

Ahhoz, hogy nap, mint nap minden Domestos termék időben a helyére kerüljön, összehangolt munkafolyamatokra és maximális precizitásra van szükség.

Azt gondolhatnánk, az áru egyszerűen csak megérkezik a gyárból a raktárba, ahol aztán arra a kiszállítást megelőzően csupán a szétválogatás és tárolás vár - a valóságban az eljárások és folyamatok ennél jóval összetettebbek.

wszl iskolamosdófelújítás domestos útja a raktárban

Tovább 0

Nagy örömmel vették birtokba a kisdiákok a megújult mosdókat

Az Unilever akciója több mint 250 gyermek tisztálkodási körülményeit javította.

2015 óta már negyedik alkalommal kerülhetett sor hátrányos helyzetű kisiskolák mosdóinak teljes felújítására az Unilever Magyarország Kft. Domestos Iskolamosdó Felújítási Programjának jóvoltából. A számos támogató segítségvel megvalósult kezdeményezés idén négy tanintézményben tett lehetővé modern, kulturált és ragyogóan tiszta higiéniás körülményeket összesen 250 kisdiák számára.

Tovább 0

Így tanítsd a kisdiákokat a higiéniára - 10 tipp iskoláknak

A lelkiismeretes tanítók mindent elkövetnek azért, hogy hivatásuknak megfelelve a legjobbra neveljék a kisdiákokat - legyen szó akár az iskolai tantárgyakról, akár a hétköznapi élet szokásairól. Az alábbi tippek abban segíthetnek az iskoláknak, hogyan tehetnek még többet azért, hogy a gyerekek a leghamarabb elsajátítsák a higiénia alapszabályait.

iskolai higiéniai nevelés domestos iskolamosdofelújítási program játékos tisztálkodás

Tovább 0

TI MIÉRT SZERETITEK A DOMESTOST? 

Dobó Ági szerint már a Domestos illata magában hordozza a tisztaság érzését :) Ti miért szeretitek a Domestost? 

Tovább 0

Négy vidéki hátrányos helyzetben lévő kisiskola mosdóját újítja fel az Unilever

Idén már negyedik éve fut a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program az Unilever Magyarország Kft. jóvoltából, melynek 2018-as győzteseit Dobó Ági, a Konyhafőnök VIP című népszerű főzőműsor győztese és Aranyi László hirdette ki június 19-én. A bejelentés Facebook-on élő adásban történt. A közvetítés ideje alatt a nézők között több nyeremény is kisorsolásra került.

4 vidéki kisiskola domestos iskolamosdófelújítás Aranyi László Unilever Dobó Ági

Tovább 0

MIÉRT FONTOS A DOMESTOS ISKOLAMOSDÓ FELÚJÍTÁSI PROGRAM?

Idén már negyedik évébe lépett a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program, de minden szeptemberben nagy az izgalom, amikor meglátják a gyerekek a felújított mosdóhelyiségeket. Nemrég ellátogattunk egy tavaly felújított iskolába, nézzétek meg, hogy hogyan örültek a gyerekek az új mosdóknak és hogy miért is olyan fontos ez a program!

Tovább 0

Krizsánné Turcsányi Marianna beszéde

Nézzétek meg a tavaly felújított pilisi Gubányi Károly Általános Iskola intézményvezetőjének, Krizsánné Turcsányi Mariannának az idei Iskolamosdó Felújítási Program kampánynyitó sajtótájékoztatóján elmondott beszédét! Ne feledjétek még tart a szavazás a http://www.domestos.hu/iskolai-program/szavazas// oldalon! Döntsétek el ti, hogy melyik iskolák szépülhetnek meg idén!

Tovább 0

Lezárult a szavazás!

Megvan a 3 iskola, amelynek mosdóit már biztosan felújítja a Domestos

A következő intézmények diákjai ősztől már biztosan örülhetnek a megújult mosdóknak:

mosdófelújítás Domestos

Tovább 0

2016-ban is tegyünk együtt az iskolai mosdók higiéniájáért!

Idén ismét elindult a Domestos jóvoltából az Iskolai mosdófelújítási program, melynek keretében hátrányos helyzetű általános iskolák vizesblokkjai szépülhetnek, újulhatnak meg. Idén tíz, előzetesen és rászorultsági alapon kiválasztott iskola közül lehet a legszimpatikusabbra szavazni a domestos.hu oldalán. Emellett pedig Domestos termékek vásárlásával segíthetjük, hogy minél több iskola újulhasson meg. Részletek itt.

Szavazzon Ön is a kedvenc kisiskolájára, segítsen a gyerekeknek voksával, hogy szeptembertől már szebb, tisztább, felújított mosdóhelyiségeket használhassanak!

Tovább 0

Csak minden negyedik családapa segít a takarításban

Négyből egy felső tagozatos kerüli az iskolai mosdókat

Tisztább, illatosabb, újabb és szebb mosdókra vágynak az iskolások, akik adnak környezetük higiéniájára otthonukban is. Sokan állítják, hogy részt vesznek az otthoni takarításban, már szüleiknél többen bíznák a feladatot takarítónőre. A fogmosás és a kézmosás terén azért még fejlődhetnek az alsósok és a felsősök is - derül ki egy friss kutatásból. Újabb iskolai mosdókat újít fel idén társadalmi programjában a Domestos.

iskolai mosdók Domestos higiéniai oktatás higiénia kézmosás

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink