Komoly szakmai elismerést kapott a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program partnere, a STAVMAT: elnyerte a Business Superbrands 2020 védjegyet.

 

A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program nemcsak az önzetlenségről, hanem az abban résztvevők magas szakmai színvonaláról, minőségéről is ismert. A STAVMAT, amelynek fő profilja az építőanyag-kereskedelem, tavaly óta támogatja a programot. A társaság a közelmúltban komoly szakmai elismerést ért el, elnyerte ugyanis a Business Superbrands 2020 védjegyet.

Ezt a védjegyet valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen jól ismert, a magas minőséget szimbolizálja. A nemzetközi program keretében csak a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. Fontos tudni, hogy a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, ez önmagában is emeli az elismerés nagyságát és jól mutatja, szigorúan a szakmai minőséget díjazzák.

A STAVMAT 2019-ben csatlakozott a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programhoz, a mosdók felújításához szükséges hidegburkolási építőanyagokkal, valamint segédanyagokkal járul hozzá a program sikeréhez. Ezek az építőanyagok többségében a STAVMAT saját márkás termékköréből, a magas minőséget biztosító ST line termékek közül kerülnek ki.