Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagy Ervinnel avattak megújult mosdókat a kisdiákok a Monorierdőn

Szeptember 19-én adták át a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretein belül megszépülő Monorierdei Fekete István Általános Iskola mosdóit. Az ünnepélyes eseményen jelen voltak többek között a Programot megálmodó Unilver Magyarország képviselője, a Program idei nagykövete Nagy Ervin és a támogató cégek képviselői is.

monorierdő monorierdei fekete istvan általános iskola sajtótájékoztató projektzáró domestos nagy ervin mosdófelújítás

Tovább 0

Fogyasztói összefogással újulnak meg a nyertes vidéki iskolák mosdói

Idén ötödik alkalommal, a Klebelsberg Központ közreműködésével indította útjára Iskolamosdó Felújítási Programját a Domestos. A közönségszavazáson 8 jelentkező közül kiválasztott nyertes iskolákat hétfőn hirdette ki Nagy Ervin, a Program nagykövete a Monorierdei Fekete István Általános Iskolában.

iskolamosdófelújítás 2019 domestosnyitósajtótájékoztató eredményhirdetés monorierdeifeketeistvanaltalanosiskola pécsiéltessegymi rémiáltalánosiskola nagyervin unilever

Tovább 0

Kémia a fürdőszobában

A kémiaórákon az ember tizenévesen nehezen tudta elképzelni, hogy a sok "okosságnak" a mindennapok során is jelentősége van. Márpedig a kémiai folyamatok ott vannak körülöttük, lépten-nyomon találkozhatunk velük. Így van ez a tisztítószerek esetében is, melyek savas, lúgos és semleges kategóriákba sorolhatók.

domestos kémia a fürdőszobában tisztítószerek használata tisztítószerek keverése

Tovább 0

A trónok harca a történelemben

trónok harca iskolamosdófelújítás wc történet domestos

Tovább 0

Tekeredik a WC papír – De merre?

Minden nap használjuk, de nem nagyon beszélünk róla, mi az? Hát a WC papír! Mai bejegyzésünkben bemutatjuk, miként alakult ennek a hasznos higiéniai terméknek a története, és azt is megtudhatjátok, hogy hogyan kell helyesen behelyezni a tartójába - mert bizony, ez sem mindegy!

Tovább 0

Tabutémák a mosdóból, amikről beszélni kell

A WC intim hely, az emberek általában nem szívesen beszélnek arról, hogy mi történik velük a zárt ajtó mögött, főleg gyerekként tűnhet kellemetlennek beszélni erről. Azonban ez egy minden embert érintő kérdéskör. Nézzünk néhány ezzel kapcsolatos témát!

higiéniai nevelés domestos

Tovább 0

Így szelídítsd meg a WC szörnyet!

A felnőttek és a gyerekek számára sem egészséges, ha visszatartják, amikor wc-re kell menniük, ugyanis ha ez gyakran előfordul, annak káros hatásai lehetnek az egészségre. Ezért adunk néhány tippet, hogy mit tehetsz, ha a wc-n nem tündérek jártak előtted.

Tovább 0

Semmelweistől a DOMESTOS kendőig

A fertőtlenítés fontosságára sajnos sokáig nem derült fény, csupán a XIX. század végére vált egyértelművé, hogy csak így lehetett megelőzni a különféle betegségek elterjedését. Nézzük, hogy fejlődött ez a tudományterület!

Tovább 0

Új nap ragyog a papírtörlőkre!

Örökös dilemma, hogy a papírtörlő vagy a kézszárító jobb választás a fürdőszobába. Habár azt gondolnánk, hogy ez csupán ízlés kérdése, kutatások bizonyítják, hogy jobb a tudatosság, mivel a kézszárítók igazi vírustanyák is lehetnek.

higiénia domestos papítörlőkendő

Tovább 0

És te helyesen tisztítod otthon a WC-t?

Amikor a családban osztozkodunk, hogy ki melyik helyiséget takarítsa ki, akkor a WC tisztítása bizony a mostoha feladatok közé tartozik. Annak ellenére, hogy nem a legszívmelengetőbb tevékenység, elképesztően fontos és kihagyhatatlan, és szerencsére gyorsan túl is eshetünk rajta. A kérdés, hogy jól csinálod-e!

helyes wc tisztítás higiénia domestos iskolamosdofelujitasi program higiéniai nevelés

Tovább 0
Rólunk

A program során vidéki, hátrányos helyzetű iskolák mosdóit újítja fel az Unilever és támogató partnerei. 

Tovább


Kiemelt Partnereink