Talán elsőre nem is gondolná a Kedves Olvasó, hogy mennyi helyen találkozhat a Wavin termékeivel: a lakásban, de akár az utcán, a lába alatt elhelyezkedő víznyomócső is lehet a társaság megoldása. Az Ön fürdőszobájában jó eséllyel Wavin-csövek futhatnak, hiszen a Wavin vízvezeték-rendszerekkel bármilyen épület vízellátása biztonságosan megoldható. A legújabb csőrendszerek a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően még egyszerűbb szerelést és jobb működést tesznek lehetővé

 

Ezek alkalmasak a fűtési rendszerek kiépítésére is, de mi történik, ha valaki az egyre népszerűbb felületfűtést kívánja alkalmazni? Természetesen a Wavin erre is kínál megoldást, hiszen az összes mennyezettípushoz gyárt sugárzó fűtés- és hűtésrendszereket. A mennyezetfűtési és mennyezethűtési rendszerek használatával kimagasló komfortérzet és rendkívül alacsony energiafogyasztás érhető el – azaz kifejezetten klímabarát megoldásról van szó.

Ráadásul ehhez társítható a vezérlést megoldó Sentio okosszabályzó, ami alkalmas arra, hogy okosotthon alkotóeleme is legyen. Jó tudni, hogy fűtést és hűtést is tud vezérelni – ebben jelent előnyt a legtöbb versenytárs termékeivel szemben.

Egy társasházban, de akár egy családi házban is neuralgikus pont lehet a lefolyórendszer, hiszen sok embert zavar, ha hallja, a fal mögött hogyan csobog a víz… Talán kevesebben tudják, de a Wavin egy innovációja megoldja ezt a gondot: a hangcsillapított lefolyórendszer, ami révén az áthallások kellemetlensége többé nincs jelen.

De nem csak az épületek terén (érdemes kiemelni például a Magyar Zene Háza magas minőségű felületfűtési rendszerét vagy épp prémium lakóparkokat) találkozhatunk a Wavin termékeivel, hanem akár az utcán is. A közművek között is nagyon sok már a magas minőségű Wavin-termék, az autósok számára pedig nyugalmat jelenthetnek a süllyedést-mozgást kiküszöbölő speciális aknafedlapok.

A klímaváltozás miatt egyre drasztikusabb időjárási körülményekkel szembesülünk: nem ritka, hogy egy villámárvíz elönti a pincét, az alsó szinteket, kárt okozva. A Wavin erre is azonnal reagált, sőt, tovább is lépett, a lezúduló vizet is hasznosítva. A Wavin AquaCell rendszerek megbízható, bizonyított és sokoldalú megoldást jelentenek a rendkívüli esőzések kezelésére. Használatukkal lehetővé válik a költséghatékony vízgazdálkodás, illetve a környezetvédelmi szempontból érzékeny területek védelme, az áradások kockázatának csökkentése és a felszín alatti vizek megóvása is.