Az Iskolamosdó Felújítási Program kiváló szakmai partnerekkel és erős piaci szereplőkkel karöltve valósul meg. Ezek egyike az építőanyagok mestere, a Stavmat, mely Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon immáron 133 kereskedéssel képviselteti magát.

A Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt. új támogatója a mosdófelújításnak

 

Az 1950-es években megalapított vállalat a Raab Karcher Építőanyag Kereskedelmi Zrt. utódjaként, Stavmat néven áll a vevők szolgálatába Magyarországon jelenleg 32 telephelyen. A cég történelméből adódóan a „tüzépes” jelleg sokáig uralta a hazai telephelyeket, a szemléletváltásnak köszönhetően azonban mára már fiatalos, modern és professzionális környezetet teremtettek és magas színvonalú szolgáltatásokat és termékeket nyújtanak. A termékeken kívül munkaeszközökre is lelhetnek az üzletekben a vásárlók, sőt még hiteles szakmai tanácsokat is kaphatnak a magasan képzett szakemberektől.

A Stavmat fő profilja az építőanyag kereskedelem. Ezen belül választékuk igen széles skálán mozog, legyen szó kültéri vagy beltéri építőanyagokról, felújításról vagy építkezésről, a vásárló biztosan megtalálja itt, amit keres. Hogy miket? Például mélyépítéshez, szerkezetépítéshez szükséges anyagokat, tetőfedő és szigetelő anyagokat, gipszkarton rendszereket, álmennyezeteket, csiszolóanyagokat, beltéri festékeket és még folytathatnánk a végeláthatatlan sort.

A szlovákiai IN Group a Stavmat tulajdonosa, mely három alappillérre támaszkodik, az építőiparra, a gépgyártásra és a kivitelezésre. Egészen pontosan fő profilja a magasépítés: csarnokok és építőelemek gyártása. A gépészeti divíziója a nyomástartó edények egyedi gyártására irányul, az előregyártott termékek divízió pedig lehetővé teszi, hogy teljes vázszerkezeteket és feszített hídgerendákat gyártsanak le.

A Stavmat innovatív szemléletét tükrözi, hogy idén első ízben belevágtak az Iskolamosdó Felújítási Programba, amit aljzatkiegyenlítőkkel, cementtel és vakolattal támogatnak.